17-11-2017 20-11-2018

Коментари

''Джурналиста'', кво си се сахласнал толкова много по тая тумба бе. Чудя се ти българки драскач ли си или гръцки??? ''Летящи ленти, факлено шоу и 90-минутна лудост'' и още куп простии, все едно в БГ не е така по стадионите. Ми иди на дерби Ботев-Локо или ЦСКА-Левски и е същото. Какво толкова си се запревазнасял за някакъв си цигански стадион?

И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!!!!!!!!!! УСПЕХ МОМЧЕТА, УСПЕХ МЪРИ!

Хич ги няма тия гърци от ПАОК.Те дори не съзнават срещу какво точно се изправят.От къде да знаят,че в държавицата БГ ф.к.,,Подуянски помияр'',носещ името на Апостола е ВЕЧЕН.Дори и да има МИЛИЯРДИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ,неговете фенове - Шиши,Боко ,Черепа,Чорни ще му ги плащат,и Подуяне ще е ВЕЧЕН,също кАТО ПАРАЗИТИТЕ.А Паок решили да елеминират паразитите от ,,Герена''А дано,ама надали.

!!!!

Динамо ни кръстиха вашите създатели - партията Ви майка БКП - по съветски образец. Но и прекръстени на динамо, пак сме ви ебали, затова виждам, че ти липсва , иска ти се отново гнусен червен комунистически трол :)

я си хващай турския отбор и марш във в група

Евала, световни шампиони сте по най- дъпи заглавия

Евроидиотите отпадат след дузпи

ЦСКА са евродиотите - два пъти на последното 48-мо място.

Желая успех на всички български отбори! Истината е,че Левски трябваше отдавна да бъде пратен във В група ,с тези над 30 милиона задължениял наскоро последва и признание,че дългът към НАП не се обслужва от близо година и половина и вече е около 10 милиона. На този фон всички прикази за "Сами срещу всички" и "Левски значи свобода",звучат смешно,защото ЦСКА беше изваден от А група за около милион задължения. Стандартът е двоен и убийството над ЦСКА започна след управлението на "болния Левскар" през 2009 г. като се прибави и управлението на "синьото БФС" мъртвата хватка е двойна. Независимо от това,държавата трябва да подкрепя футбола ,но вижте и как на отбор като ПАК се дава разрешение за строеж на изцяло нов стадион,а на ЦСКА непрестанно се правят спънки. Това,че стадионът бил в парка ,не е изобщо сериозен довод,защото стадион васил Левски е също в парка,а беше основно реконструиран. Успех!

Нещо пак си се припознал... то семката ви е такава, изкуственяци и припознавачи!

Това дето си го съчинил е по мантрата на Г.А. нали - 1000 пъти повторената лъжа става истина? :) Типично по чорбаро-комунистически Не се притеснявай, все още има хора които помнят няколко неща : 1/ Дълговете на ЛЕВСКИ никога не са били 30 милиона, бяха 10 , а вече са и по-малко, като ги погасяваме с РЕАЛНИ, ВИДИМИ парични потоци и приходи. А тея дългове са направени от "Болните Левскари" - Иво Тонев, Срас Русев и Божков. А не от Футболен Клуб ЛЕВСКИ. Но ние ще ги плащаме, няма как - на наше име ги писаха тези огромни и помагащи на ЛЕВСКИ "Левскари" , дето бяха милионери и милиардери, затова им плащаме ние дълговете 2/ Отбора - витрина на комунизма цСка съдийско знаме, създаден от ЦК на БКП като отбор на "народната армия" макар че армията изобщо не се нуждае от отбор, фалира през 2016 финално с 40 милиона дългове. Последните ви собственици бяха ГЪРНЕТО и ПРАХОВЕЦА от фирма ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ - ТИТАН и дължаха 40 милиона лева. РАЗБРА ЛИ МАЛОУМНИКО, АКО НЕ МОЖЕШ ДА ЧЕТЕШ - НЕ ЕДИН, А ЧЕТИРДЕСЕТ МИЛИОНА ЛЕВА дължахте и още дължите - никой нищо не взе. 3/ През 2016 след като фалирахте , джуджето наркоман от микре - Ганчев , пръв приятел на "Болния ЛЕВСКАР" бойко борисов и отявлен крадец на ДДС и една от приближените до властта мутри - прекръсти отборчето от лояч Литекс на ЦСка-София. И до ден днешен ходите и подкрепяте на мачовете Литекс-София, червени малоумници Това никога няма да се забрави и има ясни и видими документи за гаврата в която живеете 4/ След като джуджето прекръсти Литекс на чурка-софия, "Болният ЛЕВСКАР" Бойко Борисов, министъра Крадлев и "Тъмносиньото БФС" създадоха на наркомана ЕФБЕТ ЛИГА в която да вкарат отборчето цска-софия не по спортен път, като там се озоваха и други недоразумения като ВЕРЕЯ и ВИТОША БИСТРИЦА. Е - Верея , Бистрица и Цесекарско Село вече не съществуват - Следващите сте вие.

