17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сетих се за нашите футболисти когато Ченхия ми нагърмя 6 гола.. . след мача нашите се качиха във грешният автобус ,сигурно искаха да си останат във Прага...

Е отново се политизира и се нарушават принципите на олимпизма. Спрете се бе евро измет, спрете и тая жалка олимпиада...Тая мърша създава сензации срещу добро финонсиране , като Навални. Никой не обича предателите..

Никой, ама никой не пуска спортисти или прочие в които саа вкарани милиони! Няма значение коя е страната! А тая патка ще си плати рано или късно за цирковете! Предателите никой не ги обича! Ще си намери майстора!

Само в нашите спортисти нищо не е вкарано, но пък спечелят ли, правителствата се бият в гърдите.

Браво на поляците!

Путин е виновен и Крим е Руски ! Менте Революционерка , кой и вярва ? Мързи я да бяга и сега бяга от Беларус ! Лукашенко колко пари даде да се подготвят Олимпийците ? Тя предварително се е готвела да бяга от Лукашенко !

Лъжеш руский!

Тя сама си е направила тази игричка , иска за сметка на други хора да си оправи живота ! След това което прави каква спортиска е ? Олимпийския комитет трябва да я изключи до живот от Олимпийски игри ! Помните ли онзи мангал който избяга от Българските щангисти , същия случай ! Много са опитни тези менте Революционерки !

Пульо, говориш за най великият щангист!

Нищо велико няма в тоя неблагодарен рязан боклук. След като България го направи спортист , той и се отблагодари подобаващо. И вече като не беше нужен за пропаганда срещу България пропадна съвсем и никой не се сети за него. Никой не обича предателите.

За такива неблагодарни хора като тази атлетка трябва да има наказания. Не може държавата да дава стотици хиляди за да те подготвя за световно и олимпийско ниво а в същия момент ти да не спазваш елементарни правила и да правиш каквото си искаш.

То в еврогейска Европа също има репресии за тези, които не искат да се ваксинират. Едни ги бият и арестуват по протестите а други не им дават работа ако не се ваксинират ,,доброволно".

Просто е, ако беше спазвала правилата, няма да има наказание(репресии според еврогейтаците).

Какво да спози, троле, да и дадат 30 Копейки като на теб ?

Тази спринтьорка здраво се е объркала. Вместо да си бяга по пистата, спринтира към полското посолство. Нарушила е строгия ред в олимпийското село в условия на Ковид 19. Такива състезател/к/и се дисквалифицират.

Накъде ще спринтира Павел Говняшки с пълни гащи ?

Аз съм Павел Говняшки. Знаят ме всички.

А репресиите в Германия срещу протестите, за вас са от добрите ли?

Ще бъде употребена ,като Тихановская . След една година ,тази нещастна жена жертва на нездържани емоции ,ще се кае ! Полша е "Византия" сред славянския свят . Поляците не помагат на Кр.Тимановская ,те я употребяват ! Както и много други .

Едно да е ясно: Предателите никой не ги обича! Предал веднъж, ще предаде и втори , и трети път! Тази скоро ще моли да се върне!

Путин никога няма да допусне Беларус да стане член ва т.н. "нато"!

Естествено! Кой иска въоръжени до зъби агресори, до столицата си?

ами останалите десет милиона

Никога не ми плащат повече от три копейки на пост. колкото и да се моля и да се насирам, толкова си мога и толкова ме плащат. Три копейки, панякога ми иде да се загубя в гората и да не се връщам, толкова съм жалък.

Аз съм Павел Говняшки

ДежаВю от времето на сив , не случайно тогава всеки читав спортист го пазеха по няколко дс агента когато отиваше да се състезава в "прогнилия запад" , да не избяга от "процъфтяващия цоциализъм" !

Павел, несъмнено нито си бил спортист по онова време, нито си помирисвал състезание в чужбина, но пък ти идва отръки да дрънчиш на кухо.

Му викат но това.

Соросганта ще бъде преследвана за престъпления срещу човечеството! Скоро!!

