17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Играй безплатно, печели истински награди!Десетки видове игри, томболи, лотарии!Без ограничения - колкото повече играете, толкова повече печелите!Печалбите не са големи, но са реални!Най-важното - напълно безплатно е, и се забавлявате! Регистрация тук - https://vipigri.com/register.php?ref=70876

Излъскай си черепа олигарх

Футболните отбори в България съществуват само за да могат собствениците им да перат пари.

кой е ББ че да си говори с Божков, ВБ е от същите които са се подигравали на ББ когато им е бил още момчето което им носи чая

да сменят логото на екипите с емблемата на пиратското знаме

Освен да накарат Божков да финансира водоснабдяването на Перник...

0

Да, щото ни е малко срастването на частни структури с държавни проекти..

Заранта по радиото разшифроваха случката. Падишаха бил решил да вземе комарджилъка от този Череп и да го даде на друг Череп.Така,че левскарите можат да са спокойни.

Цяла България знае, що за човек е Божков и видите ли искал да помогне на футбола. Колкото оправи ЦСКА, толкова и Левски ще оправи. Жалко, че времената на мутрите все още не е отминал у нас. Добре де, хипотетично, ако Божков пукне и го няма, значи ли че и Левски няма да го има.

Агитката пред Министерския съвет.Б.Б. Бойко Боклука ще напълни гащите.

ако мафиота - череп не започне да плаща "по закон" - СПИРАМЕ да търкаме, спираме да ходим на мачове на левски. Можем са го направим! НЕ може ти да трупаш милиарди от стотинките на най-бедните и да плащаш половината данък! Къде се намираш ти ве, момче?! Слез на заметя, да не те хвърли от гърба си тия, дето носим цялата тази частна територия!

0

Божков: Звъня му, не ми вдига. Борисов: Васко, аре да не мътим водите, сега и на двамата ни е супер, по-добре няма да стане. Божков: Кой съм аз Бойко да ми вдига.

Дано по-скоро се разберат, че вече сериозно ми нарушават ежедневния комфорт. Вече два поред сайта на "Ефбет" забива към 18.30-19ч. щом почнат европейските мачове. Ясно е, че си правят номера чрез хакери но точно когато се играят английските мачове първо почват "грешки" после след като не могат да се справят противно на всякаква логика "Сайтът се обновява" точно по време на Премиършип, Кралската купа. Мине ли полунощ сайтът тръгва ама вече е късно. А проблемите почнаха още по Коледа щом почнаха споровете кой кого щял да убива.

''Законът е такъв, какъвто е.'' Големия въпрос е ЗАЩО Е такъв законът? КОЙ е отговорен за това БЕЗОБРАЗИЕ? Искам само едно нещо да го попитам този уважаван бизнесмен. Защо не си избра бизнес в който произвежда нещо , дава работни места, изнася произведеното и внася БВП? Защо все гледат само да прибират пък нищо да не правят?! Ми много ясно ,докато държавата не си знае интереса защо да се трудят ,като може само да прибират?!

От Г13 само черепа и гущера оцеляха, а се смениха доста партии и управляващи....

Сложи си зъби ,бе, дядка...

Божков, това да не ти е продажба на оръжия в сладкарницата

Много намръщени и решителни тея ве. Даже в униформа на "Адидас" ги облякал. Отборът не му трябва, трябват тея явно, че много му домиля за футбола от скоро.

Защо прякора му е ЧЕРЕПА ? Ако държавата ще издържа футбола да минат футболистите на бюджетни заплати!!

папии в Люлин съм в кафето еврофутбола ай да ядем банички и тръгваме на работа има един пише у форума ше го дера жиФ да плаче иска ! ай модератора ми каза къде е

От години футболните "спонсорства" са на принципа - приватизирам/открадвам/не плащам 100 и давам 1-2 за футбол, а държава/полиция/НАП/ служби не ме закачат, че е посегателство срещу клуба/спорта/здравето на нацията. Е, в крайна сметка, ако е приемливо за мнозина, кои сме ние разумното малцинство, че да се противопоставяме. В крайна сметка с още 1-2 милиона от "усвоените" 100 има и за журналисти, медии, актьори, продуценти ... евтини безпринципни хора винаги е имало в България.

абе и аз не го харесвам тоз череп ама не е нормално в демократична държава 21век с държавни лостове и инструменти да се заграбват бизнеси и да се обслужват интереси на друг частник - казват Пеевски искал лотарията излиза че дебелия контролира Боко и прокуратура заграбиха и мустака банкер ма с Божков няаа стане - старата мутра е пекана филия плюс тва много им се събра баневци стайковци арабаджии ското ше си ходи правителството с дебелият и сокола

ама хитър и хладнокръвен нали - програмира мисли в голяма футболна агитка/знае че са диваци ше плати на звено от агитката да тръгнат по улиците и парад и погром за правителството ше има без туй има много недоволни хора / - загатва на тея дето му спретват атаката за к'во иде реч ако продължът да го натискат и да го го заграбят иначе скромен - 'кой съм аз ' ей така се прави - декства ефективно а не като мустака цветан. василев дс се жали на явор дачков и сашо диков да му разправя схемите на довчерашните си партньори

Да не станеш манекен на Гешев. Казват ,че пуснал нова колекция раирани костюми.

