Коментари - Везенков отново бе невероятен, но България не спечели с нужната разлика | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Барчовски много слаб треньор,това е факт и се вижда дори и от неопитно око

Но е крайн овреме и двата национални отбора дасе върнат в София!

И после как искаме да уважават Българите в Македония като пускаме някакви гнусни маймуняци да представят България !!! Футболисти и баскетболисти са тия , които виждат в чужбина... Няколко ПРЕДАТЕЛИ ( Шефове в баскетболния или футбоолния съюз или треньори), могат да ИЗЛОЖАТ България пред цяла Европа.

Голяма реклама му правят на тоя. Сигурно татенцето плаща здраво.

Сигурно и в Евролигата плаща? Преди около месец събра 70% в анкета между трньорите и мениджърите в Евролигата за МВП на сезона и играч, който искат да имат в състава си. Може и да ти е трудно да повярваш, но българин е в топ 5 на играчите в Европа и това не се поставя под съмнение от никой извън България. Първи по КПД е Евролига Първи по Борби на мач в Евролига Втори при Реализаторите в Евролига Тате май доста се бърка :Д

Поздрави за момчетата и публиката в Ботевград. Верно, не бихме с колкото трябва, но баскетбола ни е в подем. Имаме един свръх играч, Везенков (който е от Ботевград, доколкото знам). Но само с един е трудно. Публиката беше супер, крепи отбора до последно. Браво на ботевградчани!

За съжаление изключително слаби треньорски минути в края на срещата. Определено треньорите ни не знаят как да изкарват мачовете в края - пролича много в Румъния, но поука нямаше. Браво и преклон пред момчетата!

Баскетболът в България се изчерпва до един играч. Ако са двама щяхме да сме добър отбор както беше с натурализираният американец. Ако бяха трима щяхме да спорим за номер 1 в Европа.

Важното е че играят момчетата. И имаме най-добрият баскетболист. Тези момчета с един топ треньор могат да си се класират редовно на големите турнири. Сега е момента тия 5 години докато Везенков е в разцвета на силите си. Но едва ли има пари да се инвестира в такъв.

Необходимата разлика я имахме до четвъртата част. Когато чернилката почна да губи топки поголовно, но коча ни така и не го смени! Груби грешки! Под нашия кош общо взето бяхме трагедия и яко правене на фалове! Направи ми впечатление, че чернилката избягваше да играе с Везенков! Имаме супер баскетболист, но една птичка пролет не прави! А това да имаш разлика 16-17 точки и да се осереш на края просто е срамно!

Баксета е игра на серии. Трябва ти класа и дълга скамейка за да поддържаш високо ниво 4 части. Ние имаме класа в 3-4 индивидуалности. Другите са в процес на развитие. Имат перспектива и се псравят добре, но са далече от доминатора, за който си мечтаеш. СЛез на земята и спри да дуднеш по всичко свястно.

От което разбрахме три неща - ти си гнусен расист, не разбираш от баскетбол и не си гледал мача.

Баскетбола е топ спорт!!

Да мрът тия Наркомани и предатели.. Играли са с някаква африканска маймуна ШПИОНИН на Нелсън Мандела. Името на маймуняка е Коди Милър- Макинтайър. ПЪРВО трепеш маймуняциза да я има България , а ПОСЛЕ може да се лигавиш и да играеш с топка или на карти. Негрите са алчни животни , които искат да ти ОТКРАДНАТ Парите, Работата и Земята и да ти ЗАВЗЕМАТ държавата.. Негрите са по- Мръсни, по- Черни и по- гадни от Цигани и турци. Черни като Дяволи. Негрите може да не се къпят и 10 години и пак няма да разбереш. Черна котка - означава Лош Късмет. Мачкай черната котка да бяга надалече. Черна Волга( волга е кола) означава лош късмет. А ЧЕРНО Море , до България означава- "" Лошо море"".. Там са потънали много кораби и са се удавили много моряци. Дори и в наши дни, през 2005 година, пак потъваха големи кораби и се удавиха моряци.. Черното е Лошо, ВРАГ на България и Европа... Една лъжица черен катран РАЗВАЛЯ цяла каца с мед. Учениците учат за Моканина, който търсил БЯЛАТА лястовица на Надеждата.. Още от училище децата учат как младо момиче чака своя Рицар на БЯЛ кон... Хората събират БЕЛИ пари за Черни дни, за лоши времена.

Черно тото, да го ева..

Много добър мач за нашите, браво! Браво и на Везенков, беше над всички! Дори и да не се класираме август месец пак много добро представяне! Хубаво е, че най-сетне има глътка надежда в някой от спортовете ни!

Браво на момчетата, браво и на Везенков, пореден силен мач. Хубаво е че в този спорт има свеж полъх напоследък. Не ни е бил силен никога баскета, така че едно класиране на първенство си е огромен успех.

Миналата година на Евробаскет също се представихме много добре. Дори имахме реални шансове за излизане от групите

Само с един Везенков, къде сме тръгнали? Но в този мач добри прояви имаха Павлин Иванов и Чавдар Костов. А Лепичев, защо го бяха извикали. Той беше неадекватен във всяка една ситуация. Дори не знаеше как да направи заслон! Просто това младо момче, може да има бъдеще но категорично не беше за този мач. Срамното е да водиш със 17т. разлика и да отпаднем. Тук вина има и треньорското ръководство.

Браво! Невероятна публика!