КОЙ сега лъже а? Хахаха ебати нахалника, я си взимай турското отборче Динамо и марш във в Група.. ЦСКА имали 40млн задължения ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА по голяма тъпотия не бях чул

до 7:1 - Евала, трябва да им се припомнят ФАКТИТЕ на тия шизофреници! Само да допълня и нещо за стадиона, дето искат да им се строи - т.нар. спъкни са свързани само и единствено с обстоятелството, че самонастанилите се в Борисовата градина не искат и да чуят да се разкарат от там, макар именно техните създатели да са изгонили Левски от стадион Юнак преди години. За нов национален стадион се обсъждат няколко варианта и всичките са извън Борисовата и изобщо далеч от центъра на София. Само за тия 500 припознали се видиш ли трябвало да се построи стадион в градския парк? Аре бе! И в заключение - Левски е вечен, припознавачи, заради многобройната си и верна публика, която не го изостави и предаде, както вие направихте с отбора си!

Много пък голям тоя ад. Ако е колкото преди седмица, ще станат за смях втори път. Нали са същите играчи. Видяхме ги колко струват. Уелтон им скри топката, а Левски бе осакатен от към титуляри. Какво толкова ни плашите, ще ги бием пак.

Това си мислех и аз. Едно време и жълтите папагали имаха един надпис дето им седеше на жълтата кочина - "Добре дошли в Ада" И ние един мач им отговорихме с правилния транспарант - "АД ? Кой ви знае вас бе? " Е за същото си мислех и като четях тая статия :) Нищо общо нямат вече паок с 90те години откогато им е славата

???

Левски ще пребъде благодарение на Феновете(Буци,Шиши и Домуза).

кой Буци, онзи дето изпрати едно отборче от В група директно в А ли? А Шиши да не е онзи който си пере паричките през собственика на едно ловешко-етрополско изпражнение ли, Инджов май му викаха, кандидат кмет от ДПС...

Да същият Буци, който брани като свои деца нарко-пласьорите от запад, Шиши най големият ви дарител и разградският ага с който се шпалирствате всеки сезон.То бива да си сляпо добиче ,ама толкова не бива.

Не бе,Майкъл Чорни - лице,което е обявено за опасност за националната сигурност на САЩ,наливаше пари във евроидиотите..А Черепа е ония дето сякаш са най-долни боклуци,та се опита да се отърве от акциите на Ф.К.,,Подуаняки помияр'' като ги,,джироса'' на вашия благодетел - Боко.А Шиши е онзи дето ви даде 500000 лева,за да отървете фалита.И още други такива,,юнаци'' - скрити зад фирмичките,които неизвестно защо наливат пари във фалирал отбор,без никакви успехи,световно познат като ,,Евроидиотите''.

Тумба Лумба това е. Левски ще ги отстрани тези Византийци и ще ги остави там да си правят нова Тумба.

евроидиотите отпадат след дузпи

Време е нещата да си дойдат на мястото, стига аванта.

Да, време е Левски да елиминира ПАОК, нали?

евроидиотите отпадат след дузпи

Червената неграмотна сган е налазила статията и бълва измислици и злоба. Особено крещящият с главни букви оранжев припок. Аз лично желая успех и на трите ни отбора днес! Преди всичко съм българин. Надявамм се на Мъри. Той знае как да потопи "Тумба" в скръб. Само Левски!

А ДИНАМО

По политически причини името на отбора е променяно няколко пъти. Включително на "Динамо" покрай съветското поклонничество, което господства в онези години. ЦДНА и Средец бьха затворена страница за ЦСКА, докато не ви взеха името оранжевите. Та вие не сте преименувани, а друг отбор взе името ви. А левски и си е Левски въпреки всички политически и корупционни простотии около него. Разбра ли, припок?

