УЕФА разследва България заради "Убий шиптъра"

Възможно е националният стадион да бъде затворен за квалификацията срещу Англия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дайте да го видим и чуем това скандиране.

Бачкам в Германия с албанци(много точно пичове) и на следващия ден им обясних ,че това са били побратимени фенове на тъпото тире от Сърбия. Следващия път ЛИЧНО отивам в сектор Б ...

Ееми радвам се за теб щом си щастлив да бачкаш с албанци - тъй да бъде . То кат замисля бая ядове съм брал и с българи па всекви ги има що да няма и точни албанци въпреки всичко.

Кви фенове са това? Утайката на обществото.

Аами ултраси разни бе - събират се за циркове боища гадости , мажат се с фекалии по гърба за кеф въргалят се в кални локви и като няма боища им е кофти .

АЛО УЕФА-КАКВО СТАВА С ВАШЕТО РАЗСЛЕДВАНЕ НА УГОВОРЕНИ,СИМУЛАТИВНО ИЗИГРАНИ МАЧОВЕ,КУПЕНИ СЪДИИ И ЧЕРНО ТОТО РАЗВИХРИЛО СЕ В 1ВА ДИВИЗИЯ НА БЪЛГАРСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПРЕЗ ИЗМИНАЛИЯТ СЕОН,А И ПРЕЗ ПРЕДИШНИТЕ ТОЖЕ????????????????????????КАКВО РЕШЕНИЕ ЩЕ ВЗЕМЕТЕ ЗА ОСОБЕНО НАШУМЕЛИЯТ ПОСЛОДЕН МАЧ В СЕЗОНА 2018-2019,ИГРАН В РАЗГРАДА МЕЖДУ ТОТАЛНО ТОЛЕРИРАНИЯТ ЧАСТЕН ОТБОР НА НАРКОМАФИОТА КИРИЛ ДОМУЗА И КУПЕНИЯТ ДЕТСКО-ЮНОШЕСКИ СЪСТАВ НА ЧЕРНО МОРЕ,ИГРАН ААБСОЛЮТНО СИМУЛАТИВНО И ЗАВЪРШИЛ С 4:1 ЗА ЛУДОГОРЕЦ-СОЕТО ГИ НАПРАВИ И ШАМПИОНИ ОТНОВО,ЗА 8МИ ПОРЕДЕН ПЪТ?!?!?!?........... ОЧАКВАМЕ СТРОГИ И АДЕКВАТНИ РЕШЕНИЯ ОТ УЕФА ,ОТНЕМАНЕ НА ЕВРОЛИЦЕНЗИТЕ ЗА 3 ГОДИНИ НА УЧАСТНИЦИТЕ В ТОЗИ ДОГОВОРЕН МАЧ,КЪДЕТО ГОСТИТЕ ОТ ВАРНА ИЗЛЯЗОХА СКАНДАЛНО БЕЗ СВОИТЕ НАЙ-ДОБРИ 6 ФУТБОЛИСТИ,С ЦЕЛ ДА ЗАГУБЯТ ТОЗИ МАЧ В ПОЛЗА НА ФАВОРИТИТЕ НА ДЕЛИОРМАНСКИЯТ СУЛТАН И ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ПРОМИШЛЕНИ КОЛИЧЕСТВА СИНТЕТИЧНА ДРОГА -САМИЯТ РАЗБОЙНИК ДОМУЗАГА.......

ми кво да става? ТИМ раздаде справедливос и край. НАПРЕД НАВАДУЦ! Точно в тази минута, когат се разбра за полиграфа, намразих лудогорец безвъзвратно и окончателно.„ПАДАЙ ПЪРВИ ПРЕДВАРИТЕЛЕН И ЗАБРАВИ. Да се постави перуката пред трилемата: сичките български отбори отпадат първи предварителен. кой да му е фаворита? То, верно, тоз дет най-налива си е за препочитане, ама нема кой да му измие срама и очите.

Да закрием този футбол накрая,бездарни футболисти връзкари на високи заплати и шантави агитки, които се мислят за велики сили, но по отделно са същите слабаци

То и без това ще има огромен резил с двуцифрен резултат. Мисля си да приложим някакъв трик за служебна загуба без евентуални последствия за отбора и страната. Само 0:3 смятам, че е добър резултат.

Вие не разбрахте ли, че хулиганството умишлено се подържа и не се санкционира . От БФС много лесно могат да се справят с проблема, както навсякъде в Европа , ама няма политически интерес , щото хулиганите са им необходими .

Ами балканските изроди пак се изявяват. Убиват всичко, което се движи. С шиптърите е малко трудно, но със кучета, жени и стари хора няма проблем.

