Коментари - Виктория Томова е на победа от основната схема в Доха | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вики, искам да те любя старстно!

Ни си единствен, и ти ще се задъхаш и откажеш по средата...

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Много е грозна.

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ и поранешен шеф на дипломатијата, Антонијо Милошоски, денес во расправата за техничката влада излезе од контекстот па, зборувајќи за тоа колку е лоша власта, зборуваше за несреќата со „Беса Транс“. Она што беше ново беше изјавата на Милошоски дека додеја власта спиела „Беса Транс“ ја поминала стопати македонско-бугарската и „македонско-турската граница!“ Каде ја виде Милошоски македонско-турската граница не објасни, но никогаш досега во ниту една изјава Македонија не се протегала толку далеку, вклучувајќи практично делови од Бугарија како наша територија.