17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен Деспотов, в този отбор други лица родени в България има ли?

Аз на твое място тия муууучащи въпросчета щях да ги задавам към отбора на Вадуц.

Очаквано, Лудогорец и Литекс продължават...

Очаквано, отбор Телешки салам не продължава.

От ЦСКА съм, но на снимката гледам от 11 играча 6 са чернокожи. Б..х маа му и българския отбор. То ако ще гледаме футбол с чужди футболисти, да гледаме тогава отбори като Барселона или Манчестър....

ЦСКА си е ЦСКА- с тирета и без тирета. Мачка, гази, само от четирите букви на противника му се допикава. Убиецът на нещастните сини лайнари от ПодуЯне Вадуц , щяха да се посерат от страх , ако бяха играли с ЦСКА

Браво! Само Литекс!

А, аз отскоро съм фен на "Вадуц".

Не! Ти неси фен, а идиот!

Е, поне не съм "унизително отпаднал" от Вадуц.

я кажи нещо за хибрида Динамо-Спартак-Спортист1969?

Да ми кажете какво има в коментара до 123 ?

А,стига,бе!

Щях да кажа Браво на цска, но ми се струва, че са много мургавите "армейци"... Радвах се на онзи ЦСКА, който с изцяло Български футболисти грабна Купата на България, очаква Възраждане на Българския футбол, но уви... И все пак им пожелавам успех!!!

Браво момчета и честита победа.Ако играете все така няма да има нито един отбор в България,който да ви спре и може би ще отидете още по напред в европейските турнири.Успех и в реванша.

Като миналата година.

Пич,без нашите "намигвания" в посока "долината на кренвиршите",ЦСКА щеше да е с 32-рата

Да бе да, ако не беше съдията ....... Сааамо Уефски....саааааамо Уефски..! Уефски оре!...Оре! Оре! Оре!

Къде са ви децата бе Българи та не ги пускате да ритат топка,едно време замръквахме с топката на поляната в квартала !!! Сега сме като французите,ще гледаме чужденци и ще викаме ,,Българи юнаци,,

Къде са, къде са, по барчетата ивсят, вместо да работят. Селяците търсят кобила да ебат, курвите търсят ебач с пари от мама и тате.

Напълно си прав за едно време. Обаче сега поляните м/у блоковете са бетонни площадки и връз тях има сгради.

Преди доста години, като ученик, бях привърженик на ЦСКА. После, след демокрацията ЦСКА стана търговска марка. И вече изобщо не симпатизирам не само на ЦСКА, но и на никакъв псевдо-български отбор. Кво общо има този ПФК с Българската армия? Защо държавата продължава да разрешава името на държавна структура да бъде използвано от частен клуб? Кво му е българско - играчите ли, треньорите ли? Ей ги и сега - превъзнасяни до облаците щото били кого... квартален виенски отбор! Е страхотни са нЕма що! Ако още се потрудят и ако премиерът Борисов разреши - може даже и Бистришкте тигри да бият!

ЗА съжаление така е в цяла Европа.Например в националния отбор на Франция нямаше нито един истински французин,а бяха от Африка,но публиката ги аплодираше и никой не спомена,че няма французи,но ние сме най умните,нали така.

Центральн, спортклуб, красной армий - къде и кога видя българско в това!

Пиши на български,бе ,говедо!

"Кво общо има този ПФК с Българската армия?" Нищо общо няма, но и никой не е казал, че има. "Защо държавата продължава да разрешава името на държавна структура да бъде използвано от частен клуб?" ЦСКА вече не значи Централен спортен клуб на армията. Това е сбор от букви, които са разпознаваеми. (и ДСК вече не значи Държавна спестовна каса, но това не пречи банката да се казва Банка ДСК)

В титулярния състав на ЦСКА имаше точно двама българи.Какъв български отбор само и каква наглост да мърморят срещи другите.

Това е два пъти повече българи в титулярния състав от снощния мач. Ама ония били уж български отбор, а тия не са.

Когато в единия отбор има един българин , а в другия двама мисля за неуместно изобщо да се коментира кой с колко българи играел.Станахте смешни вече.

Защо никой не пита защо в Лудогорец няма българи,а си изливате злобата срещу ЦСКА,който винаги се представя достойно в Европа за разлика от други,които не могат да минат и първата фаза.

Има 9 - българи Лудогорец.Сменете си мантрата малко и влезте в час.Едно и също повтаряте като папагали.Не е задължително всички да са на терена , но като покажат качества и възможности ще играят.

Да ви питам господа припознавачи защо не пискате като ощипани , че ви лишиха от дузпа ? Как не казахте , че президента на австрийците е подкупил съдията ? Виждате ли се колко сте жалки ?

ПЛАЧИ!

Аз да плача ? За какво да плача ?

За лихтенщайските "професионалисти", които сразиха Супер Уефски.

Как е "Вадуц" на под'уенски?

За какво да пискаме за дузпа? Очевидно умеем да печелим мачове и без левскарски номера!

Шестима от играчите т.е. повече от половината не са българи. За какъв български ЦСКА иде реч?

Всъщност българите бяха 7 от общо 17 играчи. Снощи османлиите имаха 3 от 18. Та кой е по-български отбор?

Никой от двата. И в двата отбора отдавна се залага преимуществено на чужденци, вече и за треньори. Лудогорец са по-напред в този процес, но столичният отбор уверено ги гони. Въпрос на две-три години да няма практическа разлика по този показател между двата отбора.

става дума,нали?!

Ей, тоя Вадуц няма скоро да го преживеете! Учудващо като се има предвид, че под'уенци сте свикнали на УНИЗИТЕЛНИ ЗАГУБИ!

А, ама и две българчета имало в тоя отбор.... Как ли са успели да се пласират?!?!?!....

БИЛИ СМЕ СЕ РОДНИНИТЕ И В МАХЛАТА НА ТЕМАТА ЛЕВСКИ - ЦСКА ... А СЕГА МЕ Е СРАМ ЗА ЦСКА И БГ ФУТБОЛА ВЪОБЩЕ

Никой не те е вързал да гледаш български футбол.

И трима влязоха като резерви. Виж в луноходец колко бяха вчера

Срещу Крусейдърс в Северна Ирладия също след смените станаха 5 - тима българи.Е и ?

ВЪХ , ЛЮБИМИЯ ОТБОР ПО-ТОЛЕРАНТЕН ЕТНИЧЕСКИ ДАЖЕ ОТ НАЦИОНАЛНАТА ГАРНИТУРА НА ФРАНЦИЯ :))

баламурници! тръгнали да ми ритат в дъжда. мъдрите гувяда отпаднаха още в началото и сега си седят у дома пред телевизора, хапват салатка и пият ракийка. няма да се потят, няма да се морят. под "у дома" визирам ливадите на Лихтенщайн, където пасищата изобилстват от тучна и крехка зелена трева.