Коментари - Вратарски гаф провали Лудогорец срещу лидера и го остави далеч от върха | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Почти през целия мач имах чувството, че вратаря търсеше някакъв елегантен начин топката да влезе зад гърба му. ЕВала, накрая успя!

Всички искаха Локо Пловдив да загуби в този мач, но уви мача завърши на равно. Коментаторите по ТВ-то,госта им, съдията и тренера на Лудогорец след края на мача им бяха потънали гемиите.

Gugnelid

Домусът е решил да пести този сезон... явно.

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами ----- https://min.lc/medbg

Много съм доволен от резултата, защото финансово спечелих от този мач, понеже се доверих на прогнозите на този сайт, който позна хикса: http://prognozi.free.bg

Лудогорец е шампион. Локо о Морето няма да издържат, и още до нова година ще изостанат. Обора и клонингите на ЦСКА за нищо не стават.

Добре добре

тоа вратар баси утайката

Кабаков къдеее си идвай да на спасяваш че изчезваме от картата на България по футбол помощ братя съдии

Локото са добър пример , какво може да стане , ако се бориш мъжки и играеш с желание и воля. Нямат играчи да си попълнят дори резервите, по бюджет и цена на играчите не са между първите шест , а са първи без загуба дори при гостуване..