17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знаете ли как се вари македонска глава? Слагате македонската глава в тенджера с вода и я затискате с камък , варите до като камъка омекне ,плюс два часа след това!

Тези тъпанари здраво конкурират укропитеците! Дебели македоно-еничарски чутури. И едните и другите има много бой да ядат!

Добре че Кирчо Тъпото по заповед на САЩ ги пусна в ЕС и така продаде и единственото останало - националната ни идентичност.

Абе прави са си. Българи вкарват на българи. Какво толкова.

За средните македонци специалитет на заведението Сирене върху точилка по Шопски( УРДА).

братле, УРДА е извара бре, не сирене. Майка ми, Бог да я прости беше от Благоевград, а пък дядо и баба (нейните родители) са изселници от Кавала. Почти всяко лято преди 40 и кусур години съм бил в този прекрасен град, половината ми рода все още е там, да са живи и здрави, това са най-милите и истински българи!

Хайде не се вбесявайте толкова.... Македонците бяха измислени от любимия ви коминтерн начело с Россия

Ама добре ,че нашите им вкараха гол на тези! Дано и те са разбрали че" ГОСПОД Е БЪЛГАРИН " ! А те не щът , ами май..та ви!

Господи боже слезни си събери вересиите,че не се търпи вече!

Вари го , печи го , пак си мирише! Македонско племе ! Сигурно и хан Аспарух е македонец.Тези вече за смях станаха! Ама Европа гледа и слуша , по-добре да си помислят дали им трябва такова чудо в ЕС ! А аз си мисля че и Хитлер е бил македонец!

Да вземем всички да признаем, че единствения народ в света е македонския и други не съществуват та да мирнат най-накрая тия мухльовци!!!!!!!!! Аман вече от тях!!!!!!! И в същото време не се споменава НИЩО за наказание за тъпите македонци, за това, че освиркват химна ни!!! Къде е малоумния Михайлов, още по-малоумната Весела Лечева, къде гълъб ли е гугутка ли е, къде са всички управници в тая държава!!!

Браво за коментара!!! А къде са власт-имащите ли , ами пред американското посолство , чакат да си получат "джобните"! Заради тези предатели- политиците ни , сърбо-макетата си се гъбаркат с нас. Ако зависи от нас- народът - скоро няма да има такава измислена "държава". Те затова краварите ни назначават политици, за да са сигурни, че никой няма да посегне на тази измет, наричаща се македонци!

"Ех Луно , Луно - земьо македонска , и за тебе ли ке тепаме?" Навремето това звучеше като виц. Оказа се обаче , че тези нагли и безпардони простаци, населяващи изконна Българска земя, вобше не се притесняват да показват , какви шовинисти са всъщност. Не знам на кой малоумен Български политик, краварите дадоха пари, за да признаем ,че всъщност БЮРМ не е държава. Това се сбирщина от всякакъв човешки отпадък. До кога ще им се молим да спрат да ни крадат историята, да ни обиждат, да палят Българският трибагреник? Политиците да се вземат в ръце, и да ударят " Х " на тези малоумници! Бих бил и по-краен, но ще ме изтрият! Бог да пази България!!!

И аз съм от Кресна ,родителите ми да от село Влахи( родното място на Яне Сандански ) и в къщата ми от както се помня има един портрет на Ванче Михайлов и на него е написано следното ; Македония без България огън да я гори!

Да и аз обявявам Роналдо и Меси за българи

Колко смешни са всички изказвания на народ които няма история,дъпжава дърпана от няколко силни съседни на нея държави и там където е има спасение за Македония да плюеш това е безумие.Пази Боже сляпо да прогледа!!!!!!

Дядо ми беше професор и много умен и разбран човек умеещ да изслушва и следи разговора със събеседника си, та той ми каза че най глупавото и тъпо нещо на света са македонците, аз все си мислех че тай някаква умраза към тях, що никога с никой не се е каръл, обидил, и ето че човекът е бил прав, много тъп и ограничен народ откъм албанската част, за мен и много познати Македония има само едно нещо убаво, и то е македонска наденица, и то само като название, въпреки че е български продукт, и другия път мача срещу Македония да се игра у София

Алито, дядо ти може да е бил професор, ама ти май си го карал до втори клас! Пише се "омраза", а не "Умраза "

Така е, македонци са.А Македония е част от България.А всичко принадлежи на РИМСКАТА ИМПЕРИЯ.