Тумба е велик стадион, но се надявам да не успее да помогне на Паок, и Левски да бъде последния отбор в Европейски мач гостувал там.

А ДИНОМО... АКО НИЕ СМЕ ЛИТЕКС.... ВИЕ СТЕ ДИНАМО

Какво общо има това дето си го написал бе жабар.

ТИ СИ ПИСАЛ ЛЕВСКИ... А ТОЗИ ОТБОР НЕ СЪЩЕСТВУВА ОТ 1949 ГОДИНА

Люляк му кажи и не го тропай повече, марш към Ловеч. Вас ви го пише на челото че сте припоци.

АКО НИЕ СМЕ ЛИТЕКС.... И ВИЕ СТЕ ДИНАМО

НО 1949ГОДИНА ОКРЪЖЕН СЪД СОФИЯ ЗАКРИВА ЛЕВСКИ И 1952 ГОДИНА Е СЪЗДАДЕН НОВ ОТБОР НАРЕЧЕН СО ДИНАМО-СОФИЯ МОЛЯ ДИНАМО ДА СИ НАУЧАТ ИСТОРИЯТА

Левски е създаден от студенти и ученици през 1912г , но тъй като са нямали 18 годишна възраст т.е. пълнолетие официално са подписали създаването на клуба през 1914г. И въобще не ми говори за намесата на чужда държава в създаването на отбора, защото всички знаем кои са с петолъчките прост комундел. Тези които изтрепаха елита на нацията създадоха твоят идеал за отбор супертъпо шизофренички л@йно.

ОТ КЪДЕ ГИ ИМАЛИ ПАРИТЕ.... И КЪДЕ СА БИЛИ СТУДЕНТИ???? ИСТАНБУЛ ИДИОТЕ!!!!

Е как сруденти а не са имали 18 години.Средностатистическият студент на колко става такъв според теб и на колко завършва училище

За Евроидиотите от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ всяко отстраняване на анонимник е ЧУДО на чудесата.

Леле леле леле, всички заблудени чорбарчета се изсипаха да пишат под статията за Левски, абе що не си гледате измисления хибрид бе, че тая година се очертава да сте зад основния си конкурент "1948" .

СЪЗДАДЕНИ СТЕ 1914 ОТ ГАЛАТАСАРАЙ... 1949Г ОКРЪЖЕН СЪД СОФИЯ ПРЕКРАТЯВА ДЕЙНОСТТА НА ПФК ЛЕВСКИ И СЛЕД 3 ГОДИНИ 1952РА Е СЪЗДАДЕН НОВ ОТБОР НАРЕЧЕН ДИНАМО.... И ЕКИПИТЕ ВИ СА БИЛИ ЧЕРВЕНО-ЖЪЛТИ

Явно яко са те насилвали като малък "чорбарите", че толкова мучиш от тях, тъпо говедо!

и тези като Левски се надяват на феновете и съдиите. Ако съдията покаже 8 жълти картона както показа на Черно море срещу Левски . Тези с картоните ще играят балет а от другия отбор ръгби. Тогава даже и феновете са излишни.

Тим любим единствен на света, той се казва Левски София...

ДИНАМО.... ПОНЕЖЕ ЛЕВСКИ ОТ 1914 СЪЗДАДЕН ОТ ТУРЦИ И 1949 Е ЗАКРИТ

На майка ти пОтката, олигофрен.

ТАКА ЛИ ЗАЩИТАВАШ ТУРСКОТО СИ ОТБОРЧЕ...КАТО СЕ ОПИТВАШ ДА ОБИДИШ МАЙКА МИ?

Всичко на Балканите е гръцко най старата Цивилизация тук

ХОРАТА ЦЪКАЩИ МИНУСИ СА ЯВНО С ОГРОМНИ КОМПЛЕКСИ

Специално за Хахахахах: "През 1981 година излезе една изключително интересна книга "По следите на първите гърци" - “Auf der Spur der ersten Griechen-Woher kamen die Mykener? Neue archäologische Erkenntnisse über die Herkunft der Griechen”. Авторите - проф. Ян Бест и Сибила фон Реден представиха нови карти, някои от които доста необичайни и разтърсващи стереотипите. На една от тях (горе) се вижда, че през второто хилядолетие преди Христа Епир, Македония, Тесалия, Евбея, Етолия, Аргос, а също големи части от Ахея и Аркадия са принадлежали на траките . Това означава, че по време на пристигането на първите гърци с флота на Данай в Пелопонес, над 80% -90% от територията на Гърция е била населена с хора, наричани в Античността траки." Обърни внимание на авторите на книгата - проф. Ян Бест и Сибила фон Реден.

