Коментари - ЦСКА с важна информация за цената на новия стадион и напредъка с документите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То футбол няма те стадион щели да строят. А пък колко пари ще се откраднат малиии....

Фен съм на Левски, но искрено се надявам ЦСКА да си построят стадиона и да повлекат крак и най-накрая отборите и феновете в България да имаме нормални условия. Обаче 28 милиона ми се струват доста малко. За сравнение, стадионът на Ботев е почти готов, а от строителната фирма искат още 20 да го довършат. Дано гиганта от Микре, не построи поредната бутафория

Samo luji, kakuv stadion kato nqma pari za nishto, samo vi lujat

ЦСКА си е ЦСКА! УСПЕХ!

Смешници, цяла страна, не може да отдели средства да направи поне НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН- БИЖУ.. Кога във България ще има СТАДИОН НА НЯКОЛКО НИВА- ПОНЕ 2,3?? Егати СМЕШНАТА ДЪРЖАВА... ДОРИ МАКЕДОНЦИТЕ ИМАТ СТАДИОНИ............. КАУЗА ПЕРДУТА Е ТАЯ СТРАНА СЪС ТОЗИ МЪРШАВ НАРОД:))))))))

Сега. На колко нива е няма значение. Важното е да покрива стандартите на уефа и фифа и да е рентабилен. Каква е файдата да е на пет нива и да се пълни един път на 5 години. По добре по малък но пълен отколкото огромен и празен. Отделно поддръжката.

Ха ха ха

Извинете,а къде е Ляфски,за да го полекувам от Евроидиотията му? Цялата Втора швейцарска дивизия очакват с нетърпение европейски мачове със Ляфски,за да могат и те да полекуват този световно известен обор.