И кво човечество сте рашкая и белорашкая сволоч бляд ? Аре потапяй се в рашкия кенеф и не се прави на оборотен !!!

Точно така, русофилче и антипатриоте. Ама и майка ти.

Ходи в Коми да роптаеш така, подложна ватенко. Сигурно дори гласуваш, нали? Пфуу

Досегашната опозиционна лидерка Тихановская не оправда надеждите и вложените средства в борбата с/у Лукашенко. Появява се Тумановская/ туман - мъгла/. И все Полша се оказва убежище на такива невзрачности

Тимановска, идиот!

Ама я наричат Тумановская, т.е. Мъглива, идиотче тъпо

Малко като едно време: Нашите бягаха с обещания за пари, бързи коли и руси мацки. Много малко бяха хората които бягаха чисто по политически причини. Всеки бягаше, и продължава да бяга, за пари! Обикаляш отбора на еди коя си държава и предлагаш 1 милион (примерно) ако направи нещо като тази мадама. Все някой ще се навие. Така стана и с нашият щангист дето избяга в Турция - за пари го направи!

всички африканци бягат към европа, само турчина е избягал в родината си.

Преди много години, на игрите за Световната купа в Мелбърн през 1986, нашият щангист - тогава Наум Шаламанов, затакова родината България и избяга с турска помощ през Лондон в Турция. Не зная играли ли са пари, не съм му светил, но след това турският щангист Наим Сюлейманоглу славеше Турция в своя спорт, тачен и на най-високо правителствено равнище. Преди 4 години, петдесетгодишен, почина от мозъчен кръвоизлив, който - неофициално - се е дължал на прекаляване с изобилните блага на живота.

Акцията, а впоследствие и проектът с Наим беше бляскава операция на турските служби, като с минимални финансови разходи постигнаха много сериозни политически ефекти у нас и в международен план.

Респект към Полша и представителите й за навременната реакция. Браво, Още една съдба ке бъде спасена от безнадеждността на тоталитаризма!!!

навременна реакция ? Това е готвено отдавна.На всяка олимпиада има по няколко такива случаи.

Обиждаш селяните...те не са толкова глупави като тебе.

Стотици хиляди струва подготовката на един елитен спортист, от дете до олимпиада. За някои видове спорт (моторните например) и повече. Страната му ги дава, той ги прибира и после се изплюва в лицето на народа си, който го е отгледал. Грозно и недостойно ! Наистина е по-добре да не се връща. На кого е нужен такъв дегенерат ?

Верно ли така смяташ бе червен троле?

_stankow

Какъв трол съм аз ? С името си, със снимката си, регистриран ? Трол е който пише анонимно. А ако не сте разбрали, да повторя, очевидно не разбирате от раз. Да, така мисля. Както съм го написал ! Грозно е да присвоиш всичко, което народът ти е отделил от залъка си и после да го плюеш. Недостойно. Типично за либерали и емигранти-майкоопродавци. Наим Сюлейманов като постъпи и той така, приятно ли ви стана ?

Типичен комсомолец.

_stankow

Къде пък имате вие широта на погледа, та да правите обобщения - "типичен", квалификации - "комсомолец" и пр. ?

А ти на кой си нужен бе червен боклук такъв!??

_stankow

На страната си съм нужен. Клетва съм ѝ дал и съм ѝ останал верен. Впрочем, като стана дума за спорт, България и в мене е вложила много. Едно време лагери, тренировки, пътувания, състезания - десетки, години наред. Една Стотинка Не Сме Дали !! И сега, какво, да си оставя родината ? Да стана чужд гражданин ? Да се закълна на чужда държава ? Никога. Ама никога ! :) Няма по-хубаво от родината ! Ходил съм по света, видял съм, работил съм и родно, и чуждо, и свое. Няма по-хубаво от родината и няма по-долно и презряно нещо от дегенерата-майкопродавец !

