17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито на Литекс!

ЦСКА бе ! Не разбра ли! Душата ми е цесекарска а за ЦСКА и дупе съм давал и пак ще давам!

Оранжеви шампоани

Боли ли, пелевскарчета? "Разплатихте" ли се с лихвата на Шиши за този месец, а?

Плюехте проекта на домуса ,че съсипва българският футбол,но и шибания проект на гнома ,снощи показа същото .така,че вие сте най-вредни за българския футбол .с атентат взехте стадиона и името в съучастничество с крадлев.

Вие кои бяхте? Щом смеете да говорите за ЦСКА, ще да сте някой отборо от първо, второ, трето или в краен случай четвърто място в класацията, а?

Аз съм горд припс и фен на ЦСКА Тире! Не се срамувам и честита първа купа на всички припсове!

Сигурен ли си, че не си горд фен на Динамо тире Спартак?

Лакирах си ноктите червени! Щото съм от ЦСКА - ЛБГТИ

Вече сменихте песента, че ЦСКА били оранжеви, и се върнахте на червения цвят, а? Не е за чудене - откакто Боко падна от власт, Шиши преживява лоши моменти и ви е инструктирал да не се заяждате, че няма кой да ви подпира, хи хи хи!

Супата вдига купата, а от подуене духат супата :-)))))))))))))))) хахахахахахаха

Аз и моите дружки от ЛГБТИ сме заклети фенки на ЦСКА! Не пропускаме мач! Мисля че всеки наш ЛГБТИ член е цесекар и всеки истински цесекар в душата си е член на ЛГБТИ! Мляс, мляс френски целувки от мен ;-)

В това време ПеЛевски пак остана без треньор, без пари, без перспективи, и с двама лишени от права съдии от последните си два мача за подпиране на мурвите на Шиши. Ама щом ви кефи да плювате по ЦСКА, давайте, точно така ще издрапате от кенефа, хи хи хи!

Не им се вързвай на задявките! Изпий една бира за ЦСКА и после си лакирай ноктите червени....

Защо реши, че се връзвам не безсилната злоба на мурвите на Шиши? На тях амбициите им са седмото място, и то с подпиращи ги съдии, и то без много да се надяват.

Уески май са чисти пейдали. За втори път фалират. От как го няма иЗтинския мъжкар Чорни, все на пейдалчета случват

"ЦСКА грабна Купата...". Чакайте бе, да не е Литекс?

Да не е Уески?

Много са се превъзбудили.Я си пуснете вашите финали с Черно море и Славия.Изкефете се максимално и се успокойте.

Ужас, синята мъка е голяма. Колко ли вени са си прерязали в 84 минута. С дребните си душици са брояли секундите, но ЦСКА е голям, защото може да победи в мач, в който играта ме върви. Затова да се радваме на Купата, а догодина Титлата ще се върне на Армията!

Кой пя вчера "смърт за Левски". Май беха некви турци а

Пеят за онова смешно отборче леФски, а и им се връща на Подуенци-последните 15години, самите леФскари пеят за смърт срещу българи и ЦСКА... така че, каквото посееш, това ще жънеш! А за турци-помисли Гибона за коя партия ви агитира ше, помисли Шиши от колко години ви налива(13г.)и т. н.

Моля да не наричате този отбор червен. Това че ние от Ловеч сменихме името си и дадохме булстата си направи Ловеч футболна сила. Благодарност на феновете дошли от провинцията да покажат че София не е България. С булстата напред. Само Ловеч оле

Тя единствената заслуга на Ловеч е, че е Гриша Ганчев е от село близо до Ловеч. Демек чист късмет. Както и на Разград за Лудогорец.

Само ЦСКА !

Литекс, искаше да кажеш, нали?

Говедата имате трудности с четенето ли? впрочем не отговаряй, то е очевидно. Пряко от обора какво да очакваш.

Сърцето ми е оранжево, душата люлякова!

Душата ти е турска на тебе, държиш за най турския отбор КЕНЕВСКИ

я виж съставите бе тъпанар, преброй чужденците и тогава акай.....

Че това е клубен отбор бе глупакоо... А и както казах вече българските футболисти не стават за нищо... на тях им дай само планета Пайнер, татуси и аудита.... И ПАК ЩЕ СЕ ПОВТОРЯ ЗА ПРОСТИТЕ МАЙМУНИ КАТО ТЕБЕ ТОВА Е КЛУБЕН ОТБОР....

