Владимир Кличко: Няма съмнение, че Джошуа е №1 в бокса

Той смята британеца за най-завършения боксьор в тежка категория

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кат го подпука дебелия дюнерджия му разказва играта...

И Кличко и Джошуа имат "стъклени" бради,по- сериозен удар в главата ги разклаща сериозно! Мексиканчето деяни на бой и е много бърз! А и Джошуа извън острова е доста неуверен!

Кубрат ще ги набие и двамата!Само да му паднат,да ама бягат нещо от него.

Само дето това Кличко го говореше още ПРЕДИ боя си с Джошуа!

Кличко за пореден път доказва световната мъдрост "Бий, за да те уважават". Няма как да се изкаже негативно против Джошуа, след като негрото му нацепи камбаната.

Айде айдееее, когато се люлееше на вашия мач, не го повали ми го остаи да се съвземе! Такъв театър сте и вие ами... по-добре си замълчете. Дано дебелака пак го нацепи, поне не е надут пуяк!

Доказано милион пъти, българина е прост като галош, цирка беше за пари-Джошуа можеше да бие кюфтето когато си поиска, не се излагайте с тъпи коментари

Нали , добре, че дойде Емо да ни светне на бокс, далавери и каква измама било всичко и колко сме прости ние простосмъртните български любители на бокса

Не знам какво е казал Кличко и как се самонавива Джошуа,но преди дни мексиканецът беше пределно ясен : Готов е да умре на ринга , но отново да бие Джошуа.После е готов да пие една мексиканска текила на разсъмване - точно както се прави тази работа.

След цирка който разиграхте (само където не се снушихте на ринга) естествено че така ще кажеш. Видя се че всеки ЕДЪР МАНГАЛ ИЛИ ДЮНЕРДЖИЯ ви бие, като маче от дирек. Утре пак печката ще вземе хурката:))))))1488

Пульо, чети внимателно и си води записки! Когато осъзнаеш за какво ниво на мислене и каква класа (във всичко) иде реч вече ще е късно. Никой няма да те помни вече. Боклук си беше и боклук си оставаш!

А ти си номер 2 в света нали...хахахахха.

Всеки е в своето време... Винаги идва някой, който ще те измести, особено когато възрастта ти напредва...

Той толкова дълго беше номер 1 , та сега и 126ти да е , е без значение

естествено ще приказва, че е загубил титлите си от НАЙ-ГОЛЕМИЯ я - НЕУКРАИНЕЦЪТ Кличко е достатъчно хитър

Кличо няма какво да доказва повече или от какво да се притеснява

Руис пак ше ги приземи след броени часове тия смешници! А и оня американския негър Уайлдър, ако фане Джошуа сигурно ше го праи кво си иска. нашия глупак избяга от страх от един мач, който можеше да спечели и да стане шшампион...но такива са звездите в бг страхливи ,начело с премиера доказан страхливец

Точен "ник", за "коментара" ти.

И като вземе да спечели някой дето НЕ МУ СЕ ПОЛАГА, тогава да видиш какво вайкане настава.А на Кличко изглежда не му омръзва да става за резил. Че бокса, а и не само той, е мафия е ясно на всички, но все пак имайте малко достойнство.

Я ни светни кога е ставал за резил ?

Муйка, ако си следил с кого се е бил Владко, то щеше да ти е пределно ясно, за какво иде реч, нали:)))?!? Сравни неговите боеве с тези на брат му и ще ти стане още по-ясно!!!