Украинска футболна легенда се връща в родината, за да воюва

Сергей Ребров в момента е в Дубай, но ще отлети за Киев при първа възможност

Обратно в новината

Коментари - Украинска футболна легенда се връща в родината, за да воюва | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Букнал си е самолетен билет за след един месец

Да не пишете и за него след 5 дни като за артиста. войната не е майтап работа. Тия украинци още си мислят, че играят компютърна игра.

Браво момче! Съветската гад на съд, още по-добре ще е да свърши като Хитлер! Свобода за Украйна!

Какво общо има със спорта? Тоя вече нито играе, нито някой го знае.

Язе ше воювам за баце Роман Абрамович. После сме на дългата маса у Кремъл. Така софра колко яденье и пиенье събира.

Малииии, тоя вече ще им скрие топката !

Мини през центъра за мир в Лвов, да те обучат. Само да не те опишат рашките.

Легенда за едан легенда...

hahahah и тоя като оня пулев дето се снима като санитарка уж борил ковида в часна сергия за здраве където няма нито едно легло или лекуван с вируса пациент

Ще се жертва за родината човека ама друг път щото сега има работа.

Докато търси самолет, войната ще свърши. Този "иска, ама няма желание" както казваше един гласоподавател .

Футболист не може да намери полет за да се бие; никой не дава частен самолет на футболиста за да се прибере удома; футболист не успя да се върне 546 дни за да се бие за страната си; футболист пропусна войната!

А Шевченко къде се крие ? Жена му е американка, ще го разбере. Трябва да се бие срещу лошите.

"Гълтай мило, това ти е специалността". Типично изказване на ограничен и комплексиран русофил. А ти върви да лапаш, да смучеш и да гълташ на Путин, който скоро ще падне от власт. И без това не знаеш ситуацията в Русия.

Не остана жив осраинец, който да не иска да си прави реклама! Браво- сега в Киев,с униформа и калашник - пет снимки в различни пози- и айда - за Дубай. Престанете със тази дезинформация, накарахте и хората които съчустваме на украинският народ , да не обръщаме внимание на такива "новини".

Получт ли си рублите, че стана курса вече 1 към 350 за зелените, айде лапай и се потапяй! Ха ха!

Скоро ли ще си получиш мозъка. Изпран. Или ще ти го "диверсифицират" с чип.

Да бие шута на шута Путин!

Шута, не беше ли, зеленото ла йно.

Русофилски лайнари, нека ви попитам нещо за което съм сигурна, но искам отговор : защо вие не ходите да се биете на страната на руснаците?! Плюете и хвърляте лайна във форумите, а иначе за нищо не ставате! Аз боядисах паметника на съветската армия, но не успяха да ме хванат, а хванаха някакви ученици, които само го надраскаха със спрей. А следващия път ще му хвърля една кофа с лайна! Смърт на Путин и свобода за Украйна!

Гълтай мило, това ти е специалността.

Браво, браво! Когато сезонът приключи, а? Първо личмният бизнес, след това родителите и родината... Само дано любовницата му да не получи тежък менструалин проблем, че ще се наложи ново отлагане на пътуването. Баси, не виждате ли, колко е отвратителна тази пропаганда, бе?!

Много важно

Хора с терористчни наклонности си правят реклама. Прав му път.

Уффф, Серьога!

Този чак сега ли се сети? Значи до сега се пече на плажа и изведнъж реши да прави агитация.... А преди това, когато сънародниците му избиваха наред руснаци, българи и други малцинства в Украйна защо не отиде да протестира пред властта тогава?

Тоя позьор до като се върне и Русия вече ще е освободила Украйна.

Те украинците си казаха че всички техни жители са получили повиквателна за да се явят в армията. Няма значение дали си в Дубай или в Киев, всеки е на фронта

Се да мре

Палячовци за пред камерата. Оляха се с тая пропаганда.

Палячото си ти - посерко!

Настройват и насъскват славяните срещу Русия. Глупавите им глави не могат да го разберат.

Той за това късокракия Путлер нахъсва чеченци и ИДИЛски наемници срещу "братята" си славяни и християни!

Всички руснаци па света, които подкрепят диктатора трябва да бъдат прогонени обратно в Русия. СВЕТЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ОТНАСЯ С ТЯХ КАТО С ПОТЕНЦИАЛНИ УБИЙЦИ.

В момента в България знаеш ли колко пенсионери има, които след като платят ток, вода и лекарства,парите с които им остават им стигат за по един хляб, едно кисело мляко и 2 кренвирша на ден. Аз не съм си дал гласа за нито едно от правителствата през последните 20 години, които докараха родителите ни до просешка тояга. По тази логика и аз ли съм убиец? Знаеш ли колко много хора има, които са гласували за някого да сойде на власт, но са оставени подведени. Те също ли са убийци?

Rexroth

Не си убиец, но щом не си гласувал нямаш право да мрънкаш. Просто си нихилист.

Като свърши сезона щял да се върне да се бие за родината. Ако го е казал, по-тъпо парче от тоя няма. Това ми звучи като "Като свърши сезона и отивам на море" Абе бай на война ако се ходи се ходи веднага, теб ли да чакат да ти свърши сезона. То верно на никой не му се умира, ама за какво го казваш-мълчи си там и тва е

То едно е да искаш да работиш например, друго е да си принуден да работиш. Завръща се защото е моболизиран като всички останали украинци.

Много трудно може да те мобилизират в чужбина. От опит ти го казвам. Знаеш ли колко повиквателни съм получил в чужбина за 10 години? 0.

Путин кога ще ходи в мелето да дава личен пример? Да усети народната любов.

Ще воюва с бутилката.

на мен са ми спрели гласуването на коментарите с + и -, това е свободата по Американски и Европейски, свободен си да мислиш само като тях... Лицемери

Е, ти харесваш руската свобода. Да те прибират щото си изляза с бял лист хартия на площада... Бъгясал си колкото и тъпия скрипт на тоя сайт.

Уф, поредния жалкар. Ходи по руските сайтове, там няма да те цензурират! Ама не знаеш руски, нали? Знаеш само малко български и няколко английски думи, та си висиш тука.

Да го прости Господ. Амин !

Народ от Герои . Представим си Божинов да хване оръжие и да се бие за България ! ??

е убил с непреодолима секс мощ поне няколко рускини и украинки

Браво! Богатите украински келеши правят обратното - бягат с луксозните коли и силиконовите принциеси на запад за да НЕ воюват!

Абе като свърши сезона я камилата я камиларя :D

Глей са тоя коментар и аз бих го написал ама си зададох въпроса бих ли се върнал аз на негово място. И понеже не съм сигурен в това колко голям страхливец съм поставен в такава ситуация реших да си го спестя този коментар. Та поздравявам хора като теб които без да им мигне окото ги пишат тези коментари. Явно си много смел.

.... и всички тия с плюсовете - БРАВО! ... не е като да нямаме храбри българи

И кои са тези които бягат? Щото аз Кличко, Усик като гледам са там. Те са добре с парите не мразят руснаците ... просто са там защото не им е в кръввта да бягат. Казаци! Следя му профила в туитър като взривят нещо в Киев кмета е там ... снаряда още пуши той прави видео в социалните мрежи пуска да знаят хората какво става. Голям човек!

Да даде ДНК проба, за да го разпознаят после сред каймата.

Тъпанар продажен! Аре отивай в полка на Кадиров бе. Путински идиоти.