Коментари - ЦСКА уволни Ел Маестро, заменя го Стамен Белчев за трети престой на поста | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трус в отбора ня люляците

Ел талантливия пак го напъдиха в льо неизвестна посока.

Как ще бъде уволнен треньор от отбор който не съществува!!!

Отвънка ухае на люляк, отвънка е синьо небе. Припоче, прасетата чу ли? Отвънка е пролет! Здравей!

Я говеждий несретници, кажете нещо за раевица? Пажо намаза, навремето ... Съдра и сливата, а раев се прави на три и половина. А па тея две дъщерички, дали са плод на раев? Кой знае ... пажо е послал семето. Както се казва, предстои да разберем!

Нова песен - О, Лесна, лесна, ти мурво небесна! Напарапетени обор на всяка власт. Абе какво да се каже - подуянски парапетки. Като оная - Лудото ленче!

Аз ще ви оправя, гобеждий мечтатели! Ще заголя дирника и ще ви очаквам! Нали съм собственик, джиросан, както се казва. Ще ви приветствам със свалените гащури! Който и да дойде на власт - аз ще се надупя! Не съмнявайте в това, скъпи ми привърженици на мурвенския обор!

Публиката уволни Григор Ганчев от село Микре за незадоволителни резултати,

Е те чорбата нямат един смислен играч, шампиони се напъват. Егати цървулите.

Да, с топ играчи като Мено Кох само треньора и виновен. А пък невероятният талант Амос Юга, на който мозъкът му предава на дълги вълни на краката какво да правят е мечта и перла за всеки отбор.

Абе какво стана с КазанЯ? 2:0 ЦСКА ще има нов стадион, а телешките изпражнения, козирка, кога?

И след Белчев идва Лубо Пенев, после Илич, после Крушчич, после пак Ел Ментако, после пак Белчев, и така до безкрай, а междувременно далавера на дребно с мангали от палмите в Амазония, които биват продадени в невероятно добрите отбори от 2-а група в Турция. Мъъъка. И сега със стадиона ще е същата мъка Мейд Ин Микре от ДДС-аря и мошеник Григор Жужев, който само далавери са му в глъвътъ.

Отлично решение на г-н Гриша Ганчев, което да успокои тима след създалото се напрежение и да го стабилизира, за да завършим сезона успешно! С Вас сме, г-н Белчев!

Момчета не се косете, времената се смениха. Истинските ЦСКА и Левски умряха с краха на БайТошовия комунизъм. Сега вече, за да получиш играч трябва да си го платиш, не както преди 1989 да го откраднеш. Затова и моя Черно море лека полека се завръща там където е бил винаги преди 1944,да се бори за медали. Нищо хубаво не мога да пожелая на Сф отборите, съдбата ще им вземе вс заграбено през годините.

Моделът им е грешен, а тези над треньора, за които той реално е фигурант без особени фунции никога не са виновни. Надявам се поне си платиха парите за емблемата. Иначе се чудя, кой треньор с биография и достойнство би приел да е унижаван заради пари, които и не са много.

Абе говедата са доста активни. Нищо, че една козирка не успяха да построят. Но пък злобата им е огромна, за сметка на това. Говеждите мурвета са страшно нагли. Отдавна трябваше да са в селските групи, но както винаги, пак се нагъзиха на властта, по примера на техния собственик - раев.

А пък Грижата си купи една емблема и всички му се наведохте... ЦСКА няма вече,,,

Гроздето е кисело, а? Раев се наведе и си свали гащичките, помниш ли? И сега ... собственик на обора. Те това май е истинското навеждане.

И да им обясняваш на рогатите, все тая. Та са си родени в заблуда. Милиционерска му работа, какво да се прави.

Е какво пишете бе, телета? Не е ли вярно, че раев си оголи дупарата? Трагични сте. Оня гъС ви покказва, а вие му нсе кланяте! То бива тъпотия, ама това ваше то е направо - телешки въсторг!

Спамен ху дхъ факинк Спамен - много готина песничка

кой е Спамен???

А Никиту кога ???

Кой тоз о(т)бор? Такъв не съществува от 2016.

Преименуваното отборче на Литекс, духна под опашката, за втори път, на преименуваният тренер и назначи Стамен за трети път.

Трябва да закрият и Левски, и ЦСКА - да си доминира великият отбор без фенове... На онзи с корабчетата... Присъствието на Левски и ЦСКА само прави цирка по-легитимен...

ЦСКА го закриха на 9.септември.2016 годин Ве брат'чед....

pompai

Закрит ма ва би 2;0

С Литекс, винаги сме играли трудно!?

Освен с лютекс, трудно играете предишния мач, щото ви е страх и следващия, щото ближете рани

Лескито го закриха още през 1949 г., ако не ти е известно... :)))

Защо не назначиха Гонзо Ел Перукестро?

Простотията на микренскивт селяк няма край

Гицов пък как от трета немска дивизия в някоя махала в Долна Вестфалия се добута до ЦСКА???

Само за сведение - нивото на Трета Бундеслига е съпоставимо с това на нашата Първа лига! А за посещаемостта да не говорим - Динамо Дрезден играе редовно пред 25.000 зрители, Ротвайс Есен пред 18-19.000, Мюнхен 1860 (на 14-то място!) пред около 15.000 (може да събере и 20-25.000, но стадионът му е малък)... Да пред колко зрители игра ЦСКА срещу Локо ПД и срещу Пирин? 3-4.000?

Пред 500 припока!!!