Верея отнесе глоба след съмнения за участие в "черно тото"

УЕФА е сигнализирала БФС за съмнителни мачове на старозагорци

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дреме ми за футбола като цяло и за Верея в частност. Но наистина не разбирам - откога, чисто юридически, се налагат глоби за "съмнение"? И ако се съмнявам в почтеноста на агата от Разград, мога ли да му наложа глоба?

Не разбирам защо аутсайдерът, постигнал невероятен успех отнася глоба, а не сигурният фаворит в тази среща? Наказват този, играл над възможностите си, а не този, който е играл под нивото си. Все си мисля, че да постигнеш успех е по-трудно от планиран неуспех. Нещо ми убягва логиката...

Президента Румен Радев да спре да издава на всеки Паспорт.

глобата е вид наказание. в света има куп държави и всяка има свои собствени закони. съмнявам се, че ще се намери и една държава, където законодателството да разрешава наказание само по съмнения. обаче УЕФА не е държава и логиката отсъства.

Гела ги наказва, че му се репчат и развалят кефа. Другите да имат едно наум като играят с лудите.

petrovito

Какви са тия глупости?!? наказания по подозрения.... наказания има право да ги съди

petrovito

наказанието не е за този мач

защо глобата идва след равния резултат с Лудогорец . Това наказание , заради натиск на Домусчиев ли е . Хора без самочувствие и достойнство са голяма част от управляващите в България са . Нито в Германия , Австрия , Полша или Русия , ще има наказание заради съмнение без доказателства от гейовете в УЕФА . Но този , които довежда такива чужденци в Верея , трябва да се провери , да се види , какъв наркотик взима . Няма логика , да взима чужденци , които не са играли в нито един клуб преди , в баровете ли ги намира .

Тия ни смятат за олигофрени. Как е възможно за съмнения да налагат глоби.