17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видяхте ли емблемата на УЕФА ???? Вижте я....оцветена в педерастката дъга. Смятайте на какъв чудовищен натиск са способни педерасите?! И ми писна от слабохарактерни отрепки, които се навеждат на всяко извращение и натиск... Днес така, утре наобратно. Светът се управлява от откачалки и за нормалните става все по-тясно. Орбан отказал посещението на мача в Мюнхен.. Ще се радвам унгарците да бият немските джендъри. А винаги съм бил за немския тим. Смятайте докъде са ме докарали с тия пропаганди и брутален натиск. Успех на Унгария! Успех на Орбан!

Браво на унгарските управляващи, пълни стадиони със здрави хора. Браво и за позицията за гейовете. Гнус ме е от германската позиция. Планетата земя има доста по-важни проблеми за решаване и не е необходима да се обръща внимание на различните извратени сексуалности. Бог нашия създател е създал дуален свят трябва да има мъж и жена. Всичко останало е извратено и нелепо.

СТИГА ИДЕОЛОГИЗИРАНЕ И ПОЛИТИЗИРАНЕ НА СПОРТА.......... ФАКККККЬЬЬЬ ДЬЬЬ "РЕЙНБОУ" ДЪГАТА Е ПРИРОДНО АТРАКТИВНО ФИЗИЧНО ЯВЛЕНИЕ....... КОЕТО РАДВА ХОРАТА А ГНУСНИТЕ СОДОМИТИ ИЗВРАТЕНЯЦИ НАРОЧНО ПОЛЗВАТ ТОЗИ СИМВОЛ...... САМО ЧЕ ОЧАКВАНИЯТ ОТ ТЯХ ЕФЕКТ Е ПРОТИВОПОЛОЖЕН НА ОЧАКВАНИЯТА ИМ.......... ОТВРАТ, ГНУС, ГНУС, ОТВРАТ

Тези извратени типове искат да превземат и футбола. Вашта м..а пед...ска

ИЗВРАТЕНЯЦИТЕ завладяват Европа Браво на Орбан и унгарците

От пропагандата и налагането на глупостите на стария чичо Джо вече се вижда резултата. България в днешно време е колония на Сащ, така че очаквайте скоро и при нас да се разхождат и развяват знамена на болни педерасти и още от измисленото им общество!

Новините им започнаха с това...едни опечалени физиономии, тъжни, гневни...на кмета на Мюнхен, на треньорите на националния тим, на футболистите...То все едно не са отишли футбол да играят, а да ни рекламират дъгата на педерастията...Поне 15 минути, основна, извънредна едва ли не, важна новина. След което последваха студия по темата по двете им обществени телевизии ARD и ZDF... Пак събрани, едни кахърни, опечалени кратуни.. След което окончателно разбрах, че либерастията в Германистан ми идва в повече, наред с мангалите и е време да напусна тоя клозет. Такова промиване на мозъци дори при Гьобелс не е имало... На цялият им ужас от мигранти, пандемия, обедняване, най големият им проблем беше, че УЕФА им забрани да превръщат и спорта в перверзия, да оцветяват в педерастката символика стадиона... То бива педерастии, но това вече прелива чашите...Стават все по досадни и омразни с извратените си тъпотии които все по брутално налагат.

Абе, тия наред ли са? Аман от тия педали! Психично болните трябва да се лекуват, а не да се промотират!

Който го е шубе от мечки - да не ходи в гората. Голямо шубе да не станете педераси. Явно се съмнявате в себе си. Истинския мъж не се страхува от педалите. Напротив. Така знае, че има повече жени за еВане

Страх не..., гнус ме е от гейовете и гейовниците...

Да рИват сега! Врнсеремос и наздраве!

"""Модерното съоръжение в Мюнхен грейна в цветовете на дъгата в знак на подкрепа към хората с различна сексуална ориентация.""""Няма различна сексуална ориентация , има различни перверзии,:педофили, геронтофили,купрофили ,некрофили ,зоофили,садисти ,мазохисти и т.н.

