Волф: Хамилтън мълча след последното състезание, защото нямаше думи

Световният шампион не коментира късната драма и титлата на Верстапен

Обратно в новината

Коментари - Волф: Хамилтън мълча след последното състезание, защото нямаше думи | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тоя явно забрави бързо как в първата обиколка не наказаха тъмнокожия.

Лицемерие до дупка.

Не обжалват защото мерцедес е велика марка и това ,че в момента повечето не харесват Хамилтън не трябва да оставя никакво петно върху нея. Ако беше друг пилот вместо Люис .,всичко щеше да е различно. Светът все още не е готов да загърби "различията" .... и може би никога и няма да стане това. Но каквото и да става с пилотите ., то не трябва да забравяме ,че мерцедес си е и ще остане мерцедес.

Лицемер смешен. Кръгла нула като човек

zizus

Докога ще говорим за загубилия, а не за победетиля?

Хамилтън беше победен. Нямаше какво да говори-всичко се видя. Трябва да има достойнство и да се научи и да губи.

Първо не го наказват за пресичане на завой,после Перез с изхабените гуми го направи смешен и накрая Макс в последната обиколка с по-баваната кола го изпреварва без drs и тоя е неспособен да си върне позицията.Нормално е да остане без думи.Толкова велик пилот е че даже и съотборника му,Нико Розберг го би.

Може би е загубил и ума и дума, когато мина напреки през бордюрите и не върна позицията на Макс, който за същото бе наказан с 5+10 секунди в предишното състезание.

Ако хамилтън беше спечелил по тоя начин, какво ли щяха да пишат овчите глави, ( визирам тия под мен ). Аз щях да напиша и кажа същото. Незаслужена и несправедлива, подарена победа. Подигравка със труда на стотици хора, в името на драмата и по висок интерес. Мерцедес са в правото си да са бесни, но поне спечелиха при конструкторите.

Ти си олигофрен господине!

Мерцедес и всички останали...

Хамилтън приключи годината като седемкратен световен шампион и втори в последния шампионат. Велик е ,точка! Хайде да приключим темата.

Айде без точки това си е твое мнение омръзна ми само да плачат

Ферари са по великия отбор а Перес го върна във първи клас той ще е новият лидер

Тоя селтак няма да се научи да губи

Вън ве, сър