абе май ше ударят на камък с този череп и Гешев и Гешевица и господарите им ...май ше смени управлението на държавата ако продължът да го притискат

има ДВА ВАРИАНТА за плащане... И притчата за лудия и зелника.. И малце челен опит: Още през 1935 г. Федералният Апелативен Съд на САЩ (Съдия Лърнид Хенд /1872-1961/) по делото Хелверинг срещу Грегъри постановява: "ВСЕКИ Е В ПЪЛНОТО СИ ПРАВО ДА УРЕЖДА СВОИТЕ ФИНАНСОВИ ДЕЛА ТАКА, ЧЕ ДА ПЛАЩА ВЪЗМОЖНО НАЙ-НИСКИ ДАНЪЦИ; НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ИЗБИРА НАЙ-ИЗГОДНИЯ ЗА МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ МОДЕЛ НА БИЗНЕС; ПЛАЩАНЕТО НА ПО-ВИСОКИ ДАНЪЦИ НЕ Е ПАТРИОТИЧЕН ДЪЛГ"

Тоя е намазал достатъчно за да издържа уефски следващите 10 години без проблем с половината от тия 500 милки За какво въобще пишат за него, единия от малкото които не го убиха през мътните години Явно покровителите се сменят и тоя изгаря

Ето едно хубаво нещо. България няма нужда нито от отбора левски нито от лотария. Аз съм ЗА - да се унищожат и двете в най скоро време

Кой си ти,верно ?

Мда новите мафиоти взимат бизнес и капитал на старите.. Баневи, Арабажиеви, Стаиков, сега и Божков ще има и още

Божков,колко хорица е разплакал,а сега кой съм аз сълза и смях!Пределно му е ясно ,че мутрите се разбират само по един начин.Дано се затрият взаимно.

Senator1

Правих ей така изчисления за ориентировка. Едно билетче се продава да две минути. За час- 30 билетчета, за осем часа работен ден-240 билетчета по средно четири лева на билетче- 720 лева приходи от един пункт на ден. У нас има 1500 пункта или това прави 1 080 000 лева на ден приходи в собствениците на Националната лотария. За средно 360 работни дни през годината - 388 800 000 милиона на година. За пет години на съществуване-1 944 000 000 лева. Един милиард и деветстотин 44 милиона или близо два милиарда лева. С тези пари Левски може да играе като Ливърпул или Манчестър Юнайтед, ама не може…Ето защо вероятно ще спра да спонсорирам този отбор чрез Националната лотария…търкам, търкам. Нищо. При 6/47 същата картинка.

А сметна ли 1500 продавачки със заплати и осигуровки,а данъци,а и печалба трябва да остане ...или хоп ...всичко за ЛеФскЕто да се дава ?!

243Win

Той пича изваждане не е учил, само събира.

А бе 1/2 да са Му разходи,пак 1 000 000 000 Му остава !

Senator1

ЕU демократ, Че не разбирам от изваждане е почти очевидно за това не съм и член на Сметната палата или на финансовия надзор и други, които им е задължетние да знаят да изваждат числа от числа. Ти добре ги подканваш да се намесят и направят изважданията вместо мен. При това, не възможно заплатата на един пункт да е 1500 лева, а само 610 лева, токлова, колкото е минимума.

Ох,на този да пипнат Архелогическия музей!Иманярската мафия работи за него.А всички артефакти по закон са собственост на държавата.Но и там,като в Комисията по хазарта,държавата е пробита,от продажни професорчета-архелози.Мафия,мафия и пак мафия!

Senator1

Абе Тук бях написал, че В.Божков получава 50 милиона необезпечени лева от Външно-Търговска банка, Има човек който може да го потвърди, единият вече не жив, гпръмнаха го нва улица Латинка в София - нформацията изчезна. Значи че някой има достъп до сървърите на ДИр и може да прецежда инф ормацита както си исдка.

Сички мърпи - заслуженол!

След като се видя, че свекър му пише конституция, а Пеевски му поискал бизнеса, никак не е за учудване кои ливади са нагазени и какво се иска от него? Това е жълт картон и след още малко ще се превърне в червен такъв. Ако е умен ще бяга , докато е време, защото в тази държава бизнесът е само за одобрените по Указ 56.