Значи, понеже държавата е инвестирала в развитието на даден спортист, то той става държавна собственост? Робовладелството не е ли незаконно? А всеки, който се изкаже против управлението, на дадена държава, е психично увреден и дегенерат? Такива ли бяха ония 200 човека, дето спаха цяло лято пред парламента и през седмица правеха, велико народно въстание? Не се хаби да отговаряш...

_stankow

Що, страх ли ви е, че ще ви отговоря ? :) Госпожата не се е изказала против управлението на държавата, а против решението на треньорския щаб. Който е счел, сигурно по-добре знае, че не е готова да бяга на 200 метра. И я е включил в щафетата 4x400 м. Къде е тука чутовната борба на тази боркиня против тоталитаризма ? Въпрос на титли. И съответно на пари. Премията на щафетата е по-малка от премията за медал на 200 м. И се дели на 4. Разкрещяла се, изпуснала си нервите. И вече и за 4x400 не става, то като се разстрои човек, губи мотивация. Сега се прави на десидент. Ама не минават приказките. Само пред наивниците минават. Вие например, защо вярвате в раздувките на полското посолство ? Какво "робовладелство", каква "собственост ? Треньорът трябва да се слуша, той по-добре знае и по-добре вижда !

"Има и информации, че тя е говорила против управлението в страната в лицето на Александър Лукашенко." Казах ти, да не се мъчиш да отговаряш. Комсомолски извъртания и локуми, не ме вълнуват.

_stankow

И от кого са тези "информации" ? От "британските учени", може би !? :D :D Може и да е говорила. Но за какво са ѝ връчили билета за в къщи ? Защото е говорила нещо си, или защото не е искала да бяга на 4x400 ? Политически ли е случаят, или политизиран ?

Квотите в индивидуалните дисциплини на леката атлетика са индивидуални. Няма как да и кажат че няма да бяга 200 метра като има индивидуална квота. Била се разкрещяла и си изпуснала нервите. Ха ха. И за това с първия самолет обратно. Съмняваш се в нейната версия? А колко достоверно звучи белоруската версия "извадена от отбора заради емоционалното й състояние".

Да видим сега откъде ще обикаля самолета й за Полша, че прелети ли над Русия или Беларус, ще се повреди и ще трябва да кажа принудително.

Оня ден един от Уганда също се обяви за бежанец и поиска убежище, ама го задържаха, натовариха го на самолета и обратно в Уганда. Сега тая е героинята на деня, спортистката, която се осмелила да надигне глас срещу режима на Лукашенко. Едва ли в Уганда се държат по- демократично с гражданите си, отколкото в Беларус, ама нейсе. Демокрацията побеждава навсякъде, ура! Смешници!

С този Олимпийски циркаджилък Батката внедрява шпионка на Запад!?

Работата е там, че сред белоруските опозиционни емигранти няма единодействие и.. Ето как жертваха Протасевич ...с главна цел посъживяване на протестите в Беларус , които доста ,,поумряха,,.

То като нямат кауза, а само Сороски кинти... Ми ще затихнат

Що си правиш "мек орган" с _ те тука?

че тази не е спортистка а политическа проститутка , използвана за пропагандни цели

Ако живееше в нормална държава, можеше да пътува където си поиска и няма нужда да дава обяснение на никой.

Пълно е с туристи от Беларус на Черноморието. Едни даже се разсърдиха, като ги питах от коя част на Русия са, защото говореха на руски естествено.

Ясно. Ченгета, наградени за добра работа.

Възможно е тази да е етническа полякиня. След втората световна война СССР взема територии от Полша, и ги прибавя към Украйна и Беларус. Полша е компенсирана с територии от Германия. В резултат в Беларус има около десетина процента полско малцинство, и повечето протестиращи срещу Лукашенко са от това малцинство, което очевидно е манипулирано от Полша.

Вярно е за малцинството. Само да добавя - СССР не взема земи от Полша, а си ги връща. Които земи Полша взема от Русия през руско-полската война 1920-та, загубена от следреволюционна Русия. Още не е имало СССР тогава.