Точно. Браво за коментара ! Аман от нагли и кресливи извратеняци с болни мозъци...

Някой им клати демокрациията!

Байдън ще бомбардира сега УЕФА за дето беше да рекламира джендърите. От ДБ ще помагат.

Да, не може да не усетят, че им е застрашена "демокрацията"... ДГЕ в педеругите извратени и болните мозъци.

изготвя "нова ИК", тъй като някои държави не желаят да ратифицират настоящат...или излизат от нея /Полша/ или КС /БГ/ я обявява за противокност. В новата "ИК" ще се наблегне на улесняване промяната на пола на децата /без съгласие на родителите/ и най-вече-ОСИНОВЯВАНЕТО НА ДЕЦА ОТ ГЕЙ ДВОЙКИ... ДА ВНИМАВАМЕ В КАРТИНКАТА!

Как си го представят тия вресливи демократични джендъри ? С натиск и сила ли ще ни налагат извращенията си и фантазиите на болните им мозъци ? Ще ни задължат да ги обичаме и да ставаме като тях ? Ще променят биологичният пол на децата ни, без съгласие на родителите им, още докато са непълнолетни и някой им пълни главите с глупости...че току са се отметнали, ако разговарят с родителите си или навършат пълнолетие. Що за извратена е пишман "демокрацията" им ? То бетер фашизъм...

Личи си, че Германия е страна, окупирана от САЩ! Преди няколко месеца администрацията на американският президент Байдън беше разрешила на всички американски посолства по света да развяват освен американското знаме, и знамето на дъгата на ЛГТБ, както и знамето на BLM! Така че Германия като колония на САЩ просто подражава на американските си господари!

Бяхме седнали отвън, в едно заведение по нашето черноморие. До нашата маса бе една майка с две дечица, момче и момиче, на видима възраст между 4 и 6 годинки. Покрай заведението демонстративно премина дърт педераст, облечен в къса рокля, на токчета, и с грим. По-голямото дете, момченцето, попита майка си: -Мамо, мамо, този чичко защо е с рокля, и има червило на устните ? Майката, видимо доста афектирана от ситуацията с педала, запази самообладание, и отговори: -Тоя чичко се връща от празненство с маски, и на него му се е паднала ролята да бъде жена. Та по въпроса с изкуственото налагане на ЛГБТИ-тата, какво мислите по въпроса с детската психика, срещайки се с подобни извратеняци по нашите улици?

Долни п*едали

Много раболепни тия немци, то чак смешно и жалко тяхното слабоумие... Все инициатори на подобни простотии... Единствена немската църква беше въстанала срещу Ватикана пак в защита на педерастката дъга... В Берлин гей парада е истинско събитие, сравнимо с националния им празник... Джендър идеологията тържествува по училищата им, часовете по секс са задължителни, колко отказали родители бяха по затворите и глобени, че не щат да разврсщават малолетните им деца... Колко вопли и сълзи бяха проляли разни сбъркани дърти либерастки мастии за безценните арабски и африкански примати, талибани и главорези. То чак гюбеци въртяха само и само да ги приветстват и да им покажат любовта си. Напълно откачена и малоумна нация... Нищо общо с някога великата им нация. Само педеради, дърти мастии, сороски боклуци, нефоебани джендъри и отрепки... Всичко нормално е забранено. Гокямо престараване в извращенията и ненормалното.

Проблемът е по-голям - на германците до ден днешен им е вменявано чувство за вина след ВСВ и те се чувстват виновни, ако не подкрепят всякакви говна, които циркулират напоследък.

… и непрекъснатите им демонстрации как не са расисти, как не са срещу джендърите, колко са толерантни към мигрантите. А истината е, че го правят само и единствено от параноичното си желание да се дистанцират от простотиите си през Втората Световна Война. Само дето от една радикална идеология влизат в следващата. Но както и да ги гледаш, все си остават радикални и все искат да диктуват на цяла Европа какво да прави и как да мисли.

