17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Медведев е много умен и талантлив.Освен че играе тенис ,много чете и учи постоянно.До колкото имам информация е много добър математик , шахматист и разни други.Не е само игра на тенис .Не знам как ви изглежда визуално ,но именно той е една от големите конкуренции на Джоко и сие.Аз мисля че ще имаме нов ЛО Шампион ,освен че е и преди това спечелиха atp cup.Само вижте колко руснаци има в тениса на топ ниво.Ако сложим и Шаповалов , Зверев съответно Канада и Германия ,но са руснаци.Много ще им е трудно и двамата ,важното е да са във форма и да няма контузени за да стане невероятен мач.

СТАТИЯТА Е ПЪЛНА С МНОГО ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ! ЩО ЗА ПРИМЕР! МЕДИИТЕ ТРЯБВА ДА СА КОРЕКТОР ЗА ПРАВИЛНОТО ИЗПОЛЗВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК! ВЪЗМУТЕНА СЪМ!!!

Научени са да зобат достатъчно добре.И изгарят от тикове по корта .В момента има поне 4,5 тенесисти които спокойно могат да бият тези тримата.Нашият Григор ако не беше контузен щеше да го отвее.Да добът е Джоко,но отдавна е тръгнал по кривата надолу. Карат се,викат когато губят,зъбят се. Само Доменик Тийм който може спокойно да ги бие и тримата не съм го виждал да обиди някой.

Въпрас към екипа - защо винаги избирате такива снимки на Джокич?

Тази специално, е много точна.

Откога вярата в себе си се зове арогантност. Право та куме в очи казано. Уважавам. Е, това не се харесава на онези, които завиждат на чуждите успехи и трудолюбие.

Джокович е абсолютно прав докато той Федерер и Надал още играят тези дето напират в момомента нямат особени шансове за големи успехи.

Освен това се съмнявам, че мачът ще е уреден между двамата ... Зависи какви ще са договорките на другарЕтЕ, кой какво и откъде може да изкяри! Мачът между смешника и излезлият от Освиенцим рушняк, ще е скучен и безинтересен!

Циклоп, много си му насъбрал на Жокера май?Що така бе, пич?Отказа ти автограф или ти провали някой залог...Ама него цял свят го гледа и му се кефи, само ти наопаки.Ма то щото гледаш моно, не стерео.Нали си циклоп ))

Ти ако не беше платен дебил, щеше да отдавна да си установил, че не вървиш в тези коментари и да вървиш на майната си.

Още в неделя мечока Данийл ще ти скъса твоя задник!

Харесвам Джоко, но този път ще яде балтията от Медведев.

Покажи на тези хора как се прави Джока!

Кой прав кой крив ще се види в неделя . Но Джокера си е Джокер . И с него се съобразяват всички . Щото сам се е наложил с характер който другите нямат .

Федерер е велик и като играч и като поведение. Винаги коректен. Никога не се подиграва на другите. Никога не е симулирал травма. Джокович е самовлюбен тарикат, който се представя за благодетел на другите, а в същото време гледа собствения си интерес. Често се подиграва на други тенесисти/ки как изпълнявали някакъв удар. Симулант. Не може да има и сравнение между двамата. Просто е едно сръбско късметийско л*йно.

Не съм съгласен. Не съм фен на Ноле, но Федерер е доста по голям лицемер. Той също изобщо не обича да губи.

Смени си ника.Не си достоен

Абсолютно си прав, няма по-голям лъжец и измамник от смешника! Сърболяшки боклук ...

Наистина ли Джоковоч е тук за да се борИА?

Долен СИМУЛАНТ! Шибаняк!

Си ти

към Джокович, Надал и Федерер.. наистина тримата големи на нашето съвремие! Нека младите да ги имат за пример за успехи, постигнати с ОГРОМЕН труд.. Мисля, че това иска да каже Джокович..

Как пък определи трима /!?/, къде нареждаш смешника, безкултурен и нагъл симулант и лъжец заедно с великите!? ДВАМА са велики - Федерер и Надал, няма трети!

Първи в света не се става със симулации! Даже и да не спечели АО, пак ще остане първи. Така, че спести си злобните коментари, комлексарче!

Много противен ми е вече - излъчва една арогантност, напереност, а преди не даваше вид на такъв