17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде сега да видя колко раздвоени има - Слава Украйна или Black live matters...

А бе не съм расист,обаче кога България е представяна от Ром Бояджиев:) ебати смеха. Виновни са комунистите,след 90 те България се разграби и сега за жалост 4.000.000 българи,600.00 романи и останалото Бг турчуля. Баси ужаса! Къде сте бе Дяконе и Ботев да видите тая мърша!

За съжаление наш Трайчо до този момент се е представил като ТрОйчо. Три мача - три загуби.

Бате ти ако знаеш противника му какъв е муаххаха

Негър с/у украинец? Каква дилема за неолибералния умнокрасивитет. Който и да падне, ще има обвинения в расизъм или несъпричастност. Най-добре да го играят равен.

Кат се бият руснак и кадировец , сигурно изпадаш в ступор чий г.з да лижеш

Тоя Трайчо мангал бе ... ебати и излагацията !!! Кой пусна тоя черен циганин да ни излага ... ??? Циганите обратно в Индия !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Доста от нашите боксьори с международни постижения са цигани. И трябва да се радваме, че имаме такива спортисти, а не да говорим глупости. Особено в леките категории - може би са жилави, може да е друго - аз по-скоро го отдавам на хъс и отдаденост за бокса.

Но точно този не е от тези.

сам

наш Трайчо ще ги смачка и Усик и Ей Джей, нали Трайчо? А богатото синче за десерт...

ТРАЙ ТРАЙЧО ТРАМВАЯ ТЕ ТРИЧА

Естествено, че Джошуа ще загуби. Целия свят (разбирай - запада) разчита на победа за украинския състезател. Тук не е заложен на карта някакъв спортен успех, залогът е далеч по-голям - победата на САЩ над Русия и зарържането на старият световен ред, който служи така добре в последните 60 години (служи добре на САЩ).

Понеже Джошуа е рода на Дугин муахахахахаха

Предният път Усик го (пре)би преди да има каквато и да е война. И тогава ли беше нареден мачът?

Надявам се да платят добре на Трайчо за шоуто. Трайчо трябва да загуби с нокаут от Рашид Баласа и да получи справедливо заплащане за двубоя. Втори вариант е Трайчо да нокаутира милиадерското синче в първия рунд, но тогава шансовете да го видим жив и здрав отново са малки...

Това за втория вариант го забрави , това не е нормален мач.

мачкай, Трайчооо... :)

Джошуа Смачкай Укро-Нациската Тиква , да не може поне седмица да говори ! Укрите са Цигани и да си ходят от България !

Аз пък искам Трайчо да мачка. За Джошуа и Усик ми е все тая. Уви - мачът вероятно е нареден. Гледах друг мач на милиардерското синче - нокаутира някакъв друг бокьор. След като съдията брои до 10, другия боксьор скокна като заек, все едно нищо не е станало. Дано наш Трайчо е по-добър актьори да му платят справедливо за представлението!

Трайчо дано да бие, че след 3 мача и 3 загуби една победа ще го вдигне и финансово.

Ты кто такой? Давай, до свидания!