В Скопие злорадстват: България е футболно дъно и изчезва от картата на Европа

Съседите бързо забравиха за победата на "лъвовете" преди 6 месеца насред столицата им

Обратно в новината

Коментари - В Скопие злорадстват: България е футболно дъно и изчезва от картата на Европа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОЕТО МИ РИПНЕ, С ЦИМЕНТОВ КОЛ В ЧЕРЕПА!

Македонците се радват на загубите ни и мечтаят да изчезнем.Знаете ли защо? За да ни наследят историята,защото те са БЕЗ ИСТОРИЯ.

Гнусни севермаци. Комплексари.

Няма по слаби од вас. Ще дойдем во Софија и ќе бием со 5 гола

нали знаеш какво е миризлив скопски пор ...

Кога ще стане това,бе ТОШКО Зajковски? Нали играхме съвсем скоро,забрави ли?Или да забравяте бързо е ваша типична МАКЕДОНСКА ЧЕРТА?Нацепихме ви Насред Скопие,така,че ПУКНИ ОТ ЯД!!!

Моля Ви, не ги ласкайте ,като ги наричате "македонци"! Македонците са били хора , живели преди векове, населявали са гръцката област Македония. Тези са отпадъкът от българският народ, преработен от комунистите. Наричат се БЮРМИ! Бивша Югославска Република Македония Тези отпадъци никога не са имали нито род , нито Родина, нито език и история! Абе , с две думи - боклуци!

Дива омраза на посърбени еничари, ако ги пуснат у нас ще колят и бесят наред

Аййй наздравеееее Ваш Боби Михайлов

Тея пък,ако ги хване ,,Пирин” ще ги бие насред Скопие

Какъв е смисъла на тази статия? Да се дразним на макетата? Или футболистите да се засрамят и да вземат да заиграят? Може би ръководството на бфс-то да се изчервят и да хвърлят оставки? Едва ли. Какво пишели македонските медии…

Ами жалко за тях. Очевидно не се виждат себе си. И ЕС през крив макарон.

Вярно е, защото бфс се управлява от шайка крадци. Но, ако ние сме на дъното и бием северномакедонците, тогава логиката казва, че те са още по-зле.

Когато шеф на БФС е продънен пияница, прогнил от корупция и малкото футбол, който имаме е чисто чудо. Боукът не го интересува отдавна развитието на този спорт у нас, тъй че макетата са прави, закривай.

Последните две години сме били на дъното! По мои сметки сме над 15 години там. Всъщност откакто нагли алкохолици и наркомани са шефове на Бфс-то.

При срещата в София отборът е прихванал някакъв северомакедонски вирус. Това сега е мутант-отбор а ла „РСМ“-бета. Подаряваме ви го...

Няма по-калпав отбор на Балканите - факт. То скоро и държавата ще се стабилизира на последното място. Само Косово, Молдова и Беларус са още леко отзад

Какво Балкани бе човек. Няма по-слаб отбор от нас в Европа. Сигурно сме в топ 3 най-слаби в света.

И кой го интересува мнението на тази измет в измислена държава. По принцип, нямам предвид само футбола

В скопие злорадстват. Типично българска черта ;)

Закрийте националния отбор, при създалото се положение нещо по-добро не може да се направи.

Кое не е вярно?

Napred vulgaristan

Българсксият мутрофудбол - най-добрият в света! Президентът ти пуска Преслава, фудбалерите и клубоавете не се готват за купи и победи, а за як купон по дискотеките и невероятен дъжд от пари, които феновете и държавата им ПОДАРЯВАТ! АЗ ТВЪРДЪ И ТВЪРДА СЪЩО ТАКА, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТЪТ, ДРУГАРЯТ РАСИСТ БОБИ МИХАЙЛОВ Е, ТАКЪВ ГЕНИЙ, че е направил условия на 6 за живуркане. Закво ти е победа в некой мач? Ми тоу, после ше се очаква надграждане ,ше се затегнат тренировмките и Преслава ше престане да се услажда. ТИ,ФЕН, МОМЕНТАЛОН ЗЕМИ КРЕДИТ И ГО ДАЙ ЗА РАЗВИТИЕ НА МУТРОФУДБОЛОТ! АНГЛИЧАНИТЕ И ГЕРМАНЦИТЕ НИ ЗАВИЖДАТ!!!!! Те на един пъб не могат да отидат без да ги разнесът по таблоидите. какво като имат титли, победи, че са на уважение......................

Злобари, ако Македония има напредък в нещо- ние ще се радваме , а те злорадстват- нещастници.

Не пишете " ние", не е вярно

ЕС и Путин са ни виновни. А Боби Перуката е съвсем случайно на местопресъплението.

И вие журналята веднага да напишете статия и да наливате масло в огъня.

Един път да се съглася с мнението на братовчедите. Докато перуката е начело, няма да има светлина в тунела.

Присмял се хърбел на щърбел

Са

Но пък " гордите българи " съвсем скоро ще се юрнат на евтините македонски агнета.....

Нещо невярно да са казали, изпуснали са само и Турция, която също е балканска държава.....

