Коментари - Въоръжен грабеж прати в болница легендата Роберто Баджо | Корнер.dir.bg
назад

Въоръжен грабеж прати в болница легендата Роберто Баджо

Прости се с часовници, бижута и пари, след като петима нахълтаха в дома му

Обратно в новината
| Редактор : Александър Сотиров

Коментари - Въоръжен грабеж прати в болница легендата Роберто Баджо | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 31

Само да кажа, че съм педераст и черни чепове редовно разширяват аналното ми отвърстие !

Баджо тръгнал да се бори с голи ръце срещу човек с пистолет? Добре че не е прострелян. Явно в Италия шетат криминални типове и дори легендите не са застраховани от обири.

Аааа защо така бре? След толкова години управление на руските подметки Салвини и Конте да стават такива неща. Ама как така?

Ако беше моята Матушка сега Баджо нямаше да е между живите. У нас престъпници първо стрелят и после обират.

Така е там в мултикултурният рай, а у нас циганите ги вършат тези работи.... Изселване до крак в страните им по първопроизход, само това е решението.

Промяната на етническия и региозен съств не прощава...

Баджлето не е наясно, че живее в нов свят. Свят, в който е допустимо да си взимваш като ти трябва нещо.

За друг път ще знае, че пистолет се конфронтира минимум с ловен автомат, а желателно направо с боен автомат, не като него с едната глава и после да го шият, без да се знае в бъдеще дали няма да му стане нещо на мозъка, както не е изключено след удар в главата.

Ето ви демокрация и евро-атлантически ценности!

Да. А в Руслямска държава направо убиват при грабежа. А тука само ги затворили в стая заради евроатлантическите ценности.

Противостоянието сигурно е било - Баджо срещу Балканджи Йово...

Тия ще ги намрази цялата нация, ако отидат в затвора може да ги убият там за това което са му направили.

В Италия вече мълчат. По тв само предавания тип Господари на ефира, Търси се талант. Тотално затъпяване, на интелигентните хора не им се дава сцена, ако може да го кажем така. Посред бял ден наръгват човек и никой нищо не прави, за това и повечето хора от работа вкъщи. Даже има случаи как мигранти се настаняват в апартаментите им, докато са на почивка и после не може да ги изгонят.

Това р Руслямска държава ли бе? Верно там някакви идилци си ги разстрелваха на концерт и никой нищо не направи. а на уж специабните части им трявало 2 часа за да минат 100 метра от сградата в която са до сградата в която разстрелваха другите руслямски идиоти.

То и при нас е така, разликата е, че тук се дава сцена на разни гламави политици да повтарят едно и също до втръсване.

Липсата му на терена снощи беше очевидна. Велик футболист, безстрашен и в живота. Познава се със съпругата си от 16 годишен, будист. Няма как точно снощи пък да не е атакуван от жалки хора и прекрасно се е справил.

Може да са били българи, афектирани все още от отпадането на България на световното по футбол '94, след два гола на Роберто Баджо. По-добре късно, отколкото никога!

Глупости! Българите мразим Жоел Киню за този мач, не Баджо! Преди няколко години го видях на снимка със Стоичков, явно са приятели и няма какво да делят, всеки си е играл играта!

РАССИА ФАЛИРА!

Колега, тия неща само в гей-клуба си ги приказваме, знаеш, че са пълна измишльотина !

Не е това, което беше. Никой не говори нарочно какво става там. Бандити по улиците, хората са се затворили, финансово потъват, криза. Но като турист за 10 дни това никой не го забелязва.

Викаш за 10 дни туризъм никакви банди не можеш да видиш. А в Руслямска държава за 10 дни ще видиш 10 банди, затова и никой не ще да ходи там.

Явно си ходил там и затова знаеш колко банди може да срещнеш.

Не забравяй, че винаги когато стане лошо, може да стане и по-лошо!

Да ни обяснят как в "Рашка" било даже по-зле !

А, кой ще ибясни как е в Раша като и най-верните слуги на Москва за нищо на света на биха желали да стъпят там...

Червен чугун, по цял свят стават такива неща, ноо в РоССия се мълчи яко за такива случки, щото там живота е "прекрасен".........Ама никой не ще да емигрира там освен Сноудън.....

По мой личен опит след нас 15 години живот впдападна европа, като цяло източна европа и русия са доста по спокойни места, политиката настрана...

Явно не си бил в Руслямска държава последните години. Там всеки ден се избиват по улиците

Хахаха....по-спокоен бил живота, а? Само дето те викат в армията.....и не се връщаш! АЙДЕ БЕ! По-спокоен е! А ПЪК в Северна Корея е най-най-най-най-спокоен....не ти се налага да мислиш ЗА НИЩО! Плачеш по команда и си пушка!

И те се обадиха един по един, благодаря, за което !