То пък щото, ако е отворен ще идат повече от 100-200 човека.

защо въобще ги държат във футболния съюз тези стари и увехнали муцуни, начело с онзи алкохолик.

Защото именно алкохоликът и увехналите муцуни са футболния съюз. Ако не работи там за 40 хлд. лв. заплата, Боби Михайлов най-много може да е треньор на вратарите в Паламуд (Царево). До скоро минаваше кьорфишека, че бил страшно уважаван в УЕФА и затуй трябвало да е шеф на БФС. В Загреб го влачиха по стълбите, уж му прилошало. Албанец го замести в Изпълкома на УЕФА. Освен да пие от мъка, този човек друга работа няма.

Аз чух единствено "Косово е Сърбия" и то за 2-3 минути. "Убий шиптъра" не става за скандиране. Не е нужно човек да е експерт по хорово пеене.:) Румънци и испанци още не са признали тази държава. Ние като се набутахме първи да признаем независимо Косово - сега си получаваме заслужената благодарност. Рахийм Стърлинг на "Васил Левски" ще гледаме по телевизията.

И стадиона и отбора и БФС си ги затваряйте

И мутренската държавица !

Без това никой няма да иде да гледа резила на дърводелците. Така че не е станало кой знае какво.

Няма да се учудя ако простотията е български патент...тъжно...

изобщо ЛЕВСКИ не трябва да се допушат до тия квалификации Винаги издънки

Сега пуснат ли тяхна публика на международен мач, пак ще има пречупени кръстове, маймунски звуци, хвърлени банани! Техният интелектуален капацитет е толкова!

Какво значи да накажат България?! България ли си беше лепнала мръсните дънки в пластмасовата седалка, лющеше семки и викаше убий шиптъра и Косово е Сърбия?! Нали имат слухарчета, аудио и видео записи! Да изловят неандерталчетата, да им прожектират клипчето с песничките им, да им друснат по 5 бинки глоба и забрана да стъпват на стадион в следващите 10 години - и точка по въпроса. Всеки си носи отговорност за постъпките, а не държавата да им плаща простотията!

Ако видиш някой до тебе да убива някой и ти гледаш без да правиш нищо - невинен ли си?

Ако е българин е невинен! Българите нямат гражданско поведение. Те не смеят да се намесят, ако видят нарушаване на правила, права и т.н., защото не очакват, че ще срещнат подкрепа от дрогети граждани, а още по-лошото, и от отговорните институции. Например, в Турция откраднаха чанта от една българка. Турските граждани веднага хванаха крадеца и чак след това дойде полицията. В Търново китайски туристи задържаха една джебчийка, докато дойде полицията! Очевидци казаха, че всички туристи са действали като добре смазан механизъм!

А ти може би предлагаш скандиранията да бъдат спрени на момента, като стюарди и полиция нахлуят на трибуните и се сбият със стотина афектирани примата?!

Къде пък са се чули скандрания то на мача имаше 500 души, основно роднини и гаджета на манекенките по терена... Много добра услуга са им направили...

Ами докато пускат лумпените на стадиона, така ще е.

Неграмотни папагали сме си тука... Сърбе на върбе, Убий шиптъра, Биче месо - все такива югославски простотии, които за нас нямат никакъв смисъл, а за сърби, албанци, хървати са съдба и мъка... Жалко, че простотията е повсеместна...

Защо УЕФА не разследва Б.Михайлов за убийството на българския футбол?

Е, Вие пък... че те му плащат за това...

Защо нашата Прокуратура,на която ние плащаме не го разследва,а все чакаме някой отвън да дойде и да свърши нашата работа?

Чужденците много пъти са ми се оплаквали че се скандира Bulgari you Nazi, което те си мислят че е български нацисти а всъщност ние си викаме юнаци.

Ми то това Българи Юнаци излезе след 1989 година а дали не беше и около 1994... И малко тъпичко, защото копира руското "Молодци" (Юнаци), както викаха на съветските отбори... Иначе английския превод има резон... :)

Тъпичък си, жоре...

Шиптърите РАСА ли са ?! Косоварите РАСА ли са? А сърбите, а северно македонците, а гърци и българи - от различни РАСИ ли сме ?

Разбира че са от една раса!

Жалко, щях да дойда на стадиона, защото съм фен на англиийския футбол и ще ми е супер интересно как ще им напълнят кошницата на тези бездарници и чалгари

Нищо, важното е, че си фен на английския футбол. Може да се промъкнеш тайно и да изпълзиш под някоя седалчица и да гледаш и да потривяаш доволно малките си ръчички.

Няма да може,защото заради такива говеда като тебе ще затворят стадиона.

