Коментари - Украйна забрани на спортистите си да излизат срещу руснаци по пътя към Олимпиадата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Педерашките и техните интимни прислужници аут Путлер капут

много демократично и надпартийно решение!

Много забраняват в свободния свят. Що така?

Всъщност явно добри анализатори са подбрали украинците да се бият срещу Русия. Като спортисти са с добра двигателна култура, яки, издръжливи, също така злобни, тъпи, алчни и жестоки. Особено подходящи за това, което се случи и продължава. Може би светът ще е по-добро място без тях.

най-доброто и правилно решение е да изхвърлят Украйна от всички спортове и тогава всички останали държави по света ще могат да участват и няма да има сърдити

Жалко, че са избрали такива идиоти да ги управляват. Имаха своите големи спортисти по времето на СССР, а и след това. Кличко... Беше велик боксьор, но тупаниците в главата не прощават.

укрите ги е страх

През оная работа ми е за шибанта Украйна, тепайте и последния украинец и да се свършва, ареееееее

Урките изсипаха на международната трапеза още един екскрамент! Кому правят зло не е много ясно.Русия по всяка вероятност печели ,и ако питате руснаците в цялата тази война те са с правото си. Украйнците са като нашите фермери,не искат да отстъпят от постигнатите позиции.В случая да прупат печалби за сметка на българина а за урките да се разберат за териториите и да уважават руското население там. Толкова е просто ако....!Ако ги нямаше американците,които натрупаха богатства от военните си сдели поне за двадесетина години напред. Само с Русия няма да им излезе сметката.Не ,че защитавам Путин.И той е виновен,но стази война подлудиха цяла Европа!

Пак обикновения човек страда заради вашите глупости! Млади момчета, отдали младините си в името на хоби или просто са добри в нещо, погребвате желанието им за къртовски труд.

Ако си припомним фактите! Русия изчака да свърши зимната олимпиада и тога започна освобождението на Украйна.

Украйна ще е служебен победител във всички дисциплини и почетен олимпийски шампион на всички олимпийски игри. В знак на солидарност всички олимпийски игри отсега нататък ще се провеждат в Киев- неприсъствено. Всички участници ще се откзват дорбоволно от участие в знак на солидарност. Зеленски ще стане вечният олимпийски шампион. Спортът ще е Украйна и Украйна ще е спортът! И... останалите ще ходим да си тичаме в парка. По-здравословно е. От Украйна в най-добрия случай можеш да двигнеш кръвно, да ти се повдигне... и в краен случай да повърнеш. Олимпиадите така и така са си изпяли песента. Край, Зеленски остава като последнен олимпйски шампион и най-талантлив спортист в историята на цивилизацията.

укро-фашисти малоумни

Защо не забраниха на американците, като САЩ от ВСВ насам били започнали над 200 военни конфликта? Защо са по-расисти от Хитлер, когато в Третият Райх се провежда олимпиада, САЩ се хвали, че техен негър печели титла на надбягване? Защо нарушават собствените си правила, за не провеждане на политика в спорта? Защо нарушават закони по държави, за не деление по националност, включително в България?

Германия не е била във война.

Той Джеси Оуенс казва, че в нацистка Германия макар и черен са го третирали с повече уважение отколкото в родните му САЩ. Хитлер се ръкува с него и го поздравява за победата. Ако си мисли някой, че американския президент дори се е срещнал с него да го поздрави, ами не е.

Голям праз., може и без хохли.

Украйнците да се състезават само със спортисти от НАТО

Сърдит хохол - празна му торбичката...

И кой казааааааааааа??? Де...мо...кра...ци...яяяяяяяяяяя. Но не и в Украйна, там забраните са ежедневие. Щом и в спорта взеха да ги налагат, срам и позор.

Като нема леб, яжте пасти!

Защо?! Да не ги е страх, че руснаците и на олимпиадата ще ги спукат от бой?

Страх ги е.! Когато дърпаха "Мачето" за опашлето не мислиха а сега ги е страх.