Здраво им го начукахме в северномакедонския задник.

Забравили сте Стоичков,които е виден Тракийски македонец ха,ха!

Новото знаме на Македония: Парче плат един на един метър на което е нарисувана уста два на два метра...

Така е…. футболни колоси…

Може само да се посмеем и да прочетем следващата спортна новина

Боклуци! Пишат глупости комплексарите!

Тия са като тъпите алкохолици руснаците,които твърдят по техни сайтове,че Русия е на 40 000 години...Яко ги тресат комплексите...

Не бъркай Русия с Украйна - заразно е

Македонски прости глави.Киро и Радо ако се чувстваха такива,нямаше да се хвърлят и да им го набиват цял мач.

Вече даже не е забавно да им четеш глупотевините. Жалко е!

Като във вица ЛУНО , ЛУНО..., Земьо македонска

Това е шанс за бербатов да стане президент на мфс - македонския футболен съпз Може даже да пийнат с перукан заедно

Тез нямат спирка , от както им умря кралицата.

Това не изначава нищо друго, освен че са българи. Точно така е.

Да от Пиринска македония е Митко но няма нищо общо с посръбчената вардарска македония !!!

На рамо да си го носят Мито Белото ака Читя Диадемата.

Сега ако бях на Бербатов щях да им рекна....Кого обиждате на македонец ве сръбски мекерета ?

Да от Пиринска македония е Митко но няма нищо общо с посръбчената вардарска македония !!!

Македонец означава българин, така както шоп, добруджанец, и т.н.

Хахаха. То Бербатов е по-възрастен от държавата им

Ха - ха - ха, много готино, браво!

След като толкова гледат към Пирин ще е добре да засилим износа на Пиринско пиво да му се насладят.

То Пиринско в кен се прави там.

1 (един) поздрав от цар Самуил и българските юнаци за македонските простаци. Защо освирквате химна на дедите си жалки и неблагодарни безродни сърбо-руски коминтерновски келеши. С тази злоба и култура никакъв ЕС.

Путя трябва да наеме макетата за пропаганда. И те са така нелепи като ватенките, но поне си вярват.

Представяйте си ги македонците,като че ли си имате работа с душевно болни.Към такива хора чувството е само едно-съжаление

Ейбем ви пи*ку ви материну!

Да вземат да се поровят в архивите, дано да излезе, че и Перуката е македонец. Тогава направо ще можем да им го подарим да им оправи футбола, както оправи нашия

Шизофрения, не е за смях.

Тези макета щом посягат на футбола като нищо ще претендират за територия !

...абе..още ,,помнат,,...ПЪРВА БЪЛГАРСКА/ЦАРСКА/АРМИЯ

При северджанските психясяли добитъци най-силните лекарства са безсилни. Резерват.

няма как да сте по - прав!!!

Но за мен има нещо друго....тез хюмнари си правят реклама с туй с онуй. Мисля и от днес го правя ....никви коментари на "македонски" новини и никви реакции те кво били писали.....важното е какво ние като държава и народ ще направим

'ко му предложат за шеф на малцедонското бфс, може и да се съгласи.

Тези са умрели от злоба и комплексарщина. Всеки играч сам избира какъв и съответно в кой национален отбор да играе. Загубата в понеделник ги тресе яко тези. И ще продължава още и още. Създадохме им нов комплекс за малоценност към България. Защо не погледнат колко албанци има в отбора им. Все повече и повече са. На предното преброяване в РСМ към 15% бяха албанци. На последното бяха 30%. На следващото - може би 60%.

Македонци са, ама това означава българи!

Малоумни бе, малоумни!!!

На тия главите и задниците им са разменени.

Бербатов е българин от пиринска Македония

Ей че са загубеняци - Македония е област, която включва освен днешната Северна Македония, също така Пиринска Македония и Беломорска Македония, която р част от Гърция. Ама днешната Северна Македония няма кишо общо с историческата област Македония. Кога ще го проумеят това тия кухи лейки?!

Никога няма да го осъзнаят.

Нещастници! Каква Европа?! Те още не са излизли от Мезозоя!

Ами те са си макета.