Коментари - "Върнах се" - думите, които съживиха спортния свят преди 25 години | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-великият баскетболист за всички времена (и за минало и за настояще и за бъдеще) ...... И най-великият отбор Чикаго Булс за всички времена с уникални играчи .....

Бях в 6-ти клас. Прибираме се в неделя и си пускахме "Всяка Неделя" по ефир 2 :))) и скоро мачовете започваха))) Невероятни години , те не напразно ги наричаха извънземните!

YCBM

Цялата НБА беше страхотна тогава, а отбора на Чикаго и MJ перфектни. Наистина сме късметлии, че можехме да ги наблюдаваме.

запалянковците, съвремениците на MJ, са може би едни от най-големите късметлии и щастливци. беше истинско удоволствие да се гледа мач на NBA от онова време.

също така, благодарение на него, баскетбола набра голяма популярност, за което получи и награда...

За мен е номер едно. Най-добрия за всички времена. Легенда

Великан! Титан! Аз тренирах тогава баскетбол, бях студент. Гледахме мачовете на НБА на черно-бял телевизор "Юность"...

Супер статия

Легенда! Спомням си въодушевлението, с което гледахме мачовете на Чикаго Булс по 2-ра програма на Българската телевизия - сегашното bTV. Ставахме рано сутрин за да гледаме финалите, които поради повишения интерес се излъчваха директно. Майкъл Джордън, Скоти Пипън, Хоръс Грант и всички онези, на които искахме да приличаме. Благодарим ви!!!

Даваха ги по втора програма с една седмица закъснение. Директно можеше да се гледа само по кабелната, немският канал DSF ги излъчваше ;)

да, по ефир 2