Сигурен ли си, че душата ти не е говежда тор, а сърцето ти не принадлежи на Шиши?

Зачетох се в коментарите... Ужасна, неподправена, искрена простотия! А ти специално си просто коричката на лайното... Толкова злоба и простотия, събрани на едно място. Комплексарщина като твойта трудно се постига и се изгражда десетилетия. Честито на ЦСКА за победата и за купата! Но заради такива "фенове" като тебе почти спрях да се интересувам от български футбол.

Зачети се как всичките ми коментари са в отговор на вашите пелевскарски говежди простотии и безсилна злоба. И носи много поздрави на Шиши!

Лакирах си ноктите червени и ще се пусна на шампионите. Ще съм като принцеса

Съвсем разбираемо е, че пелевскарчетата искате да носите червено. И че сте свикнали да сте принцеси откакто Пеевски ви стана спонсор, хи хи хи!

Браво ЦСКА.Честита победа и купа.

Пардон, исках да кажа Браво Литекс!

Уважаеми клиенти, благодарим Ви, че в последните 5 години сте плътно с нас и нашият бизнес! Без Вас нашите захарни петлета нямаше да се наложат на пазара за диабетици. Най-популярният ни продукт е еталон за маркетингова стратегия и нашият стълб в бизнеса ни. Оранжевото петле, на което при облизване в зоната около и под опашка става червено, дължим успехът си. В чест на поредната пазарна победа и нашия най-известен продукт пуснахме и захарно петле на черна клечка. Породи високият интерес ще направим клечката ядлива, защото много от консуматорите само я облизват С уважение: Близък приятел на Снежанка

А вие левскарите помните ли колко пъти сте пребоядисвани, началото на 50те е СТЗДАДЕН НОВ КЛУБ НАРЕЧЕН ДИНАМО СОФИЯ И СТЕ БИЛИ С ЧЕРВЕНО ЖЪЛТИ ЕКИПИ....

Признавам! По-бързо припознаване от твоето няма. А ние сме просто един обикновен завод за захарни петлета.

Левски 1914 е създаден с парите на Галатасарай.... 1948 ОКРЪЖЕН СЪД СОФИЯ ЗАКРИВА ЛЕВСКИ 1914 и 1952 година СЕ СЪЗДАВА НОВ КЛУБ НАРЕЧЕН СО ДИНАМО СОФИЯ И СТЕ НОСИЛИ ЖЪЛТОЧЕРВЕНИ ЕКИПИ, след това ченгелите се съюзяват с вас и създавате ПРОТИВОЗАКОННО СПАРТАК ЛЕВСКИ И ОТ ТАМ ПАК ПРОТИВОЗАКОННО СИ ВРЪЩАТЕ ИМЕТО ЛЕВСКИ 1914... Научи си историята на простия клуб преди да плюещ по ЦСКА

Не е чудно, че напоследък на пелевскарчетата ви остава доста свободно време да съчинявате приказчици. Че и се справяте далеч по-добре, отколкото "отбора" ви, дето хем го подпират съдиите, хем не може да спечели, хи хи хи!

Колко много български идиота има в тоя сайт... Аллоуу простаците, това е клубен отбор... а другото което е, БЪЛГАРСКИТЕ ФУТБОЛИСТИ НЕ СТАВАТ ЗА НИАККЪВ ХУИ, и затовасе взимат чужденци. На българските гутболистчета им дай да си правят татуси, прически, джипове и Пайнерски курви

Спокойно, Динамо тире Спартак тире ПеЛевски реват за расова чистота само като нямат пари да си позволят качествени играчи. А те напоследък нямат пари да платят заплатите даже на тези, които имат, та някои от тях (до един чужденци, впрочем) масово подадоха сигнали до УЕФА, че ПеЛевски плаща на играчите си с "ще имаш да взимаш", хи хи хи!

Аа СО ДИНАМО София Спартак- Пелевски догодина отива във окръжните райони, сега като няма Бойко и Пеевски... ще си видят отново старите жълто червени екипи

За съжаление най Българския отбор загуби........да са живи и здрави ревенотиквеничита начело с чичовото и неговите патладжани.

ПеЛевскарчетата с расово чистия си отбор защо не сте на върха?

Да мий чистита купата! От мое име и от името на моите 6 братчета благодаря, че подкрепяте моята "ла*нарщина"! Ваш най-добър, пардон най-висок приятел, приятелки! Още 3 купи и повтарям 8:0. Дет съм евал, па си ева.

