17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той също ти сваля. Причини бооолллл (пардон гооолллл).

Вие нямате толкова публика на мачовете, включително и "драгите зрители" по ТВ-то. 100 души - мечти,мечти.

Венци Стефанов , не проумява , че професионален футбол се прави с чужденци , ако искаш да участвуваш в разпределението на крупните бонуси в турнирите!Наши футболисти в България няма как да израстват !Първо намаля броя на децата , драстично!Второ , няма качествени треньори за да ги обучат!

Футболни селяци

Нали официално собственик на Славия е безработна кипърска гражданка? Какъв бос е Венци и в каюеството си на какъв се изказва? :)

Всички собственици на клубове,не са там да дават пари,а да печелят пари.В едно е прав Венката,че това важи в световен мащаб и не се прави от футболистите,а от пробитите шефове.

Задача: Глупавите ходят по стадионите, а хитрите залагат от къщи! Кой ще спечели лесни и сигурни пари? Отговор: ...

венци не може да не сваля шапка,защото ще си загуби поста! все пак и двамата са колеги от сик!

Съжялявам че все още има хора да гледат български спорт и най вече футбол.Няма как да даваш ако е истина такива заплати и да не правиш врътки.Я черно тото я пране на пари.

Венци ще си повтори ли думите, че от СИК са му се похвалили, че са назначили свой човек на ръководен пост в МВР и после е разбрал за Борисов, че става главен секретар (реално зам. министър). Двамата си ги има на снимка от парти на СИК.

Може да гледате интервю на Иван Славков, как Бойко бил доведен при Тодор Живков от Венци Стефанов и Пашата. youtu.be/ayUIvG5asjU

Е, ако е така,само Славия щеше да бъде шампион!

Момчето не е виновно. Виж какви кинти изкарах покрай него.

Три мача - Три обръщалки. хахахахаххахахахааа

На кого вече му пука за селската ви лига на продажни мутри?!

Трай,Венци...трай....че Черепа навремето ме спомена,още като президент на ЦСКА за купуване и продажби...

Венци, кака, глей си английският! По времето на перуката България не се е класирала за голям футболен форум. Фудобот не е стадиони, топки и мачове. Лефскито навадуцени

цска стана непродаваем с дълговете си. „само циркове, циркове, циркове....публиката била станала по-малко агресивна? Да ти кажем: отдавна не бех гледал такова меле като у словакиа. и рефскито наказан с празни трибуни - още. ЕДИНСТВЕНИА ВИДИМ РЕЗУЛТАТ ОТ "СРЕЩАТА" НА БОЙЧЕТО С МАФИАТА БЕШЕ ПРЕИМЕНУВАНЕТО НА ЕФБЕТ ЛИГАТА. Та, лижи му задника на боеко, храни те. ама не така грубо, прозираш между изречениата. Лигата е уговорена дори по минути, не по мачове. Ред да има, да са печеливши залозите, да са доволни спонсорите. Обръщалка от 0 на 3 да 4 на 3 ше стане класика. кофти, че ни искате и пари затва.....

ico_all

Защо ли Бат Венци НИКОГА, ама наистина никога няма да отиде в Китай. Въпрос с "повишена" трудност.

След гола на Славия - коефициент 10. Едни са промити мозъци, други милионери.... ах защо не заложих, а си го мислех... всички форуми това говореха... Сега щях да съм на Гърция на плажа....

No comment

Страх лозе пази.

ico_all

Разбира се че момчето не е пробито отвън. Лично ТИ си му заръчал как да "играе" след 70-тата минута. Колко беше коефициента тогава за така наречената обръщалка бе Бат Венци.

Кога някой ще се "сезира", когато дават от стадионите, как някой пуши в официалните ложи?

СМЕХ,СМЕХ,СМЕХ И ЧАТ -ПАТ ХУМОР...НАЗДРАВЕ,БАТЕ ВЕНЦИ!

Аман вече от локумите на тоя тъпнар.Все оправдания... Изхвърляйте ги от групата и толкоз. Как точно издържа отбор ? Какво работи тоя тлъстак ?

Няма нужда да питате. Вече всеки може да види в изтеклите данни от НАП кой какво работи и колко печели. Просто хвърлете едно, две очи :).

Къде да видя, аз исках да си гледам, но не намерих данните.

Ами какво да каже Веци, нали и той е на КАИШКА, още от мутренските времена!

Г-н Стефанов , подкрепям Вашето мнение на човек от ФУТБОЛА , че хората вместо да си въобазяват някакви задколисни движения , е добре да посещават стадионите и лично да се удедят в нещата. Поне във Франция е така. Благодаря Ви за честното мнение.С уважение Калин Георгиев

Само мога да се смея! Един МУШЕНИК да ми дава акъл как БГ футбола да станел честен!!! :))))) Смех та смех!!! :))))