В контраст с Катар, но пак уникален: 43 месеца до следващата лудост - Мондиал 2026 (Галерия)

Огромни разстояния, култови стадиони и мачове в часове, които ще ни върнат към САЩ 1994

Обратно в новината

Коментари - В контраст с Катар, но пак уникален: 43 месеца до следващата лудост - Мондиал 2026 (Галерия) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кат нема визи кви мачове?

Какво да кажем ние с гайдите... У нас имаме игрища с полутрева и повече кал, като особено "приятни" за игра са тези в Русе, Враца, Варна, Славия, Плевен, Перник, дори и Гейарена и Лаута... Никой не мисли за нова структура, като дори малкото стадионче в Делиормана, както и евентуално новата Армия са или ще са с по десетина хиляди седалки.., В същото време в съседните Румъния, Турция, Гърция, Сърбия, даже Сев.Македония, има прекрасни големи модерни стадиони... БФС в сегашния състав и с настоящия Президент, нито има идея, нито желание, нито стремеж за нова база, не само за нов национален стадион, а и за клубните игрища, които сега са откровени кални ниви, а не стадиони. Така че, надежда няма...

Дано не измрат 6000 души за строежи на ненужни стадиони!!!! И дано спечелилият купата да е дай Боже човек, а не циничен чвекоподобен помияр, който при победата говори за вулви, а колегата му си слага трофея на слабините с циничен жест на таза!!! Изобщо до къде може да стигне бескритичността и падението на любителите на това често повтарящо се пошло, долнопробно, консумиращо непропороционален ресурс коруптивно шоу?... За мен симпатията към такова нещо е по-категоричен индикатор от много слаб, граничещ с идиотизъм резултат от тест за интелигентност.

Ей, малоумнико... футболът е страст, мания, магия, лудост и от всичко друго по-малко или много, но не и... литургия в църква, тъпако малоумен:)))! И дано още дълго да не ти зараства дирника от шута на... Джуджето, тепегьозино:)))!

Най-лошото е, че за това първенство може да се класира и България. И тогава ще трябва да се мъчим и да го гледаме. Колко хубаво беше в КАтар. НАшите ги няма и ако закачиш половин един мач па добре. Пък и в някакво шантаво време коледно, на хората не им е до мачове. Голяма загуба на време е гледането на футбол. Вместо да отидеш на разходка в парка - да иснеш с бира пред телевизора - лудост. Поне футбола да беше като едно време - а то сега само кинти.

Големи стадиони, наистина. Организацията ще е перфектна, зная...Ще има и алкохол. В Катар не отидох, но в САЩ ще бъда.

Така като те слушам, и кварталната кръчма ти стига.....

Ама че си гаден! Човекът се радва, че в Катар не дадоха знамена и тениски на дъгата по стадионите, а в САЩ ще са задължителни и ти веднага да му сецнеш ентусиазма!

Това ще е първият Мондиал с 48 отбора Ако искаме да гледаме България на световно, Мондиал трябва да е с 96 отбора

За сведение България е играла на световни първенства с 16 участници от 1962 до 1974 година! Единствената но съществена разлика със сегашната страна е че имаше държава и футболисти, истински футболисти!

Цели 38 дни.... ужас!!!

Що бре... оди за риба, кой ти пречи:)))?!?

Майко мила, навсякъде ще има гей дружина, дъги, трансове, гей двойки, ще се явят знамена с цвета на дъгата. Футболистите ще откриват, че са небинарни хомосексуалисти, ще има гей сватба на живо за целия свят, за да покажат, че правата на обратните ще се спазват. И ще се влиза само със сертификати за ваксинация срещу н-тия щам. Това ще е някакъв негледаем ад. Като 89% от новите заглавия на Дрисни и Холивуд. А, и задължително ще се коленичи нон стоп за правата на тоя и оня. Не ми се мисли какво но чака.

Единственото положително нещо ще е отсъствието на Еленски до тогава. Ни Украйна ще има. Въпросът е дали няма да сме я разгара на световна война.юю.

Хахах. Стой си там на село и не се обаждай.

Се пери бе! Да не се разпозна?

на теб като малък май чичо ти е бъркал с пръст в дупето че сега ни в клин ни в ръкав дъгички виждаш, люлински мургавелко? хахаха

Пурата на любимеца то Хазарта и партията майка ПП и ДБ, соросоидна уроспия.

поне тук няма да умрат 12353245636534 души както при братята мюслимани на северномонголците от Проссия в Катар

Бегай темата за мозъчна дрисня бе трол. Нема човек (хора), които денонощно да киснат в Дир-а с крясъци за Просия. Трон дрислив.

Тикво, да не забравиш да си вържеш шарения парцал на... носа:)))!