Умиращо от безсилна злоба пелевскарче, нали?

Живеещ с истината реалист.

Живеещи с подаянията на Шиши неудачници.

Само Уитекс, оуее! Купата е черна на оранжеви раета! Чиституууу на джуджи и да пподължава да прави "ла*нарщини".

Яд ли ви е, че ЦСКА мина по законовия ред и сега пак е на върха, пък Динамо тире Спартак тире ПеЛевски се изредиха да го подпират Черепа, Боко, Шиши и съдиите и пак сте в клозета?

Ти си по-велик комик и от Чаплин! "Законен"...пххххаааааххххааа

Като ви се вижда незаконен, що не подадете сигнал в БФС и УЕФА? Или на УЕФА гледате много да не им привличате вниманието, че козирка още няма на уж стадиона на мурвите на Шиши, вече много сигнали се събраха за неплащане на заплати в Динамо тире Спартак тире ПеЛевски, пък и историята със съдиите от последните ДВА мача на ПеЛевски никак не помага, хи хи хи!

радост в Микре

Погледайте отстрани, че в Подхуене скоро няма да видите радост, хи хи хи!

А моят отбор кога с купа отново????

Ало "армейци" едно време когато имаше казарма карамелените бяха в трудовите войски.

Едно време, когато имаше армия ходеха по 500 човека на мачовете им и още 2000 войничета пуснати гарнизонка, за да присъстват на мача основно откъм сектор "В"!

Пък сега като се разпадна милицията, публика по говеждия стадион не можеш да видиш. Най-много да се съберат няколко човека под козирката на обора, пардон, стадиона, хи хи хи!

Защо не го кажеш официално от името на целия ПеЛевски отбор това, хи хи хи!

Припок, има безброй мачове в тубата, за да провериш написаното от мен! За разлика от теб, аз не пиша измислици!!!

А извинявай а Спартак Левски??? Отбор на полицайчета? След това си открадват пак името Левски 1914 СЛЕД КАТО СЪЩИЯ ТОЗИ КЛУБ Е ЗАКРИТ ПРЕЗ 1948 година от ОКРЪЖЕН СЪД СОФИЯ... А за ЦСКА преди може да са ходили от армията .... НО ВМОМЕНТА ЦСКА ИМА МНОГО ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ ОТ ТУРСКИЯ ОТБОР УЕВСКИ

Реалния български клуб победител е Арда, червените чуждестранни легионери да духат супата с Чичовия тъпанар. Негри - комунисти представляват шибаните родни комунистически олигофрени, фенове на бившия комунистическия клуб да му ба мамата.

Че те, българчетата в Арда, са си също като чужденци в Кърджали.

С вашия расово и политически чист отбор защо не сте на върха? Даже в средата не сте, хи хи хи!

С крадените от нас пари комунягите купиха шимпанзета-футболисти да показват маймунски футбол. Абе комуняги шибани, не ли е срам, че няма нито един българин в спортния ви ЦЕНТРАЛЕН клуб на несъществуващата армия, да ви .ба .утката .айчина

Жалко, българския отбор Арда падна от купените чужденци с червени дупета. Нямаме армия, а има Централен спиртен клуб на армията, при това без нито един българин в него, с изключение на “чичовото” четвенотиквениковче.А феновете им са изтърсаци на шумкари и комунистически селяндури, ДС агенти, военни, милиционери, ...

ПеЛевски толкова се гордее с българския си отбор, че чак си има достойни български спонсори като Шиши, хи хи хи! Всичко е от патриотизъм, да не си помислите нещо, хи хи хи!

Браво на ЦСКА! Много добър мач направиха! И финансово спечелих от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт, който е много успешен: http://prognozi.free.bg

Аха, време за реклама

Оооооранжево небето, Оранжево джуджето, В оранжевата купа, Оражевата супа, Оранжево куфеЙ! Оланжеви прасета С оранжеви *упета Оратжеви джуджета. Оранжево татът...

Ама тишината е синя......а едно време даже калъфката беше синя ,а сега ....О МЪКО СИНЯ !

5 години съществуване - 5 калъфки. Що е то?