Много точно описание. Живея от години в Германия. Типичен пример: имам съсед на 77 години, много здрав и младее, голям либераст, голям фен на Меркел. Приветства всичките й тъпотии, вкл. мигрантската паплач. При условие, че баща му е бил в редиците на СС...днес синът е върл либераст... При все, че една чаша вода няма да ти даде от чешмата си, освен ако не си я платиш...Дайте да дадем ! По-скоро е такъв. Свидлив, ще те прегази, ако може да спести нк цента, но няма нищо против, че Меркел покани цяла Африка и Близкия изток. Той, самият не знае на кой свят се намира. Няма никакви социални контакти. Никога не би те поканил у тях, но е пръв на масата ти, яде и пие като не видял... Веднъж го поканих и няма отърване. Все наднича и чака...Типична либерастка отрепка. Такива откачалки са пишман либерастите на Меркел.

Защо не се напраят Олимпиади , Световни , Евро и така нататък Спортни Събития за ГЕЙ ? Нещо ни Будалкат - ГЕЙ означава че е полов акт мъж с мъж /Жени ГЕЙ НЯМА , защото няма .

Това е дискриминация! В цветовете на дъгата все пак има всички цветове! Не може да се спре дъгата! Тя е новата нормалност!

Как ще подкрепяш това извращение, което е с политическа цел.

Грешка.... цветовете на дъгата са точно седем...

Полов орган да не видиш и усетиш....докато си живо(....не те знам 'кво си)....

С тази необяснима наглост да демонстрират анормалността си, ЛизбийкитеГейоветеБисексуалнитеТрансджендъри постигнаха точно обратното на желаното - МРАЗЯТ ГИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ...!!! Дааа...!!!

Да си направят специални турнири гейовете и лесбийките и да не се бутат при нормалните хора и да спрат да политизират всичко.

Не може ли вместо цветовете на дъгата, да светят два фуя или две бутки, ние ще се сещаме какво е.

Дъгата е символ на детството и детските мечти. Долните извращения на природата си я присвоиха и опорочиха чистотата му. Всичко друго е джендърска философия.

Пълен смешник си расист тъп

Толкова си тъп кат всички либерасти, че дори не знаеш значението на думите... Бог да ни е на помощ ! Защото с тъпанари, иди доказвай, че нямаш сестра...

Ето още една жертва на новото поколение! Дори вече не знаете знамението на думите! Мили мой гей, расизъм означава да дискриминираш друга раса, а от това се разбира, че с промития ти мозък за гейове и като цяло педерастия, няма да стигнеш до никъде

Да не повярваш, че го правят от УЕФА. И на мен ми направи впечатление капитанската лента. Арсенал ли преди бяха излели с такива ленти всичките. Ако преди 150 години всички бяха обратни, сега да няма човечество. И това с кляканията трябва да забранят. Спорта трябва да остане чист от политика.

Това е дълбок расизъм. Да се бойкотира първенството !!!

От години нямам време да гледам спорт но онзи ден реших да си пусна Шотландия-Англия на запис. Приготвих си биричка, фъстъчки и тн.Сядам и......бууум всички коленичеха....веднага махнах мача,качих децата на колата и отидохме в парка, а после на слдкарница. Честно не ми дреме кой е гей и кой травестит или там някой си бил репресиран но не ме кефи да ми налагат някакви "нормални" които не са с някакви дъги, коленичения и прочие тъпотии по време на нещо което няма нищо общо. Може би съм капка в морето но , аз спорт няма да гледам изобщо.

Спокойно, все още нормалните хора са мнозинство. Ще врякат, ще коленичат, пък ще забравят. Нойер ми падна в очите де - той не разбира ли, че бърка работата си с политиката.

Като си тъп не гледай спорт-това обяснява какъв фен си и че изобщо не ти пука за спорта

"Сигурно съм много тъп да. С две дипломи за висше и пак решавам да погледам една тумба милионери с мозък на врабче, на които се плащат милиони за да гонят една топка,а не да ми се правят на жертви".....

