Коментари - В Нидерландия се заядоха с Верстапен и милионите данъци, които спестява | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И при нас по соца не даваха на хората да бягат по други държави, че трябваше да си отработят ползването на социалната система. Холандците явно са скрити социалисти.

Няма нарушени закони-- Животът на всеки пилот от Ф.! всяка секунда е застрашен ! това са хора, които са за уважение--

А тъпия черньо какви данъци плаща в Англия?

Хамилтън е в британската класация Топ 5000 данъкоплатци на Острова и плаща данъци и във Великобритания. Освен това е спортистът с най-големи благотворителни дарения (възлизащи на милиони долари) за различни каузи през 2018, 2019, 2020, 2021 г. Това между другото, само за информация. Колкото до критиките към Верстапен този проблем не е от вчера, а още от зората на световния шампионат във Ф1. И тогава топ пилотите са живеели в Монако, за да не плащат данъци. По-късно са последвани от представители и на други спортове. Друг е въпросът, че много спортисти с високи доходи не могат да си го позволят поради естеството на спорта, например футбол, баскетбол и т. н. Ако европейското данъчно законодателство беше по-гъвкаво много от тези спортисти щяха да си спестяват неудобството от живота в Монако. В цялата работа има и морал - много от най-богатите спортисти в света, които имат възможност да живеят в овшорни зони не го правят. Монако си е "патент" за пилотите от Ф1 от времената, когато доходите не са били толкова големи, а рискът - огромен. Тогава това е било оправдано и от финансова, и от морална гледна точка. Дали днес когато сумите са астрономически, а рискът е минимизиран е въпрос, както изглежда без отговор....

Казвал ли ти е някой ,че си пълен боклук?

Политиците искат , щото трябва да има за големите им заплати и за помощи за разните му бежанци и тем подобни хрантутници.

Холандците печелят достатъчно от украински, румънски и български проститутки. Да не говорим за дрогата. Но робовладелската алчност на бозавите дебелаци няма граници. Ей, алччни оранжеви боклуци, в Европа имаме правото да живеем, където желаем и да плащаме данъците там, където живеем.

Когато е живял по родните улици и учил в родните училища, мама и тате са плащали данъци в Холандия. Сега, не им е длъжен по никакъв начин. Да си харчи със здраве. Докато има данъчни убежища така ще бъде.

Сега, мама и тате са пенсионери, кой работи и има доходи във Фонда

За пари ли, а ? За много ли ?!?

Ами не ще да дава човека пари на укрофашагите

Политици и Мисирки, му Завиждат!!;)

Негови са си!

той и дришо българчето така прави!

Прави и Ти така бре, Дебиле ::??;) Овцете си,.. Поне...можеш ли да ги преброиш ...или ти трябва някой данъчен да ти "Помогне"..??!;)