В странен мач Полша и Сърбия взеха каквото им трябваше

След двубоят им в груповата фаза нищо не ни изненадва, Италия е пред отпадане

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Италианците не мога да съжалявам. По-големи сметкаджии от тях няма!

Снощи на мача, коментаторите счупиха тъпомерите. Цял мач не рабраха защо резултатът ще е 3:0 за Полша, с малка точкова разлика. Нямаше ли кой да им каже, че предвид чистата победа на Сърбия над Италия с + 22 точки, сърбите се класират при каква да е загуба и положителен точков актив, а поляците ще са доволни и на чиста победа с минимален плюсов актив на точките, защото за да се класират им стига и 0:3 с Италия с по-малко от 15 точки разлика. А Сърбите са отбор, който може да си позволи да избера да загуби, да да изпрати "у дома" отбори от ранга на Италия и Франция. Не някакви лигльовци, които си правят сметките кой от кого да падне, че те да се промъкнат напред "по терлички".

“Днес в 18 ч Бразилия и САЩ ще определят кой ще е първи и кой - втори в групата, което има значение за съперника на полуфинала.” Какво ще определят? Нали това е единият полуфинал, не разбирам кой с кой ще играе и какво ще определя и каква фаза е това??

САЩ и Бразилия са сигурни 1/2ти но няма да играят един срещу друг. Първия от едната група играе срешу втория от другата и обратното

Не е полуфинал, а среща от груповата фаза. Първите 2 отбора се класират напред и образуват с първите два от другата група полуфиналните двойки

е втора групова фаза. В едната група са Бразилия, САЩ и Русия. След 2 загуби Русия отпадна. Другите два отбора (с по 1 победа над Русия) тази вечер в пряк двубой ще излъчат победителя и втория в групата. И двата отбора са полуфиналисти, но първия от тях ще отиде с/у втория от другата група и обратно. В другата група са Сърбия, Италия и Полша. Там Сърбия би Италия, но падна от Полша. Затова тази вечер, ако Полша падне от Италия ще се получи "въртележка" и точките в отделните геймове ще решат кой ще отпадне и кои (и в какъв ред) ще идат на полуфинал. В обратния случай отпада Италия.

Трета групова фаза или финалите в Торино Италия .... Останалото е точно ...

Славянски страни- подкрепят се, нормално. Само ние пак бяхме в небрано лозе.

Дам, жалки славянски цигански номерца. И тези както гнусните рашисти само лъжат и мамят. Това не е СПОРТ!

В спорта, бате, освен състезания има и тренировки. А сърбите така си бяха оплели кошницата, че снощният мач за тях беше тренировка от най-добрия вид - спаринг срещу силен съперник. Още повече, че играха в празна зала, което е подигравка за отбори от този ранг и на такава фаза от световното първенство. А който се подиграва със силните си носи последствията.

Хем славянски хем цигански Ти чуваш ли се какво говориш бе тъпак