Въпросът за милион долара: Как германците успяха да я закъсат на футбол?

Според едни - криза на идентичност. Според други - в работата с младите. И резултатите са видни

Обратно в новината

Коментари - Въпросът за милион долара: Как германците успяха да я закъсат на футбол? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може и те да си имат своя германски боби михайлов...това е достатъчно за да отиде всичко в канала

успяха със вноса на цветни метали

Те я закъсват на всичко. БВП 2023г с отрицателен ръст.

Е ти като се окичиш с педалски лентички така става

Много просто - както успяха да закъсат и с всичко останало. Тия немци не са ония немци...

"Оригиналните" англичани отдавна са безделници и наркомани... Работата им вършат и живот им дават само мат'рял от бившите колонии. Дори кметът на Лондон е циганин...

Просто футбола (и не само) започна да се развива навсякъде по света и се видя, че навсякъде има кадърни млади хора - не е запазена марка на 5-6 държави. Ще си натурализират 11 чужденци по-кадърни от тях и готово.

Както всички знаем, футбола е пряко отражение на състоянието на страната. Германия е в упадък от известено време и имат доста проблеми както икономически така и чисто популационни. И това веднага се отразява на футбола.

И те като България внасят на килограм футболисти и след това защо нямало нашенски момчета хахаха

Нормално. И не е само в Германия и не е само футбола. Не може в отборите да играят 10 мангусти и да чакаш материал за национала. Не може да не раждат деца и генофона да става все по-черен, все по-мързелив....това е проста логика.

Лошото е, че тази Германия не е онази Германия.

Аз вече национални отбори не гледам. Преди всяка страна имаше стил.. Сега гледам 24 черньовци или албанци. Мач между Швейцария и Белгия....ми то само черни и албанци. Нито стил нито красота.

С много вакса и безполови.

Нищо не е вечно и не бива да се приема за даденост! Важи за всичко и всеки!

Отговор за 1 лев- взели са пример от Михайлов, Лечков и Костадинов...

"Ние сме джуджета, абсолютни джуджета", написа "Кикер" след отпадането на Мондиал 2022. Не е вярно! Великани сте! Нали капитанът се е закичил с лентичката на гтлб? Нали стадионът е целият в цветовете на бгтл? Не е нужно всеки да е добър на футбол... Вие сте просто по-чувствителни и възвишени футболисти... Аржентинците, португалците, испанците, французите не мразят тглб, но обичат футбола малко повече... Ааа и на туземните германски деца не им пука за дойчланд, не им се занимава с футбол, физически труд, семейство и т.н. Руди Фьолер да ходи по дюнерджийниците и шуменските мангусти в дюселдорф, и да си набере малко Пелета...

Едва ли ще го докарат до 16 г. дупка като нас. Ще се оправят германците, и то много бързо.

Това вече не е Германия от преди 30 и по-вече години . Не само във футбола , във всяко друго отношение - икономика , манталитет и пр. По отношение на манталитета се сещам , кой им проми мозъците само за две поколения , но това е друга тема , както се казва.

Съвсем елементарно е. Изпедерастяха. 60 процента от германците искат да са домакини и им казват sitzsplinker-и. Пикаят седнали. Нормални Еврогейско-Атлантически ценности.

Този път не.

Те, ония немци, измряха по украинските руските степи преди около 80 години, заради параноята на един луд.

Че кога пък халифата е бил добър по футбол?

Отговор за 1 стотинка! Не играят германци! Просто е!

Защото подкрепят педерастите и триполовите примати

САЩ затриха Германия както Украйна, Сърбия, Либия, Ирак. Където стъпят краварите само разруха

То да беше само футбола добре.

Няма само "съдиятя..съдията...съдията педерас" И футболистите също.

Абе, Русия като има расово хомогенен отбор, не толерира гейовете, джендърите и всичко дето плаши крехката консервативна душа, до къде го докара с футбола? :)))) Това, което са провали за германците е малко по-високо от успехите на руснаците. А нашите "специалисти" от форума раздават тежки мнения и вадят генерални изводи... :)))

На този принцип китайците и японците трябва да са вечни световни шампиони... Просто руснаците не стават за футболисти... Те са добри на хокей и на художествена гимнастика... Тук говорим за най-добрият отбор в света за всички времена, поне по статистика...

То и Черно Гора е малко над 600 000 население, но ни би 2 пъти.

Когато ние бием Франция за самочувствие очаквам някой да напише статия за закъсалата България.

Да видите хубаво ли е, ние от 20г нямаме отбор, че и волейбола на там тръгна!

Кой дава милион долара, да му отговоря?

При квалификациите за 1994, ги бихме 2 пъти. Само че онези си направили изводите, направили тотална реформа и после стават за първи път световен (1998г.) и освен това европейски шампион.

С две думи: футболът се унифицира. Всичко е еднакво, стандартно.

эа 1 лев. эащо няма раэвитие в Българският футбол?

БФС се е превърнало в приют на алкохолици , наркомани и слабо интелектуални индивиди .

Положението с Германския футбол е такова, защото в отбора не останаха германци. Няма прословутата игра за победа до последната минута, няма същата енергия и отдаденост. Няма сини очи и бяла кожа. Няма Германия! Има само дъгички по цвички :)

Сега в отбора тартори са хора мислещи повече за гелосаните си прически и правата на ЛГБТИ. Нещат да си спомнят за ония с големите бакембарди, за Хрубеш, Шумахер и поколението от 90-те.Тия изораваха терена, оставяха противника буквално и преносно без зъби. Отделно в клубния им футбол няма конкуренция. Когато германците са ставали световни или европейски шампиони винаги е имало конкурент на Байерн - справка титлата от 2014г, финала за ШЛ през 2013-та беше Байерн - Борусия Д.