След траките.

КВИ ТРАКИ БЕ... ПЪРВО СА БИЛИ ГЪРЦИ ТУКА

Просст си като гъс. Древните гърци не са били на балканите, а в мала азия.

ГЪРЦИТЕ БИЛИ В АЗИЯ ХАХАХАХАХАХА ПО ПРОСТ КОМЕНТАР НЕ МОЖА ДА НАПИШЕШ А?

Сега да се намеся и аз.В нещастната държавица Бг има само един ОТБОР познат в целия свят - ЦСКА.Жалките подуянски помияри ще бъдат разпрани тази вечер в Гърция.

говедата още не са излезнали и отсега са се изпонаср@ли :) Големи са лешпери :) Ама и заглавието едно- черния ад ще се опита да погъле... какво? Една синя мухоморка :)

Ти чорбарю, по-добре си глей свинския червен отбор, че като глидам колко УЖАСНО СЛАБИ бяха срещу макидонците, не ми се мискли какво може да ги сполети и в София. С човек повече не можахте да биете един супер посредствен отбор! БРАВООО

Дори няма да мучите високо в гърцията, най- много- заблеяло ми вакло агънце-багънце :)

ДОЛУ оранжевите чорбари! ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ

Явно яко са те насилвали като малък "чорбарите", че толкова мучиш от тях, тъпо говедо!

Само Левски, успех момчета... Когато начело е Мъри Стоилов нещата се случват...

КОГАТО НЕ ИГРАЯТ БЪЛГАРИ В ЛЕВСКИ И СЕ ПОЛУЧАВА

Левски ще освободи Солун от византийците!! А ЦСКА Скопие от македонците! Велика България! Победа!

АРЕ МОЛЯ ТЕ.... ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ДОБРЕ ЧЕ СИ АНОНИМЕН

И кво....... Ето ме, заповядай бе семеяде...... Ама само тука във форума. На улицата скимтиш. София Е и ЩЕ БЪДЕ Синя Зона.

САМО ПАОК ЗНАЧИ... А КЕНЕФСКИ Е СЪЗДАДЕН С ПАРИТЕ НА ГАЛАТАСАРАЙ....И СТЕ ГО КРЪСТИЛИ ЛЕВСКИ???? ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА Е ТВА Е ДА СЕ ИЗПЛЮЕШ ВЪРХУ ГЕРОЯ СИ

Смешен оранжев люляк! Марш за гъби!

Тумба-лумба и чао на ПАОК!

"Тумба" ще погълне уефски като сочна тулумба.

Да, така както ти погълна семето на пет гея снощи

Атмосферата на Тумба е смешна ако я сравним с тази на Герена. Не върви ли мачът или след гол е тихо като в г.

Gugnelid

Респект заради това, че си бил на въпросното място. Сигурно ти е харесало?

Черен ад. Пълни глупости. Всеки може да си пусне YouTube и да се увери сам. Тези не могат да си напълнят стадиона дори в най-важните мачове.

Я СРАВНИ ДВЕТЕ ПУБЛИКИ , СРАВНИ И СТАДЬОНИТЕ ХАХАХА ТВА ТУРСКИТЕ ГОВЕДЦА СТЕ МНОГО ПРОСТИ

Що? вие прасетата как сте?

ТУРСКИ

То от вас по големи турци няма ве леща....питай Гюрсен Ганчев, доктор Меди Доган, Инджовоглу и разбира се кръвната група цска Люююютвиии Местааааан.

На теб ти трябва бОкФар, припок нещастен!

Успех и на трите отбора довечера!

Не съм Левскар, но им пожелавам успех!

И аз също. Момчета, покажете самочувствие!

Някой може ли да ми преведе заглавието с безразборно изпозувани знаци ,времена,местоинения ? Предварително благодаря.

Не се мъчи. Тъп си за да го разбереш.

Не петнете името на Апостола на Свободата! Тумба ЩЕ погълне Леефски 1992! ХАХАХАХАХАХА

Както албанците погълнаха литекс ли?

Да ми погълнеш малките бели човечета, припок!