За подобни "фенове" на африканския футбол си имаме думички, ама нейсе. Ще гледаш по ТВ-то и ще се кефиш на "английските" голове, макар че едната ти ръка ще е заета и трудно ще ръкопляскаш.

Нивото на публиката е съизмеримо с нивото на футболистите.

Всъщност , погрешно е общото впечетление , че "шиптър" е обидна дума. На албански, Албания се нарича Shqipteria, което буквално преведено значи "земя/територия на орли", а съответно "shqiper" или шиптър, значи човек , който принадлежи към тази територия или просто казано - албанец. А кой какво е викал е трудно доказуемо.Едно казват , че е скандирано, другите казват, че не са викали или не са разбрали. Малко като, "Българи Юнаци", което се чува от чужденците като "Bulgari , NAZI".

Трудно доказуемо, но доказуемо! Има определени лица, които следят това, така че те би трябвало да са подготвени, има записи, да се справят! Да ги мислим, че не им било лесно, те получават пари само затова!

Лесно е на UEFA и FIFA. Те казват - така е и точка.Някъде да сте чул, жалба срещу тези "институции" да е била уважена.Това са едни органицазии монополисти, които превърнаха футбола в бизнес или по-просто казано - съсипаха го.

Разбира се, че има уважени жалби срещу тях! Даже скоро имаше уважена жалба на ЦСКА! Превърнаха футбола в бизнес, съгласен съм, но чак пък да са го съсипали, не! Поне засега. Но продължават да интензифицират календара, мачовете стават прекалено много, така че трябва да се запрат, така че има опасност!

Манчо, как е орел, как е земя и как е човек! Има едно "q", което не се произнася, така ли? В "shqiper" пък няма "т", шипер или шиптер се казва?

Брат, аз да не съм завършил албанска филология.Кое как се произнася, коя буква се чете, коя не се чете.Те прочети го: Republika e Shqipërisë. Има пре много по въпроса, намери и прочети.

Расисти се българите. Искам гейовете да ви управляват . Да видите тогава как ще обиждате различните. До 10 години ще имаме президент Гей. Да живеят еврогейските ценности. Гейовете стават повече и повече. Джендърите са бъдещето на Балгария.

Герганче, имаш нужда от почивка.

А, и от хапчета има нужда Гергана... ;-)

Може би и от ХОЙ :)

До десет години може друга песен да засвири и да си налегнете парцалите.

Гери,моли се "солджера" да не те побара ,че тогава ще разбереш що е то женска ласка

Бетер мача Кубрат-Кличко. Много сте смешни бе фенове с фенове.

Не е за първи път да ни наказват заради някакви лумпени. Ще е жалко ако няма зрители на мача с Англия!

Самият мач ще е жалък, така че по-добре да няма зрители.

Българи,Косово е млада държава и ще бие националния ви отбор всеки път. Вече ви сравняваме със Сан Марино и Андора.

Косово дори не е признато от много страни по света вкл. Балкански и не само Сърбия.Грешка е че България е толерантна страна с благородна политика че сега и претенции имат.

По-тъпи парчета от расистите няма! Те поради примитивизма си "опаковат" различните групи. Държавата трябва да вземе мерки срещу расистите по стадионште. "Да забранят футбола" или "да играем при закрити врати" е капитурантско изказване. Полицията и стюрдите трябва да следят тарторите на агитките, които дават тон и в такива случаи веднага да ги арестуват.

Освен че са тъпи, расистите и националистите са най-големите комплексари. Това са примати в интелектуално отношение все още на нивото на австралопитеките - демек поне с 2-3 милиона години изостават в развитието си

Албанците са много отмъстителни. Наръгаха приятеля ми заради мен. Не исках да спя с двама албанци.

стерва сръбска

Шиптърите изнасилват всяка нова проститутка. Това се прави с възспиталена цел. Нашите цигани отвличат българки работещи на запад и ги продават на шиптърите

Ами те и голове много вкарват.

прости расистки диваци, отражение на болното общество и държава

Каквито футболистите такива идиотите които ходят на мача и реват такива глупости да закрият целия футбол начало с голямата перука.

Ама иначе срещу азербайджан заради мхитарян нищо Дави ева майката уефа фуфа фифа и всички производни Корумпирани подли организацийки

Те всички са в конспирация срещу нас . Другите могат да си псуват,а ние не. Каква несправедливост!

Майната им на албанските цигани, да го лапат!!!

Ти също си балкански циганин - дали албански ли български, все от един и същи сорт сте

Да ги обиждаш и да не ги обиждаш, факта си е факт - футболистите на Косово са по-добри от футболистите на нашата мила Родина. А изметта и отрепките и двете държави сте едни и същи

На мача в Косово нямаше тяхна измет, не викаха убий бугарина!

