17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе за кое ЦСКА пишете. ? За нашето или за това на Литекс?

Няма такъв отбор ЦСКА !

тъй не разбрах кое ЦСКА е легитимно?

Случайното отборче от лазград прилича на отбор от Конго Киншаса! Скоро ще играете с малък поровец, там ви е мястото!

Особено кипърците са страшно труден жребий! Те какво искат от клуб "Кармазъ"? Да се класират направо за финалите ли? А може и да се разходят из Швейцария, крави да видят на място, откъде идат шоколадите, и да си купят по един точен часовник. Ето това им пречи на всички тук - предварително се подготвят, че са обречени! Дали щеше да им е по0лесно, ако играеха примерно с Байрен леберкезен срещу Барбуков и оня там от Враца и до него тримата нови и Гошо Вратарчето?

Какво му е трудното на жребия? Ако такива отбори ни се падат до финала, ЦСКА ще стане еврошампион, само че на сън. Щото все някой ще се събуди. И, Стамене, по- малко негри в отбора. Какво си ги събрал. Разкарай ги, че не може да ги различа. Ако искаш да съм фен на ЦСКА, разкарай негрите.

ЦСКА и Лудогорец да се избавят час по- скоро от негрите! Само тогава може да подкрепям български отбор.

Дали Левски дали ЦСКА все едно дърво . Куци коне . Това футбол в НГ го няма от 30 на години . Успех все пак и за ЦСКА и Лудогорец .

швейцарци и кипърци станаха трудни съперници.... скоро беше като се радвахме ,че ни се падат от там падението е неспирно

Който и да се падне - бием. В един мач това с домакинството е нож с две остриета. В групите сме, казах! Ний сме ЦСКА!

Откога сте цска бе микревския цесекар

Откакто обикновен манго стана оджа...

В село Микре сте яки борци,кво ви брига жребия

А бе кво са островите за евробойците от село Микре,те имат опит със островни отбори

Базел преди като би Лудогорец, в състава им тогава бе Салах от Ливърпул сега. Още тогава си казах, че този е добър. Тук лошото е и гостуването. Би трябвало да се справят с фаьорците. Но срещу Базел шансовете са може би под 30%. Имаше и по-тежки варианти. От друга страна е по-добре да не влизат в групите, ако ще са боксова круша.

Ми не знам за какво говориш, никой не е фалирал напоследък, само ЦСКА фалира преди години и изчезна от футболната карта...А тирето и числото се кичат с името ЦСКА, ама кой ли им вярва Междувпрочем числото или тирето подкрепяш?

Ти подкрепи кЛити фенке, ЦСКА остави на цесекарите!

Абе то знае ли се, нека първо да отстранят тия от Фарьорските острови, щото имам едни обосновани съмения след "ФК Сиренс" от Малта ....

Споко, на едни други им викат Евроидиоти и те си го заслужават много повече.

А има едни дето не съществуват от няколко години, ама феновете ги забравиха бързо и подкрепят един отбор който се довлече от ловеч и облече черени фланелки

Разбрахме за ЦСКА, а с кой играят Евроидиотите в този кръг? О, те май нещо фалираха... Е, сега ще заместят евро-излагацията с местна такава - изпадане.

Е то ЦСКА и Евроидиоти е едно и също.

И на кого викат "евроидиоти" ориенталските имбецили?