хахахаха, гърците, ако си вземат земите до Дунава как ще ти се отрази? :)))-

_stankow

За гърците не знам какви земи им дължим, но през 1940-та, "върнахме ли си" Добруджа, или я "взехме от Румъния" ? Я да чуем вашата формулировка ! :)

В Беларус по фирмите им провеждат обучения, какво могат да говорят и какво не могат да говорят и за какво колко бой се яде и колко се лежи в затвора. Идилия за червения педераст!

Ама нещо не сте разбрали - тя не иска в Полша, а Австрия, Германия. А най-добре в Швейцария /- някоя просторна вила на Женевското езеро, около Монтрьо например...

Тук беше за една рубла (2 стотинки и половина). Дерзай за щищенцето с Бояршчик. Имаш още доста …

Мале как са се активизирали руските тролове! Жената бяга от репресии и проблеми в лайнарника, в който живее, те думат че била курва и какво ли още не! Бе те си в колхозния кенеф, руски блядове, че в България ще ви за качим за вратлетата по дърветата!!!

И как са я "репресирали" ? Че са я готвили 20 г. ? Че са я изпратили на Олимпиада ? Това ли е репресията ? Странно разбиране ! И какви са тези "репресии" ? Искала да бяга на 200 м, а треньорите я включват на 4X400. Кой има право да решава, кой по-добре преценява нейната форма ? И се разкрещяла, изпокарали се, връчили и билет за вкъщи. Къде е "репресията" ? Къде е тука политиката ? Какво е виновна Белорусия ? Че е вложила стотици хиляди, а може и над милион в нея ? За да може да участва на олимпиада ? Типичен либерал-консумер. Иска само да гуши. Не го интересува отбора, страната, само личното его. Да си ходи на запад, там точно я чакат, умрели са за спортисти със завършила кариера. Ще даде 2-3 интервюта като Тихановская и това ще е.

Хахаха баси червения трол на амбразурата ахахахаххахайаа

:))) Всичко си е било подготвено предварително. По времето, когато лекоатлетката отказва да се върне и търси закрила, съпругът й съвсем навреме е избягал в Украйна. Трябваше ни подобна история след провала с Протасевич, който сега в Беларус дава интервюта на всеки западен журналист, който пожелае ... Последното беше на латвийски журналист и за достоверност беше предавано пряко - оня задаваше всякакви въпроси.... Протасевич разказва за разграбването на парите, давани от САЩ и ЕС за демокрацията в Беларус, за интелектуалната немощ на Тихановская... Впрочем, Тихановская се видя с Байдън. Нашите медии нищо не писаха за това. Щото я приел в някакъв коридор за няколко минути. И това, което е получила от него е шепа кукита. Байдън казва, че били много вкусни. Тихановская го потвърди с умиление... Има куп виеда в Ютюб. Ми, лекоатклетката поискала да живее в свободния свят - да живее бе! Добре ни е дошла! Сега ще я размахват като пропаганден парцал няколко седмици и после всички ще я забравят и изоставят. Помните ли един руски дисидент, който преди време в знак на протест срещу Путин си закова топките на Червения площад? Е, и той избяга при нас. Сега, няколко години след това, никой вече не се интересува от него. Опита няколко пъти подобни артизяви в Париж, но накрая го задържаха и обвиниха, че нарушава обкествения ред... Сега иска да се връща обратно в Русия.

Си хлапе. Навремето всеки път когато ходеха спортисти извън България имаше хора на ДС. И се грижеха да не бягат. Та и тук така. Ама тя успяла да се свърже с полицията и ядец. Като е постановка, защо са се опитали насила да я изведат от игрите???

Щото си е било нагласено и организирано предварително. Тя се била свързала с полицията?!? И полицията й съдействала?! Помниш ли това преди две седмици: "Африкански щангист избяга от Олимпиадата, ще започва нов живот в Япония". Е и той се опасяваше от преследвания и репресии, но... японската полиция го задържа и го екстрадираха точно за три дни обратно. Арестуваха го още при кацането на лутището у дома. И ще яде дървото. А сега, същата тази японска полиция осигурява на лекоатлетката хотел, охрана, ескорт до посолството на Полша, а японските власти и дума не обелват за екстрадиране... Що такива разлики в отношението? Естествено - само защото всичко е било предварително организирано, съгласувано и решено.