Да разследват кой даде милиони в Етрополе да се строи стадион с козирка какъвто в София и Пловдив няма.

Да разследват къде са парите за стадиони с козирки в София и Пловдив. То стадион с козирка в Етрополе ,какъв е проблема да има?

Нека да вземе уефа да наложи некво наказание и да се спре с това безумно затваряне на центъра на София заради тия малоумници. И без това никой не ходи да ги гледа.

Футбола в България отдавна не съществува, а тези пишман футбалери повече точки в групата няма да видят, единствено ще им напълнят кошницата в следващите 4 мача и то може с рекорден бр. голове

е браво, е нека. целия да е затворен. ура другари!

Много се радвам, че нашите палячовци паднаха. Подобни изцепки като "Косово е Сърбия" и "Убий шиптъра" показват, че средният футболен фен по тези ширини е на еволюционното ниво на австралопитек..

Това сега го научих. Щом нашите тъпанари са викали така, загубата ни е справедлива!

Косово не е признато от около половината държави по света. Те на какво ниво са? И е завладян с раждания тип цигани.

Незнам от кого не е признат,но от нас е признат. Нивото на футбола е по-високо от нашия ,ако разбираш арабските цифри в крайният резултат. А ражданият тип цигани,демек многодетни семейства са си от техните косоварски семейства,нещо за което ние може само да мечтаем в българските.

Говорим за хората! Те са тип цигани, ама те не кълнат, а нашите кълнат! Или викаш циганин да кълне, това е невъзможно!

Те не са тип цигани,а тип албанци,ама Бай Ганьо не прави разлика. НЕ вижда,че най мног0 мангали в източна Европа имаме ние , За тях ние какви ли сме?!

И те имат например по 8 деца. Това демографски е истенска бомба. И тя гръмна. А дали историчски имат нещо общо с Косово не знам. Ако тук не се ограничи раждаемостта на циганите и тук като нищо ще има война. И това е логическа прогноза тип 2+2=4. Само че политиците ни ги е страх да се заемат с проблема и реално го увеличават.

За резултата трябва да ги разследват - егати обръщалките...

Албанците много уважават българите,заради вековния бой ,който сме теглили на сърбите. Хората дойдоха и ни биха с игра ,но ние сме си комплексирани тъпаци и винаги ще се славим като простаците на юг от Дунава,замествайки Конекрадците от 19 век. Може ида се счита за напредък. Амебите от агитките на големтие отбори,нямат нужда от коментар,отдавна трябваше да им се забрани да ходят на мачове.

То трябва да си мазохист, че да ходиш да гледаш, с колко ще паднем от Англия. Залагам над 3 гола. Скоро време и без наказание стадиона ще е празен. Иначе за: "е скандирано "Убий шиптъра" от местата, където седят феновете на "Левски"" Еми да затворят този сектор.

Съвременното понятие расизъм според ООН е дискриминация спрямо личности, обществени групи, части от населението или групи хора, политика на преследване, унижаване, опозоряване, насилие, подстрекаване към вражда и омраза, разпространяване на опорочаващи сведения и нанасяне на вреди според цвета на кожата, етническата, религиозната или националната принадлежност, т.е. понятието е разширено и не се отнася само за различната раса. На въроса, убий българина расизъм ли е? Да, расизъм е! Убий католика расизъм ли е? Да, расизъм е!

A ако "опорочаващите сведения" са истина? Пак ли е забранено? Забранено е да се казва истината?

Ако се ползват верни факти за етикет, това се смята за обида. Например, на един действително сляп човек етикетът кьорчо се смята за обида. В този смисъл наистина има забрана да се казва истината!

На нас пък какво са ни направили албанците?! Пълни дебили. Заемат про сръбски позиции без да са про

...без да са прочели една книга на историческа тематика.

Косоварите скандираха през целия мач- КОСОВО МАФИЯ, КОСОВО МАФИЯ

Косоварите скандираха през целия мач- КОСОВО МАФИЯ, КОСОВО МАФИЯ

Че то и без това на следващия мач публика няма да има. Два странични блика с лъвчета ще са достатъчни!

Корекция: блока с лъвчета

Ам' най-голямата измама в българският футбол, и спорт като цяло, врътката между Чавдар от Етрополе и Литекс от Ловеч, от които се пръкна туморът ЦСКА-София (София), 'га ША я разследват? Тотално я разсипаха тая държава... Ама голям проблем, чИ някои малоумни запалянковци скандирали за нечия смърт.