ЦСКА си нямаше Черепа, Шиши, Боко и "една малка фирма" да го подпират и си мина по законовия ред. Динамо тире Спартак тире ПеЛевски, от друга страна, хем си имаше такива качествени спонсори и са свикнали да ги "дундуркат и да им помагат" по думите на май вече окончателно бившия ви директор, хем пак са си в клозета, хи хи хи!

Честито но на кое ЦСКА?

На оранжевото.

Какво ви пука на пелевскарчетата? Падате и от двата.

SU-152

Ох да, забравих да честитя сефтето на Тире София. Все пак 30 милиона за Купата не е зле.

аф

По-добре 30 млн за купа, отколкото 60 за кофа , пълна с тишина!

Така е, като си привърженик на отбор, потъващ в забрава, е нормално да забравяш, хи хи хи!

ДА ПОПИТАМ ФЕНОВЕТЕ НА КОЧИНАТА ОТ ГЕЙАРЕНА ЗАЩО ВИНАГИ ИМА ТЕХНИ ФЕНОВЕ НА ПЕДАЛСКИТЕ СЪБОРИ ОБИЧАТЕ ДА ВИ ЕБАТ В ДУПАРИТЕ ЛИ ДРАГИ ГОВЕДА

SU-152

Тирето ме успокоиха. ........ Че Левски скоро няма да е шампион е ясно, ама с тия туристи при Тирето, Лудогорец още 10 години са първи...

Остана ви само да се радвате как все някой друг е шампион, пелевскарчета. И да додрапвате до равенство със съдия, който свири за вас, хи хи хи!

Ми да де. И в момента коментираме гей парада.

Шиши наминавал ли е наскоро да му "направите" лихвата за ония пари, с които ви спаси от изпадане в Окръжната, гербератчета? Или той вече си има пелевскарчета на повикване?

Честито на Любо супата. ПОБЕДИХА АРДА КЪРДЖАЛИ С 1:0. РЕСПЕКТ. ХА ХА ХА.

Как само си личи, че неудачниците от Динамо тире Спартак тире ПеЛевски масово сте герберасти, хи хи хи!

велик е африканския войник!

Ем честиту!!! Само да попитам Левски с кой игра днеска, че нищо по новините. Някакси тихо е...

Кои бяха тия Левски? Динамо тире Спартак тире ПеЛевски ли имаш предвид?

ИЗОБЩО не ни интересува някаква маймунска фирма за ритане на топка- ЦСКА софия, клиевски софия, лудогорец.. Да мрът и маймуните и Гриша Ганчев и Домусчиев !!! Тия маймуни в ЦСКА- софия, защо не носят АРАБСКИ маски , да не заразяват бъългарите с ВИРУСИ ??? Като утрепят в ТЪМНОТО, негър- ДЯВОЛ- маймуна, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България..

Очевидно доста ви интересува, като гледам цялата говежда безсилна злоба, която изливате. To e ясно, че в треторазрядния ви отборчец, дето съдиите го подпират да додрапа до равенство, друга радост не ви е останала, хи хи хи!

За да не ме обвинят в расист, ще кажа небялата ЦСКА -ЛИТЕКС спечели купата. Така добре ли е?

Помните ли като стана расисткият скандал, как пелевскарчетата масово се оправдавахте как не сте расисти? А помните ли как когато ви наливаха парички едни бизнесмени, и при вас имаше негри, ама откакто затънахте в говеждата тор, чак тогава спряхте да имате?

Не. Помним, когато ревяхте, че Луноходец играе с един българин в състава си и затова сме нямали национален отбор! Но за вас всички знаят, че помните само каквото ви е угодно! Аре Уитекс-Африка взе Купата на България за 5-ти път.

Не помните какво говорехте като стана расисткия скандал сега като плюете черните играчи, ама ЦСКА помни каквото им е угодно, а? Въртите се точно като мурвички, във вашия случай - на Шиши, дето ви спаси от изпадане, хи хи хи! А помните ли как лишиха от права съдиите от последните ви два мача? Или и това избягвате да си го припомняте, особено това, че хем съдията е свирил за ПеЛевски, хем мурвите на Шиши с тази помощ успяха да додрапат до равенствоа, хи хи хи!

Тия се радват все едно, че спечелиха Шампионската лига А какво мисли Гриша Ганчев? Не знам Питайте Любо супата.

А пелевскарчетата на какво се радвате? На това, че още не сте в Окръжната? Или на това, че не ви разследват как така съдиите от последните ви два мача рязко се оказаха без права за подпиране на отбора на Шиши?

