Коментари - Видеоигра в реалния живот пред 92 000 на "Камп Ноу". Лигата на Пике е революция | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мен ме мъчат дългите по час и половина мачове. И през повечето време нищо не се случва. Схемата на Пике премахва този недъг. Вдига зрелището на максимални обороти. Присъствието на звезди от различни области ще привлече и разнообразна публика. Бих казал футбол за тези, който не са фенове на футбола. А това е голяма аудитория. Вярвам че ще стане голяма работа тази лига.

А Шакура пее ли на стадиона и лапа ли кура от саламура?

Пак сте ми изтрили коментара който нищо не нарушава. Предупредих ви да не го правите, но вие продълдавате да наглеете. Сега имам да свърша важни задачи, а след това ще се захвана с вас. Ще сезирам всички компетентни органи и ше ви осъдя

Ето го и коментара: А по руската телевизия казаха че в Русия ще правят първите спетовни олимпийски игри по фиджитал

Детска телевизия. Ще го гледам ако почнат да режат по крак на загубилия отбор.

Всяко нещо с времето си... Преди много години събирахме плочи , заради музиката и естрадните певци. Сега са ми в мазето.После додоха касетките с музика..Отново колекционирах...., но са в мазето. Радвахмае се на качествена музика по-късно от дисковете.Гледахме филми и т.н. Хвърлих някои на боклука и пак в мазаето...Дойде компютрчето...После мобиллите....игрите.... И др. тарикатски измишльотини.... Ред е и на Пике....Дано успее...., че иначе е затънал до гуша в дългове. Няма я Шакира да му помага...

Статията е много хубава и точна с една малка поправка - всички медии в Испания отразяват Kings League. Marca , вестникът, който не спираше да плюе по Пике футболиста, сега носи на ръце Пике бизнесмена.

Евала. Няма какво друго да кажа. Сега разбрах за това нещо, но идеята ми харесва.

Еми по-добре изглежда отколкото да се гледат мъкита на нещото наречено български футбол

DAFUQ, за пръв път чувам за подобно нещо. Но сега си представих нещо подобно в световен мащаб, световно първенство с подобни правила и модернизирано. Може да съм дърт,но звучи много интересно и разчупено. Не виждам нищо лошо и определено би ми било интересно.

Звучи супер. Бих гледал с интерес.