Уникално: Церемония събра над 150 олимпийски герои на България (снимки)

Спортната история и слава от няколко поколение бе почетена при представянето на книгата "България на Олимп"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мого тъп народа бе професоре! Радвайте се на тези хора докато все още ги има живи!Ако малко сте спортували поне би трябвло да оцените с колко много лишения и труд се стига Олимп. Ама някой умчовци-тулупи са много знаещи и можещи,а де факто сте нищожества. Уважение и голямоБЛАГОДАРЯ на тези личности,които са ни карали да се чувстваме горди българи. Не ми се правят сравнения с днешните дни и в какви класации сме ,,шампиони,, Изводите за вас.

Чувствам безкрайно уважение към тези хора! Поклон! Да са живи и здрави!!!

Прекрасно е , че ни нарежда в първите 25 нации в света , но напишете колко от тия медали са в последните 20 години и колко са преди това

им е ЧСТИТО.Иза тез дети тогава не са били раждани когато ТЕ пореха нред,не сте задължени да ги обичате и уважавате,но етиката иска поне да не бълвате глупости.Тез хора заслужават уважение.

Р. РАДЕВ тиквата, е утайката на президентите български, Плевнелиев го покани при него за да го научи как да бъде Президент на всички българи За сега Нищо не е направил, Освен Дежурното Вето на всеки закон, не че има значение неговото вето. Може би за това са виновни и некъдърните му и продажни съветници?

Вижте галениците на гробарската власт - спортисти, певачки и културтрегери! Явно се подготвя ново увеличение на доживотните им пари от властта! Никой от тези хрантутници не е на протестите защото тулупа им затвори устата до горе! До кога тулупа ще раздава пари на тия "заслужили" хора като боян радев, александър томов, мария гроздева, маргарита хранова, стефка берова, стефан цанев.........? Сега ще се дават пари и на децата и внуците ми! Отвратителни безсрамници! Тия "заслужили" галеници станаха повече от активните борци, и продължават да се роят! ОТВРАТ!

За лумпените от Лумпениадата ли да пише? Яйчарите и оставката на който им се изречи. Скука А това са уважавани хора Българи. Няма да го разбере, за това и ще загубите изборите март Тъпаци

По голямата част от медалистите от Олимпиадите са от преди 1989 година. Чудя се как са ставали шампиони и са ни карали да се продължаваме, пък е било див комунистически терор и народа едвам е връзвам двата края. Така пише, че се е живяло

Прибави и 10 години след 89-година , които са тренирали с "дивите" тоталитарни методи и виж успехите в последните 20 години с "модерните" методи , където се радваме на бронзов медал , на влизане в предварителните групи на шампионската лига на отбор в който , не е да има българи , а преди български отбор стигаше и до полуфиналите на Купата на европейските шампиони с отбор , съставен само от българи . Преди някои смятаха сребърен медал на олимпиадата за неуспех , така бе при тоталитаризма , тогава имаше Български успехи и повод , да се гордееш , че си Българин .

Кво ми пишете за спортисти? Те са никои. Пишете за хората на бъдещето, лекари и ИТ специалисти. Ти дърпат държавите напред. Умните държави инвестират в образование, глупавите в спорт.

Спортът изгражда характера, а лекари и айтита мекотели, колкото искаш.

Хахахаха. Всяко магаре може да стане спортист, но много малко хора могат да станат лекари и ИТта.

Колко са остарели само олимпийците ни ! С тях ще си останем, пред вид умишленото унищожаване на спорта в България, може би, след 100 години, може пак да имаме някой олимпийски шампион. До тогава - Боколандия.

Ехааа! Тук "коронавирусът не е ли влезнал?!?..... 150 човека са...

Всички тези получават пожизнени месечни премии - от 1000 до няколко хиляди лева, според броя на медалите. А пенсиониран лекар кара с 500 - 600 лева пенсия. Те това е България. Умираща работа!

Заради такива мърлячи и злобари като теб, сме на това дередже. ...плужек, отиди вземи медал на олимпиада и взимай тези "хиляди", мръшляк!

Ти тъп ли си или олигофрен ? Това са шепа хора, дали здравето си за славата на България. И тези добавки към пенсиите им са от тотото, не са от Боковите подаяния. И да - за разлика от миризлив пенсионер като тебе те напълно са го заслужили !

Незабавно да се наложи най-голямата глоба за БОК, а всички присъствали без маски да им се направи PCR. До излизане на резултатите да се настанят в принудителен изолатор, а ако има положителни резултати - масово карантиниране на целите им родове и всички познати и непознати контактни лица!

И СЕДЕФЧОВ ТАМ ШАМПИОН ПО СТРЕЛБА - ОТСТРЕЛЯ АРХАР

Уникална снимка в пика на 2-рата вълна на короната! Айде сега здравният министър да ги одруса с по 2-3 бона - ехе над 300 хилядарки в бюджета за ден!

Тези рискови шампиони що са без маски?

Щото такова животно "корона вирус" - нЕма. .. Правят ни на маймуни шепа тарикати. ..

Ако има, не е хищно.

Имало , един познат се върна от Хърватия , приятелката на брат му била болна , симптомите били , че три днес е била без обоняние , "страшна" болест .