Боби Михайлов!!!!

Политиците успяха да си свършат работата и съсипаха всичко, включително и спорта.

Казал Ганьо и се уригна с чаша ракия пред телевизора.

Даже да станем източна Македония ний пак нищо не разбрали и видели да са живи и здрави нашти политици да мълчат като риби

Няма ли детско-юношеска школа, нищо не става. Не е виновна само футболната мафия. Не, че не са за пандиза де !

Няма отбори, които да се наемат да дадат шанс на децата и да ги изграждат години наред. Всеки иска бързи кинти и препродажба на внсоинси катъри без много зор.

Българските медии наливат масло в огъня ! Няма ли кой в тая държава да забрани думата МАКЕДОНИЯ във всички медии !?

Една трета от българите са с корени от Македония, според Вас дали някой може да забрани тази дума? Би било изключително удобно за интересите на САЩ, но понякога българските интереси просто няма как да се прескочат.

Българите явно не ставаме за футболисти. Ама що не натурализираме някой друг черньо за националния отбор?

Ти да не си бил със фризера последните 20 години? И с черни не става, ако отборите са български. В момента е пълно с всякакви чужденци, ама футболът както си беше зле, пак си е зле. Не помниш ли случая с двамата бразилци, дето избягаха от първоразрядния ЦСКА и се върнаха в Бразилия да играят под чужди имена в тяхната трета дивизия?

Не съм бил. Ама знам, че Лудогорец с черньовци играха напролет в Европа.

Северджаните едвам победиха с 1-0 Фарьорските острови снощи и вече се почувстваха световни шампиони.

Квалификациите не приключиха вчера , а още след мача с ЧГ. Не можеш в тази група да загубиш у дома от ЧГ. Дори равенството щеше да означава отпадане. Колкото до северомакетата, то те първо не са прави - всъщност техният отбор е най-слаб на Балканите и второ, злорадството им така издава жалките им дребни душици, както сами не се усещат.

Докато е това ръководство на БФС ще е все така. И по-зле ще е.

Докато са тез президенти на клубчета, които изядоха кариетрите на 3 поколения деца, така ще е. не БФС, а клубовете ги вършат тези дивотии! ДБС само им асистира. АКо смениш Гонзо и сие с още по-долни същества, ще биеш ЧГ , ама пак ше си нищо с 20 чужденци ит 25 в грушата за мача. Т.е. нещо катои лидерите в А група - хем слаби, хем без родни играчи....

Така е ние изчезваме, а тях даже ги няма.

Вярно е, че под дългогодишното управление на Перуката сме на дъното, но след като дори ние ги бихме те са ПОД ДЪНОТО!!!

Направихме много за футбола ! Всичко е ток и жица ! Джагара джугара !

Междувпрочем ,трябва да си лоботомиран като Северджан ,за да ги посетиш за Великден!Безвкусна и студена храна,лошо обслужване и погледи накриво,като да си им изял десерта с вилица! Препоръчвам РУМЪНИЯ като дестинация - прекрасни и възпитани хора с приятелско отношение,вкусна храна и европейско обслужване! Прекрасни преживявания в Карпатите(велика планина) ,исторически обекти и превъзходен планинско-селски туризъм! А ракийката и скарата им са перфектни!Няма да съжалявате -пробвайте вместо да рискувате с лоботомираните северджански дъмпели!

Един път да са прави , да българския отбор е на дъното, а това не променя нещата , че те са българи .

Много важно какво си мислели няколкостотин хиляди лоботомирани идиоти!

Вярно е . Единствените , които можем да бием и бихме на техен терен са северномакедонци. Може би заради общи гени.

ни изяде главите , помислихме се за възродени лъвове . Па църногорците ни правят четки "Ще се борим заедно за второто място ".... Не, потъването на ВСИЧКО , заложено от 2008 година насам продължава с пълна сила !

Само провинциални българи могат да се присмиват на други българи :))) Но в случая са прави, корупции, простотии, некадърност в БФС !!!

... тия скоро ще се появят на картата на Европа като "Велика Албания"; а самата Европска Уния ще изчезне, колкото до нас- гласувайте за Възраждане, тогава ще видим!

като гледам минусите- ей за такива като вас ни се присмиват

е па гласувайте за Петнокио, освен 5-те милиарда дето се хвали, че ги е дал досега за оръжие за Украйна ще изпрати и някои от вас - натам отива;

ей това е истинско обществено допитване, не като платените агенции! Показва силно фрагментиран вот, за Възраждане са малко под половината; все пак доста още не са се определили, но на никой не му се мре за тоя дето духа!!! Всеки народ си заслужава управниците дето ги е избрал!!! Айде със здраве

Как може да злорадстваш срещу себе си

Просто на тези съседи е по-добре да не им се обръща никакво внимание.

Каква е целта на тази дописка? Да ни информира за това, че севеномакедонските медии са написали горчивата истина за нашите ритнитопковци, че сме на дъното по футбол на Балканите или да ни палят фитила какви гадове са в Скопие, щото били злорадствали?