Няма си на представа, как великата европейска демокрация ще я здъвчи и изплюе. Младостта не е порок но жалко че ще разбере всичко по трудния начин

Защо тогава не си отишъл при великият социализъм???

,Слушайте недоклатени червени педерасти! Работих с беларуснаци. Много точни колеги. Последният месец всички рязко напуснаха и избягаха на някъде. Беларус затъва здраво.

_stankow

То ако се съди за затъването по изчезването на специалистите, младите и изобщо всякакви хора на запад, то България много повече го е затънала от Белорусия. И много по-отдавна. Само Украйна е по-затънала от България.

Нищо повече от театър. Има такива хора, които за 30 сребърника са готови да продадат и оплюят родината си ...

Аз и без сребърници продавам моята. Просто толкова струвате, човек и един лев неможе да изкара от вас.

Психично и емоционално нестабилна поморийска състезателка. Тави като дървени желязо ли трябва да бъде??? За да си на олимпиадата трябва да си с желязна психика и пълен емоционален контрол.

Олимпийска състезателка

който говори против Лукашенко и изведнъж става много "велик" и целия ЕС - най-вече Полша и Литва - го подкрепят.

Колко удобно.... защо не ги критикува преди да отиде в Япония? Отишла на олимпиадата там да критикува Лукашенко и да получи гластност...много странно. Май е добре подготвен сценарии, подплатен с пари.

Нямаше да стигне до Япония. А щеше просто да изчезне.

Такава стока, са това 'великите спортисти', такива проститутки, сега е за Левски, утре за ЦСКА, мени гражданство, само за лаври, пари, слава. Особено сега има атака срещу Беларус, под дърво и камък търсят петаколона от типа Тихановская. Все ще намерят такива и в политиката и в спорта, естрадата....

Белоруската точно си представяше как ще се разхожда в Париж и накрая още по зле от Беларус- Полша.

Точно. Поредната пача тръгнала с голямата кошница, която много скоро ще има челен сблъсък с еврогейската действителност и "демокрация".

- ХА СИ ИЗРАЗИЛ ЛИЧНО МНЕНИЕ, КОЕТО Е КОНТРАПУНКТ НА "ПАРТИЙНАТА ЛИНИЯ" - ДИРЕКТНО У БЕЛЕНЕ, КОЕТО ОЧАКВАМ ДЪЛГИЯ ДА ОТВОРИ!

Ей, защо все така искат да бягат от беларуския, руския, севернокорейския, венецуелския и кубински РАЙ? Въпросът ми е към руските робченца!!!

На теб явно не ти е известно, че според статистиката Русия е втора в света по брой пристигнали там имигранти (на годишна база) след САЩ! Също така изглежда не ти е известно, че в Венецуела живеят над 6 милиона имигранти от Колумбия! В Колумбия определено режимът е капиталистически и про-американски, така че защо тези колумбийци са избягали от тамошният рай?! Също, за последните 30-на години нашата страна се е стопила с над 2 милиона човека, и пак възниква въпроса, защо тези хора са избягали от про-американска, "евро-атлантическа" България?! Как при социализма имаше работа за всички, а при капитализма няма работа (и съответно издръжка) за милиони?!

И не само. Много испанци живеят във Венецуела. Имам позната, която наскоро се завърна оттам при роднините си на Тенерифе. Беше родена, израснала и много щастлива във Венецуела. Сега е лекар в Германия, защото се омъжи за немец.

Ми то и ние искаме да бягаме от Еврогейския клозет и Брюкселския Коминтерн, ама няма къде... Навсякъде са осрали еврогейските палачи и тяхната диктатура.

Във Китай, Корея или Русия. Ама не щеш.