Имал две дипломи за висше...тъпак

Защо да нямат право пък да не искат и да не толерират такива педерастии Имах същото право като ниях да се самоопределят Да им направят една държавя някъде на тия и да отиват там и да се чустват свободни да правят катвото искат… Не съм длъжен да ги приемам….

Ако ги пратят на остров, нали после ще изчезнат. Природата се чисти от безполезни мутации.

Ами то по твоята логика, дай да пратим и недъгавите новородени на накяой остров, щото нали се били родили "ненормални"..

Айде, стига сте преиначавали както ви отърва... Щото на някой му пука за болните и увеедени деца. Точно пък за тях се мълчи и си траят същите тези вресливи либерастки идиоти. Само черните, ппедерасите и мюсюлманите имат право на живот ! И това хич не ви е расистко и дискриминационно !

Направо германците да сменят флага с дъгата

О, не са се сетили, не са го сменили... Те са нашите отличници.

Пълна тъпотия е тва с тия цветове на дъгата...още малко ще навлезе навсякъде тва нещо...

Рей Бредбери. Интервью журналу «Playboy», май 1996 ------- "...Но самое ужасное — это то, что еще 43 года назад я предвидел политкорректность. - Неужто в «Фаренгейте»? Да. Босс-пожарный в одном моменте там описывает, как всевозможные меньшинства одно за другим затыкают рот мыслящему обществу, приводя пример: «Евреи не любят литературных героев Фейгина и Шейлока — надо сжечь все книги с ними, запретить даже всякое упоминание. Черным не нравится негр Джим (в оригинале у Марка Твена — Nigger Jim. — Прим. перев.), сплавляющийся на пароме с Гекльберри Финном, — сожгите или хотя бы спрячьте все книги о Томе Сойере. Борцы за права женщин ненавидят Джейн Остен как слишком неудобную и старомодную — сорвать с нее голову! Апологетам семейных ценностей неугоден Оскар Уайльд — твое место на параше, Оскар! Коммунисты ненавидят буржуев — убить всех буржуев!.." Так все и происходит. Но если во времена «Фаренгейта» я писал о тирании большинства, то теперь я говорю о тирании меньшинств. В наши дни остерегайся и тех и других! Первые пытаются заставить тебя делать каждый день одни и те же вещи, вторые пишут мне, например, что стоило бы уделить больше внимания правам женщин в «Марсианских хрониках» или придумать больше чернокожих героев в «Вине из одуванчиков». - Вы что-нибудь отвечаете на подобные письма? Мой ответ обоим сборищам одинаков: большинство вы или меньшинство — идите к черту, прямо в ад, вместе со всеми, кто попытается говорить мне, что делать и как писать. Сейчас все общество разделилось на разнокалиберные меньшинства, которые на деле суть те же книгосжигатели — они жгут книги путем их запрещения. Вся эта политкорректность, разросшаяся одиозными дебрями в студенческих кампусах, — дерьмо собачье".

Kenn1111

Почвам яко да се отвращавам от всички с обърната резба и разни коленичали.Скоро ние ще трябва да се чустваме дискриминирани че не сме такива!

Умри бе, не уважаваш гейовете

Не уважаваш хомофобите, бе? Знаете само да искате, ама като трябва да давате ви няма никакви. Лицемери.

Аз не съм гей, но уважавам гейовете за разлика от вас хейтъри

Правилна реакция, иначе уефа скоро ще изчезне! Значи кръстовете на Хитлер са забранени, нищо че са египетски, щото асоциацията е лоша, обаче дъгата няма проблем, въпреки асоциацията с педофилия и форма на натиск срещу деца да си сменят пола. Било себеизразяване, СС съшо са се изразявали срещу семитите!

Браво!

Било политическо, ама не са го спрели срещу Франция и Португалия, а го спират за мача с Унгария ... Ами ако някой го прави политическо това е УЕФА. Уядени чиновници.

Само унгарците реагираха, еврозападатналите французи и португалци не...