Коментари - Турски кошмар застигна световните шампиони | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Половината страни не ми звучи да са европейски но това си е тяхна работа.

Турски скaпани примaти. Най западналата нация сте ВИЕ!

А ние като сме задната канафка на Европа кво сме¿

Да дадем направо купата на Франция?!? Ето така -по заслуги:)

Който завижда не вижда. Завистлив народ и това е, погледни си кочината(стадионите) в държавата и погледни чудесните им стадиони на Турция, многото с отопление за публиката, ама то от завист как да видиш!

Важното е калабалък да има.

Интересна статастика. Франция с 0 удара в очертанията на врата и 1 извън. Русия дето е била Сан Марино с 9:0. В сегашното си състояние ние може би щяхме да изкараме равенство със Сан Марино. ;)

Над 38% от територията на Европа е към Русия. Част от Казахстан е в Европа. Там свършва планината Урал. А изглеждат като в центъра на Азия. Но тук пускат и Израел и разни от СССР, като Азербейджан, Армения и подобни, които наистина не са в Европа.

Белите азиатци, биха черните европейци!!!

Да не се лъжем. Турция е велика държава.

Турция не е нация а сбор от 25 различни народа! А името ТУРК не е име на народ а на една американска птица!

Някои българи ще получат инфаркт от завист към Турция победила световния шампион Франция.

Браво на турците ! Африканският отбор на Франция беше кръгла нула !

По време на световното в САЩ бях в Истанбул по работа. Гледах мачовете на нашите в лобито на хотела. Няма да забравя как се радваха турците на нашите победи и ме поздравяваха дълго и искрено. Дори помня заглавията на големите им вестници след победата ни над Германия - Браво Комшу. Та и аз сега искрено се радвам за тях. Браво Комшу.

кое и е великото?

да не се лъжем - те са велики диваци, а ти имаш тежка диагноза.

PEYTSCH

Но пак са си турци...

:)

Точно по това време турците бяха сред най-слабите отбори в Европа, по-слаби и от Гърция! А сега, ние сме по-слаби и от Люксембург, Гърция бяха европейски шампиони, а Турция бие световния шамнпион!!! Ясно е къде се работи правилно и къде въобще не се работи, а само се краде!!!

Като гледам всички нас може да ни праснат с много. Единствено турчилята можем да бием и то с не повече от 2 гола разлика.

Абе , ние нямаме стадиони , искате футбол да имаме. В момента футбол се поддържа, колкото да има няколко групи хулигани да държат в страх населението .На мач в два милионна София ходят по 1000 човека с официалните лица и журналистите , което е по-малко от мачовете в 5-10 хилядни градчета във футболните държави. Нямаме футболист дори в среден европейски отбор.