Коментари - Везенков не попадна в ротацията на Кингс в трети пореден мач | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисирките този път не добавиха (Слава Богу) лигавото женско име Саша към името на Везенков. Добре е да спрат мърлявите си коментари за нашия баскетболист, да му дадат време за адаптация и да се включва по-често в тази американска баскетболна джунгла.

Да, в тази джунгла, както виждате от резултатите, мачът приключва с по 135:130 или 122-115 и т.н., тоест, винаги с над 100 точки. В Европа най-често резултатите са 80:75 или 72:69 и подобни, тоест, значително по-скромни постижения. Интова е заради разликата между американския и европейския баскетбол. Там, за океана, са зверове на паркета, няма етика, няма лигавене... Друг въпрос е каква еуфория има там, в американските зали с по над 30-40 хиляди зрители, и тук, в Европа, в далеч по-скромни бази. Нашият Александър май сгреши с този трансфер...

Kalin

Не американец да пробие там е ужасно трудно и не е до качествата му на спортист.Принципно беше грешка да отиде там.Ще загуби добрата си форма като го оставят да търка само скамейката и това си е вид расизъм Америка срещу всички други.

Щом не попада в ротация, значи е време за транслация. Да я осъществи спортния баскетбол, докато не е излязъл безвъзвратно от форма. Ако целите му не са извън спорта, де.

Като гледам коментарите,малоумниците от Вгъзраждане са налазили статията

Ясно е че негрите в САЩ ще искат да го ОГРАБЯТ... Тоя Везенков няма защо да се чуди че е резерва или го пускат за 5-6 минути.... Един познат разазваше за Циганите че като бил на 5-+ години, си подавал топка някакви цигани. Обаче онези започнали да го разиграват да гони топката.... Друг познат разказваше че като бил на 12-15 години събрал пари да си купи някава игра за телевизор, подoбна на Sony Playstation.. Обаче каот отишшъл да я купи, някави цигнаи го пресрещнали на входа на магазините и с играта " Тука има, тука нема"" му ОТКРАДНАЛИ парите, които събирал за играта.. И не можал да я купи.. Трети познат разказваше че загубил някакъв багаж във Варна и отишъл при някакви цигани да ги помоли да му помогнат.. Обаче онези го нападанали с ножове да му вземат и това, което му е останало... Оня ги пребил... А тия негри са по- черни , по- мръсни и по- гадни и от цигани...

Бре ... каква стана тя с най-великия баскетболист на Европата ??? Нагъзенкооооооффффф ... лапай патката на черните !!!

Днес се опасявах, че няма да напишете нищо за тоя гуру на баскетбола))) Най добър е, когато седи на пейката, гледа мача отблизо и си води записки

Милионите $ си ги взима... дали играе или не играе, ще лапне минимум 10 милиона$ за 2 години, след облагане на данъците... Пък Ганъо все така ще си плюва без никакво покритие...

Първо договорът му е 20млн. за 3г., и второ - данъците в Калифорния са най-високи в САЩ, и далеч няма да взима по 10млн. на година. И да, то беше ясно, че отиде там за пари.

10$ милиона за 2 години! Чукча не читател... Чукча писател...! 20 милиона като ги разделиш на 3 са около 6.66...на година! А сега извади данъка поне 1,6 милиона и получаваш едно 5 милиона на година! 10$ милиона за 2 години,... защото с тая игра 3-тата година(клубна опция) не му е гарантирана!

Може да се каже 6-ти пореден! Само в 3-тия от последните 6 се появи в така нареченото "гарбидж" време" в последните 2 минути, при всичко решено и над 20+ точки разлика в полза на Кингс! За мене са си 6 мача.... кой как иска да го интерпретира.

Не става момчето за НБА, просто не става !

Ше свикне, качества има, трябва характер и адаптация.Дано треньора да му даде шанс.

Поне е симпатяга и краси скамейката. Нещо като Коледното дърво на Сакраменто Кингс е!

Явно Мистър Браун тренера не се е повлиял от титлата на Везенков номер 1 в България.

Ужас! Тоя треньор не разбирали български и не четели българските журналисти!?

Американци винаги променяли спортове така, както им изнася. Американски футбол е модификация на ръгби, бейсбол е на крикет и тд.. Колега по-долу писа за НБА баскетбол и съм напълно съгласен, защото на 100% е прав и само ще добавя, че Везенков тръгна да гони щъркел в небето - големите пари и на път да се затрие, като спортист. Приходи на спортисти в НБА зависят съвсем от различни фактори в сравнение с Европа и жалко, че докато не се появи подходящ трансфер ще търка пейката.

Баскетболът в НБА е различен спорт от този, който се играе в Европа. Това е своеобразен баскетболен кеч, в който шоуто е приоритет. Отбор отбелязва 135 точки за 48 игрови минути!? В един от другите мачове -150. Такова "животно", ако се спазват правилата за: нарушение в атака; крачки, носена топка; 3 секунди - няма. Не може и да има. А това, че Везенков реши да смени чистия спорт със спорт-шоу си е негово решение. И ако това води до успех или провал също си е негова работа. Лично мен, изявите му в НБА не ме вълнуват, защото това подобие на спорт, което се практикува там не ме интересува.

И като не те вълнуват неговите изяви какво правиш в тая статия, че и цял ферман си написал?

Чети, бе! И ти, и оня, дето всеки, който не ви отърва какво мисли, за вас е ганьовец. Черно на бяло съм ти написал, че не ме вълнуват изявите му в НБА, защото това не е баскетболът, който ме интересува. Докато играеше истински баскетбол следях редовно изявите му и се радвах на успехите на отбора, в който играе. А сега ме е яд за това, че се насади на пачи яйца.

И това е спортист номер 1 на България, смятайте за каква държава иде реч... Дано не се е похвалил пред съотборениците с наградата, че работата става конфузна.

То е на базата какво е постигнал в Европа с гръцкия тим... не е на базата на последните 2 месеца в Сакраменто!!!

Бербатов II, не върви на добре работата.

А ти кой беше, че Бербатов има спечелени 30 милиона само от Висшата лига и си живее живота? Ти за колко работиш мишко?

Бербатов не се полакоми за пари, дори хитрува за да играе в любимия обор, в началото играеше във всеки мач и поставяше рекорди в лигата, брой голове за мач, юбилеен гол за отбора, юбилеен гол за лигата, понеже не беше скандален, не се напиваше в пъбовете след мач, не участваше в побоища и разгулни партита, а след мачовете се прибираше вкъщи при децата и семейството единственото с което можеха да се занимават медиите беше кога и колко е стоял на резервната скамейка, но почти никога не е стоял по време на целия мач, просто започнаха да влизат и играят новозакупени футболисти, как беше с него и той именити звезди на отбора, след него Юнайтед потъна в проблеми

Толкова много станаха статиите че вече е по досаден от Хари и Мегън.

Спокойно, ти поне си анонимен плъх и никой не те знае