Аз не мразя никого, но се удивлявам на правописа на "армейците": ...във България! Абе, весело да е! Сигурно така пишат ВЪВ Микре и Африка! Честито "армейци ВЪВ България"..... :-)

Правописа на феновете на Динамо - Спартак - ПеЛевски от по-долу: че африка-микре взе Купата на България! Радвайте се припси!" Кот такоа (нерегистриран) На Любо му порасна второ мадо от радост дейба! Ддс (нерегистриран) Отборът от ловедж армейци? От кога? Сигурно така се пише в Окръжната, а?

Уммрете от яд всички които мразите ЦСКА!!! ДА ВИ Е ЧЕСТИТА КУПАТА НА НАЙ ВЕЛИКИЯ ОТБОР ВЪВ БЪЛГАРИЯ!!!!.

Имаш предвид най-великия сборен отбор на Африка, който за 5-ти път занесе Купата на България в микре, нали!?

Абре, дебре, червена Африка! :-)))))

Много ви е яд левскарите. Разбираемо е.

Да, много ни е яд, че африка-микре взе Купата на България! Радвайте се припси!

Ние си се радваме. Нашият отбор победи. Вас ви е яд и си изливате безсилната злоба в простотии. Вашият отбор е в клозета. Пък като не ви харесва, че има африканци в ЦСКА, оплачете се на БФС и УЕФА да променят правилата за трансфери.

То и зелена Африка си имаме, ама за там се мълчи.Щеше да има и синя Африка, ама няма пари .

Ако това е цска, аз съм космонавт!!! Хахаааа

А някой пита ли ви какво мислите на Подхуене за носителя на купата? Вземете мислете как да си плащатете данъците и заплатите.

За ЦСКА.Знаменит обрат срещу Базел,групите на ЛЕ,победа над Рома,отстранихме Лудогорец за купата,после ги бихме с 4:1.Купата е само Черешката на тортата Липсва ни само титлата,но това е защото не сме постоянни.Само ЦСКА!

Чеаститита победа армейки и армейци купата е червена. А злобарите се пръскат от злоба САМО ЦСКА

....за Африка!

И ПеЛевски имаха африкански играчи. Ама после свършиха парите... Нищо, за сметка на това сега можете да се гордеете с Шиши като вас спасител и спонсор.

Апъл и ЦСКА - нумеро уно!

Нов отбор, първа купа, голяма радост! Честита победа! Жалко че Лудогорец ще е още 10 години минимум шампион!

Вас какво ви касае? Нямате за какво да се притеснявате, защото ще сте забити в баражната зона още доста време. И то ако продължат да ви подпират, което след падането на Бочко и откак съдиите от последните ви два мача ги лишиха от права, е малко съмнително. Знаете си коя група ви очаква, вместо да гледате кой е шампион.

А Леефскиту тази вечер за какво играе? Няма ли поне една Каменица фен купа?

Герой на мача е вратаря Бусато.

Арда--град населен с турци-11българчета. А в Цска тире,дето и те незнаят от Ловеч,ли са от Етрополе,ли-10маймуняци и един българин Къде сбъркахме, бе?!

Сбъркахте като си избрахте подпирания отбор на Боко със спонсори Черепа и Шиши.

Рецептата за супата е - черно, черно, черно, черно и едно бяло на скамейката.

Радвам се,ЦСКА победи,но победата беше случайна,а не на някаква тактика от Пенев.Това е ЦСКА,който от първата до последната минута да мачка противника,нещо на което сме свикнали да става,а не да чакаме на случайността.Честита победа.

И аз се изкефих на играта. Даже да бяхме паднали, пак нямаше да ме е яд заради хубавия мач.

На Любо му порасна второ мадо от радост дейба!

Теб ,простотията ти е в повече.Да се гавриш с коварна болест.Внимавай,защото който копае гроб другиму,сам влиза в него.

На достойните запалянковци на достойния подпиран и спонсориран от Пеевски отбор ви остана само да се подигравате на това как някой е преживял рак. Заслужавате си мястото, на което се въргаляте в момента.

За пръв път африкански отбор взима купата на България

Каквото и да пишете от злоба,ЦСКА взе по честен начин купата.

Но не за пръв път отборчето на Шиши скърца със зъбки от безсилна злоба отстрани. С единия крак в Окръжната.

Литекс отдавна не беше печелил купата!

Динамо-Спартак пък пък още дълго няма да я спечели