17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има един тъп хърватски футболист, който вместо да спечели неутралната руска публика, взе да вдига лозунги за Украйна и п. си майна!

вив'льо Франс..дгд хрватска..

не вярвам че вратаря на хърватия ще бъде главно действащо лице. дано организира добре защитата срещу изключителните френски нападатели.

Хърватите са покатоличени Сърби, които пък са наши братя! Сакам да речам дека един уй ги е правил на балканите

доста малоумщини сътвориха хърватите, но си остават балкански народ (някога в състава на България. остават си и комшии, славяни и единствениата европейска страна стигнала до топ4 на този шампионат. дано отново победят отбор от Африка както го сториха на полуфинала. Африканция има в състава си изключителен бял вратар и фантастичен бял лисугер като Гризман. но имат и супер бърз и техничен негър в лицето на Мбапе. ще стискам палци за Хърватска.

Днес кьсмета на хърватите свършва, арабофрансетата ще им спукат шушоните):

Не "вратарят на Монако", а "вратар на Монако"!!! Така излиза, че Субашич играе трети финал. То хубаво поличби, но и малко грамотност не е вредна!

с бабините девтини. да си сложат друг вратар тогава, чистокръвен хърватин - понеже на Субашич баща му е сърбин. Успех на по-дбрия отбор!

Ще се радвам на Хърватите довечера, защото ще объркат сра..нето на французите !! Ако мачът вече не е предрешен от кукловодите, ми се струва, че хърватите ще се раздадат до последна капка "кръв". Добри бойци са !! Победа за балканците и срам за Мунчо Макриончов - новия тартор на Европа !! Не знам защо ми се струва, но ще има дузпа за франсетата още в първото полувреме на мача !!

Абе наши си евроатлант бе, що за антиевроатлантически настроения?

По „технически” причини французите не би трябвало да победят. На първенството във Франция те играха финал с бразилците и станаха св. шампиони, защото на бразилците им беше казано, че трябва да загубят, за да бъде компенсирана Франция за „позора” си на Парк дьо Пренс (който прати България в Щатите, а французите си останаха у дома). След края на мача французите ликуваха, а някои от бразилските играчи плачеха, а треньорът им ги утешаваше. Който е гледал внимателно целия мач и завършека му, няма как да не си спомня тази сцена, а и развоя на целия мач. Та, на днешния финал е редно да спечелят хърватите ( имат качеството за това), докато французите могат да го направят само с някаква изключителна и хитра игра, без да могат да се надяват на подкрепа от страна на съдиите поради изложеното по-горе. Освен това е крайно време и страна от Изт. Европа да стане св. шампион, след ев. титли на Чехословакия и Гърция! Такава е реалността, в дъното на която лежат политика...и парите!

Изхода ще се реши след продължения и изпълнение на дузпи! И силно се надявам това да не са лъже французите, а балканците от Хърватия, Успех!

Лошата поличба не е във Отличния Вратар на хърватите, а простотиите, които наговори един негов Глупав съотборник ... дано Господ и Футбол решат правилно ... аз не съм Господ и нека Дидие и Сие да спечелят. Държаха се Спортсменски, за качествата им ... не съм дорасъл да ги коментирам. Ще ми се, да чуя Марсилезата в Москва - това ще е за Първи път... и нека има ФУТБОЛ...

Кой какво е говорил си е негова отговорност и право! Ако щат нека да му търсят сметка за приказките, но по отношение на играта за мен лично Хърватия заслужава победата повече, не заради друго, а понеже показа характер и отборен дух, най-вече в мача с Англия, така че успех на хърватите довечера!