Вратарят-грешник на "Ливърпул" пазил с мозъчно сътресение на финала

Лорис Кариус се подложи на изследвания и те показаха, че е получил удар в главата с последствия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tozi posredstven vratar Karius,zashto ne e poiskal smiana ,kato e uj bil udaren? Kakto i da se poglednat neshtata,Karius e vinoven za zagubata na finala.

8 болни фена на пуул, направо да го убиват рамос резаните, хахаах, боли ме... Аляяяяяя Мадрииииииид!!!!!!!!

Извършеното от Рамос е умишлено и от него би трябвало да следва изключване от спорта до живот!

Час по-скоро да се въвеждат видео повторенията в Испания и Шампионската лига, щото този мерзавец ще продължава да трепе футболисти абсолютно безнаказано. С повторения за съдиите този няма да завършва половината мачове. А къде е гледал страничният съдия при тоя лакът в главата на вратаря е интересен въпрос също.

Реал е най-гнусното отборче. След мръсните незаслужени победи срещу Ювентус , Байерн и Ливърпул въпрос на чест за всеки фен на футбола е да презира и мрази Реал.

Рамос контузва тежко 2ма играчи на противника и за негя няма НИКАКВА санкция - Много яко!!! Ей на тум му викат Честнъ ИГРЪ!!!! И 20 да спечелят са си все същите мошенници!

Потърсете само в нета и вижте как Рамос без каквато и да е причина му набива един лакът в главата и преценете сами дали Рамос е криминален тип или да. Интересното е, че така умело го прави, че почти никон не забелява това.

Аха, значи Серхио Рамос не само е контузил Салах, ами е оправил и вратарчето... Ми като гледам човека си е изкарал за сериозен бонус, на практика титлата се дължи изцяло на него...

По-добре да беше посетил Хорейшо в Маями. Там щяха да определят с точност кой го е ударил, къде и в коя минута от мача :)))

Геле

То това е ясно. И видео има