Тука всякакви хора само се заканват - "Няма да гледам", "Ще бойкотирам", и това го слушам преди всяко световно. Нямало вече добри играчи, всичко било уредено. И накрая все пак всички гледат световното. След 4 години на финала ще ви питам дали наистина сте бойкоториали.

Ще е в много неудобно време за нас, заради часовата разлика. Реално ще се провеждат късно нощем към сутрин. Така че като нищо гледаемостта тук ще е нищожна. Може би дори 10% от тази на мачовете в Катар.

Ако беше прочел какво съм написал, щеше да разбереш, че говорим за мачове примерно от 12, 2 и от 4 сутринта. И да искаш да гледаш, няма да е лесно. Просто часовата разлика е убийствена и докато 94-та имахме стимул да будуваме, сега ще гледам на запис вероятно или репортажи , стига да сме живи и здрави естествено!

Така говориш, ама като Аржентина и Германия играят 1/4-финал от 2 сутринта - ще седиш да ги гледаш сигурен съм

Да, някои може и да си причиня, ама ще седиш ли за Камерун - Англия или за Сенегал - Испания например?

Редакторе, как звучи това: ...приел три финала на Мондиал (след 1070-а и 1986-а)...

Всъщност, като се замислих, реално наистина ще го бойкотираме това световно! Не, че нещо, но си спомних 94-та по кое време бяха мачовете и като знаем каква сме футболна мощ, нашите футболисти как ще ни накарат да стоим будни и да ходим недоспали на работа, за да ги гледаме?

И ние можехме да позакърпим Герена, Раковски и Академик и да домакинстваме :)

Така е а с новите Лгбт тенденции Гейарена пасва чудесно

Че световни първенства по футбол се провеждат още през 1070г…и то Мексико… Предполагам от ацтеките, а вместо топка се е използвало отрязана глава от някое жертвоприношение…

Това е 200-300 години преди ацтеките да се появят по тези места. И те са били гостуващ отбор. От Европа май само Викинги трябва да са участвали.

Такава завист към Американците не съм виждал - казват на целия свят какво да правят и властта предизвиква завист. Казвате за индианците - ще ви Белия терор, за Холодмора.

Питай ги и за Черкезки геноцид.

Сега можеха в групите да ходят на 4-те мача на ден с метро ли бе. Сега ще е толкова разтегнато. Едните ще се пекат в Мексико, а другите ще зъзнат в Канада.

Някакъв канадец тук бил питал, има ли мечки. И му отговорили да. Без да се усетят, че онзи го е страх и че май са защитени в Канада. Може по къщите да им идват на гости бели мечки.

Ванкувър през Юли хората са по плажовете, да та…

Юли в Торонто е жега, по-неприятна от Мексико Сити.

Аз съм убеден, че САЩ ще се праволи като домакин след цялата гняз която се изсипа върху Катар, нищо че беше най-доброто световно от бая време насам - и като игра и като организация,

надуват ни главата с въглеродни емисии, но иначе е напълно допустимо да направиш световно което ще задължава огромни на брой полети между различните стадиони, защото само в групите едва ли ще се играе на един и същи стадион. Отделно хората които могат да си го позволят и те ще хвърчат от стадион на стадион за да гледат отбора си.

Ще бъде някаква лудост...

Нормално е отборите от Европа да не се увеличават, слепи ли са кой прави футбола в Европа, две трети са от Южна Америка, Африка а и от Азия вече. Отбора на Франция на финала колко европейски беше, единствено хърватите бяха бял отбор, а и футбола който се харесва не е европейския а южноамериканския, и футбола не е само голове, а финес, техника и зрелище. Лошото е че и българския футбол вече не е български, затова и нямаме национален отбор, но това правят парите, където се намесят убиват част от спорта.

2014 бе в Бразилия. Но тогава бяха толкова слаби, че немците ги пощадиха само със 7:1.

В сравнение с щатските стадиони,руските от предния Мондиал са като кенефи

Абе и ти ходиш у вас до кенефа за пет минути с гумени цървули, ама никой не те пита.

ако я има америка

Лекувай се.

“ Няма как да забравим Американското лято на 1994-а, когато в Щатите българският отбор взе бронз.”

И как така вдигат отборите от 32 на 48 и няма и едно място за ЕВропа?

Прави впечатление на всички скорошни големи спортни събития като олимпиади, летни, зимни, световното по футбол, колективния Запад(нал) се скъса да плюе и да саботира. Жалката им завист мина всички нива на нормалност. Да видим сега като ще е в САЩ дали някой ще плюе?

Последните 10 години свободния свят даде световно и олимпиада на Русия. От злоба ли или просто опорките ви са смешни?

Аз намеквах за опитите да се обяви бойкот на олимпиадата в Пекин, тази в Токио и световното в Катар, ама щом казваш, че само Русия ти е критерий, добре.