17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са пълни глупости, освен ако не е имало 10 полицая на всеки вход и да са плюли нарочно по всеки влизащ. За 2 часа няма как лице 1 да предаде заразата на лице 2, което да усвои заразата, и да я разпространи на лице 3, освен ако лице 1 не е минало да целуне подметката на златната обувка на бронзовата статуя на Гонзо глупеца, и после другите 39 999 човека не са я пипнали за щастие и не са свиркали с пръсти по съдията защото е педе*аст.

Айде сега УЕФА да развързва пре-тлъстите си сметки и да помогне на Европа, от която е формирала крупните си авоари.

... ето това, ТАЗИ ГИГАНТСКА ИТАЛИАНО-ИСПАНСКА ПРОСТОТИЯ, трябва да се набие в главите прости на нашите от БФС, а и от всички спортове...!!!!!! Чудя се и защо в НС не оставят само ръководителите на парламентарни групи, подкрепени тематично с да речем 5,6 съветника и другите марш веднага в къщи...!?!?!?

Футболът, заедно с суперабстрактното съвременно изкуство , е изключително неоправдано прахосване на средства, които биха могли да бъдат използвани в здравеопазването, например. Така гигантските суми пари се утаяват в едни определени джобове.

Какво здравеопазване? Всички болни умират от вируса, а на останалите не им трябва доктор. "Естествен" подбор. За какво да се харчи за нещо от което няма да има нужда.

Леля Мария която чистела тоалетните на стадиона в Бергамо е объркала препаратите за чистене.Вместо евро е сложила белина и всички са се заразили.

tapanari

....а над 40 000 фена на Аталанта присъстваха на стадиона, имаше и гостуваща агитка от Валенсия. Аз си мисля,че българското футболно първенство спокойно може да продължи,тъй като на стадионите повече от четиридесет човека едва ли можем да видим по трибуните.

нема нужда - и на тия четиридесет да им струваме ... четиридесетте

" новина! Ашколсун! Всичко в статията е доказуемо и е лесно да се провери. И доста "разумно" звучи. Особено ме впечатлява, че 90% са се заразили наведнъж. Ле ле, тия хора съвсем са останали без имунна система. Не казват само дали един единствен ги е заразил. Но вероятно не са били повече заразните, което ни навява на мисълта, че вирусът е най-страшният дето сме имали от праисторически времена. Ашколсун. В противен случай пък клони към диверсия. Пак интересно. Винаги вярвам на такива новини!

Не ги е заразил един единствен, а една птичка, която прелетяла отгоре и е нацвъкала маса народ. Нататък е лесно да се предаде на останалите.

Тогава руски самолети не летяха до Италия. Така че няма как това да е станало

Ами, от Шампионска лига да дадат средства за справяне със ситуацията. Нали милиарди въртят на гърба на плебса. Превърнаха футбола в индустрия. Дано се осъзнаят!

Крайно време е този идиотски спорт да бъде забранен!

Испания италянскити мизерабли са смяха на Лудогорец що били с маски.

Добър мотив да забранят футбола завинаги. Ама надали.

Трябва да ИЗХВЪРЛЯТ всички китайци, които са в БЪлгария, към границата с Турция и към Китай. Китайците РАЗПРОСТРЯНЯВАТ КОРОНА- вируса, за да разболяват хората в Европа и да ВЗЕМАТ парите на богатите( а бедните ще измрат). Китайците правят ДЪМПИНГ и искат да ОТКРАДНАТ бизнеса , работата и парите на българските фирми и работници.. И затуй трябва пълна ЗАБРАНА за китайски магазини или ресторанти в БЪлгария. Хем да НЕ ни заразяват с коронавируси, хем да НЕ ни вземат Бизнеса и работата.

Тъп, По-тъп, НАЙ-ТЪП!!!!

Забравил си да добавиш 4тата степен - даа!!!!!!!!!!!

Като си понал с изхвърлянето ... продължи с италианци, испанци, германци, французи, швейцарци ...

Да забранят всички мачове, источник на зараза и лентяйство както и на безумно високи заплати и залози, не на футбола

Футбола е игра, в която определен брой ритнитопковци забавляват огромен брой дебили. Какво е общото между всичките тия - това, че хабят храната, водата и въздуха на тази изстрадала планета.

Никой не е пророк(жив) и необезпокоен днес! Защо обаче Италия е центъра на епидмията? Търговските пътища от Китай до Германия(основния потребител на световния производите) минават през пристанищата на Италия-Генуа и др. Да, но там обаботката на контейнерите е полуроботизирана-един оператор разтоварва половин Ро-Ро кораб... После следва предислоциране на товара и това е с център Милано-вече има достъп на хора. Какво изключително помага за разпространението на виуса в Италия? Италианския манталитет е манталитета на безделника, чакащ да се види с някой познат и да обмени мисли... Мисли, мисли, ама особено слюнки-процеса започва на 10-15 метра от обекта-викане ръкомахане и слюноотфделяне. На по близка дистанция се включват крясъци, сякаш обектите са били в космоса и сега се виждат. Финалния етап е оболно облизване(целувки).Който не спазва горния ритуал е ...извергнат! Какво става на италиански стадион...ами умножете го по 20 000 пъти! А смъртността е въпрос на карма, организъм и най-вече живи ще са само ония, които се заразят, изработят имунни тела и оздравеят. Вируса има 4 щама-т.е. 1Х2х3х4=24 ВАРИАНТА! Липса на морал е кръшолевенето из Европа. Изберете къде ще живеете-на село, на вилата, в чужбина, тук-концертите по желание свършиха!

А да не казвам Чърчил с какво ни е запомнил:"там дето си честитят след баня..." Седнал италианци да критикува как живяли, щото бг темерутите само мучат и черногледят и са колкото половин Ломбардия, а всяка година умират над 10000 италианци от грип, какво са виновни, че някъде по света още ядат прилепи и панголини???

Винаги е уместно да се цитира Айнщайн в такива моменти, за двете неща, които считал за безкрайни, Вселената и Човешката Глупост, въпреки че за първото се съмнявал...

Всъщност Айнщайн казва друго "три неща ми напомнят за безкрайността - звездите, дон Кихот, престъпление и наказание". С това започва е предговора на книгата от Достоевски.

Ако са се домъкнали и китайски Шпиони на стадиона може и от там да е тръгналазаразата в Италия.

е може би стига вече със футбол ? озверяла тълпа и 22 ритни топковци татуирани и плюещи