Весела Лечева пред Dir.bg: Десетката за "Спортист на България" не носи облаги, тя е гордост

В София в диаметър от 10 километра има 8 големи стадиона. Въпросът е какво правим с тях

Обратно в новината

Коментари - Весела Лечева пред Dir.bg: Десетката за "Спортист на България" не носи облаги, тя е гордост | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"В София в диаметър от 10 километра има 8 големи стадиона. Въпросът е какво правим с тях" Нищо не правим с тия стадиони, НИЩО с цели осем стадиона. Пиничет с един стадион само оправи държавата!

Зъл партиен човек. Спортистите им остава едната чест. Да бойкотират церемонията ако имат топки.

Навремето ако се крадеше с чанти и чували, то сегашните го правят с тирове и влакови композиции, така че нека не спорим очевидното.

Нали, затова навремето заплатите бяха по 150 лева - 50 долара, сега са минимум 2000 лева т.е. 1200 долара. Дали си малоумен, отговори си сам.

Много сполучливо/точно е подбран. А за инфлацийката нещо да кажеш?

на селяндури, при5 това крадливи, ало, другарката, вашият ярък живот на комунистически животно е плод на труда на хора, които ако имаха оръжие, биха ви избили преди да награбите. По тази причина си тарйте, че вашият край не е толкова немислим. Крали сте и ще си платите.

Я кажи за онзи твоя , преселил се в отвъдното , колко живота сте затрили с него ???

весела се състезаваше на пушка, никога не е стреляла с пистолет.

Лесно е, като си милионер от тази позиция да си ментор и да твърдиш, че всичко е за "чест и слава" . Странно защо тогава, като се касае за облаги цялото БСП котило са толкова настойчиви, борбени и неотстъпчиви, та чак до какви ли не ексцесии и нападки сме ставали свидетели. За тях пачките - за другите ... Българската Коледа. Масларова така се "грижеше" за социално слаби, бедни, инвалиди, пенсионери и сираци ... "ремонтира" и доставя горива, за да си носи чантите за хиляди евро и костюмчетата. И накрая вместо присъда получи последователки в БСП, ГЕРБ, всякаквите демократични образувания, националистически и другата бълвоч, която проповядва идеали и носталгия, а харчи безлимитно в чужбина.

Тази е такава мърша, че се не трае.

Тая нещо се обърка - нерде гордост нерде облаги ? Едно са материални стимули другото е морални стимули. Ама всички тия спортисти които а в десятката да не би да са само на морални облаги ?

Така е, права е Лечева. Облаги носят казината и офисите за бързи кредити, които тя притежава. Сичко друго е гордост.

Той, социализмът така дресираше - пари няма, те са партийна собственост - карайте на гордост.

Не знам какво знаеш за това време,но тогава шампионите на България получаваха апартаменти и автомобили за постиженията си + финанси...а сега ?

lu4ka

Мхм! Везенков на резервната скамейка, Нургюл жъне победи. Кой е спортист на годината?

Гнусна комунстическа номенклатура!

Спорта в НРБ се развиваше за да се докажат предимствата на социлизма пред капитализма. Понеже социализмът не може да произвежда качествено стоки и услуги, той се концентрира в културата и спорта. Сегашния спорт в България е наследник на социалистическия. Григор прави милиони, Лечева харчи милиони. Има малка разлика.

за пример ни беше съветския спорт, но никога не трябваше да ги побеждаваме !?

Тъпа награда насаждаща само напрежение между атлетите. Но такова им е нивото на журналята.

Самата организация по излъчване на спортист на годината е тотално сбъркана. Трябва всички спортове индивидуално да излъчат победител. Критерийте са сбъркани. Напоследък силовите спортове с изявени шампоиони са пренебрегвани заради други спортисти ,заемащи незавидните 20та 30 та позиция в техния спорт