е сега симеонов извива и с право ръцете на боко за да го подкрепи на вона с тоя закон за хазйрта ава не вижда че тържавата затъва а това са дребни игри

Е само маша.Друг стои отзад.

абе най лесно се пълнят джобове с хазарт и какъв е той че само той да го може

На мен ми се струва, че крайният резултат ще бъде прехвърляне на лотарийния бизнес в ръцете на Пеевски/Доган (било през концесия, било през тотализатора, откъдето "семейният" бизнес на Пеевски тръгна). Васил Божков ще осъди държавата за стотици милиони и ще е сключил добра сделка. Домусчиев ще запази рекламния бюджет, вече от "държавния" тотализатор. Българите ще продължим да си даваме парите за талончета, но тези, които не играем хазарт, също ще платим – като данъкоплатци, по исковете на Божков.

Ако Черепа даде някой и друг милион на Атака и Воля, след поредния вот на недоверия към кабинета на Боко Тъпото, Тъпото ще е аут с поредното си крадливо и ялово правителство.

Нещо Орешарски бил му подписал като министър-председател.Ако е така,става много интересно.Могат и него да окошарят.

Къде пак намеси орешарски. Тука виновник търси Бойко Ръпото

Я му пипнат Лотарийката, я Левски ултра феновете са на улицата и громят наред. То ясно ни го каза Божков. Или им го каза на ГЕРБ

Дано да стане така. Правителството заслужава.

То пък един гранд?

Баби и дядовци гладуват, за да търкат талончета. Така да хранят десетина спънати бушменчета, които се спъват в топката. Събрани от кол и въже, за да може Божков и да трупат милиончета. Гнусно! Айде, стига толкова!

Те не гладуват за това. Гладуват щото сме “ стабилини” в управлението и бедността. Затова гладуват. Божков, къвто и да е, не ЧЕЗ, СФ, топло, правителство ( тук има един друг).

на Божков - пране на пари, в приватизационни измами, заплахи, изнудване, рекета и незаконната търговия с антики. Добре, че ББ не е по-малък специалист в същите области.

Никой няма да му пипне парите. И двете страни ще са доволни- Черепа ще си остане със имотите, а някой главок ще му прибере бизнеса с хазарта. Добър бизнес- колкото повече гладни мераклии за милиони, толкова повече търкания на картончета. Търкайте, търкайте и се надайте!

Не си мислете че ще стане по добре шматки, бизнеса от Божков отива при Пеевски, рекламите няма да секнат, защото Нова Тв е собственост на Киро Гела, и парите от реклами са за него. Може да стане и по зле защото Черепа е хитър математик и си е опекъл работа с един вагон добри адвокати и освен че пак ще търкате билети , като ви спретне и едно дело в Страсбург ще плащате и стотици милиони освен билетите.

Да спретне дело в Страсбург,нямаше да се занимава с десетина наркомани.

Занимава се сега, ще видиш и пак ще си говорим ако влезе законопроекта или му вземат лиценза

И се светнете че новия законопроект дето го вкарват не забранява рекламите.

Левскарите искат правова държава,ама да не пипат един от босовете на мафията,ами няма как да стане! И аз съм левскар,но не искам мафиоти да управляват Левски и чрез него да си препират парите,не искам мафиоти да продължават да ограбват държавата и да не плащат стотици милиони данъци,защото вече ни писна на всички да живеем мизерно!

Като не искаш, се насочи към другите “ звезди”, изгряли през последните 10 години. Спомняш ли си за кой скоро опростиха десетки милиони и не, че защитавам Божков, но той няма държавнически и представляващи функции. Защо всички мълчат за другия?

Е другият?Не смееш даже да му кажеш името?

До "Левски"-Освободете се от недостоймите пари и може повече да ви върви!

Европейската прокуратура се надяваме, друго не остана. Ако и те не успеят да изчистят тая престъпна измет, лошо. Докате не се измете или пукне туй крадливо и престъпно поколение на мутрите, няма да има оправяне тая държава.

Божков е много умен. Завършил е СМГ и Приложна математика в СУ. Природно изключение на правилото, че от математик бизнесмен не става. Но срещу държавния апарат няма шансове. Освен- ако...

Като гледам,май върви някаква мутренско мафиотска война между Прасето,тези от Ефбет и Божков,направо да почват да се пуцат и да си отдъхне държавата от тези мафиоти...

тея фенове на левски ми приличат повече на ОПГ отколкото на фенове. Целия този цирк е малко да се хвърлят мишките на лъвовете. Много ясно, че в петък ще се разберат и ще ги кротнат с някоя измислена лъжа. СПРАВКА - Майките на деца с увреждания, сестрите , превозвачите и т.н. и т.н. и т.н. и ПЕРНИК и т.н

В топ 10 на най големите данъкоплатци , няма една родна фирма , само от ЕС.Защо така