Коментари - Везенков призна за трудностите в НБА, а зад Океана пак го свързаха с тима на Джордан | Корнер.dir.bg

Коментари - Везенков призна за трудностите в НБА, а зад Океана пак го свързаха с тима на Джордан | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 6

Да си се върне в Европа!

Това прави около 500 минути изиграни за сезона, горе-долу един работен ден на строежа, като на строежа е доста по-тежко. Заплатата за единия работен ден - 7 милиона долара (на сезон). Да му имам проблемите за Везенката..

Изключително примитивно изказване. Зад тези 500 минути на терена стоят ежедневни тренировки без почивка от юли до следващия юни, плюс две или три пътувания за гостуване всяка седмица, като някои гостувания са в другия край на държавата. Сакраменто е почти на западното крайбрежие, а трябва да пътува до Бостън, Ню Йорк, Маями.... Самоуспокояване от типа "ако не правех това, а бях общ работник на строеж, щеше да ми бъде по-кофти" също е безсмислено. Спортистите имат нещото, наречено амбиция.

е точно все едно слушам някво лапе от 5-6 клас.

Не всеки има дар слово като Демостен, Катон и теб... Освен това, признай си честно — слушал ли си самото изказване на събитието в Гърция, или коментираш на база преразказа с елементи на разсъждение, който си чел в дир-а?

или в случая на Везенков...тренирал Няма нужда да му завиждаш на човека, да си станал и ти професионален спортист. Пак пари са ви главите. По същия начин говорите и за Григор, колко много пари имал... АМИ ИМА СИ ГИ...завиждай