Коментари - В Разград затварят два сектора, а билетите за дербито свършиха | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

К.у.р за Литекс !

Селските номера на Лудогорец продължават. След като не пуснаха билетите on-line (а уж си мислят че са в Европа… за пример ще посоча баскетболния мач “Олимпиакос-Фенербахче”, когато 12000 билета свършиха за 9 минути), сега се мъчат по друг начин да ни попречат да бъдем на стадиона и подкрепяме любимия клуб… много жалко господа собственици на изкуствено създаден отбор, който никога няма да бъде любим дори и на 1/100 от привържениците на ЦСКА и Левски. И накрая- успяхте да разплачете сина ми с тези ваши действия, но не можете да промените нашите сърца- те винаги ще останат червени!!! САМО ЦСКА!!!

нали знаеш че освен че сърцата са ви червени и маймунските задници са червени,а в сегашното триградско цска те са болшинство,поне кажи на сина си като порасне да прегледа успехите на истинското цска и тогава да си направи сметка що за уроди са тия на които сега го караш да се кефи

Научете сина си да не бъде женчо - в живота има много по-големи трагедии от това да гледаш любимия отбор по телевизията, защото билетите за стадиона са свършили.

Kalin

Чудна работа за какви потоци и смесване на феновете говорят.Едните имат ама псевдо домакините нямат.По им се иска да не стане така все едно червените играят пред собствена публиика и това ги притеснява повече.Но съдията ще им даде рамо яко затова и трети път ще им свири.

Само Лудогорец!

е то па едно дерби та бел човек нема да видиш