Коментари - Втори тотомилионер за четири дни, този път е софиянец | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казаха ни от Тотото и "решиха" да кажат ,че е софианец ! А отиди и провери !!! А сега вярвай ,ако искаш !????

следващите топченца за 6/49 са : 9,12,17,43,44,48 . не играйте много хора, защото ще трябва да си делите джакпота

Бая пара има за ИЗПИРАНЕ явно !!!!!

Вместо в левове, може ли в биткойни, да е печалбата.

Това е тактиката на тотото! Миналата година имаше същия номер! Спечелен голям Джакпот и веднага след него отново Джакпот спечелен. Тотото казва, не чакайте натрупване, още следващия тираж милионер може да сте вие. Така е във времето на компютрите. Всичко е нагласено. Тотото само избира кога да пусне и къде големите пари! Комисия не се вижда, всичко е на запис, а ние будалите чакаме.......!

а дайте некой леф че неам с кво да искарам месецъ. И от вас 24 лева и мое да оцелеем.

, Тото то е нагласено,както и изборите в България

Значи затова са се увеличили толкова милионерите в страната през последната година! :)

Нещо, предизборно започнаха да падат много мангизи??? Не е за вярване.

Приходите на Пеевски са паднали и отново прибира печалбите от тотото.

Дано всеки тираж да пада джакпота, да го видим тогава онова циганоидно парашутно леке Любчо, дето го сложиха на голяма хранилка, наречена Тото, колко голям Меринджей е!!! Къде са добрите финансови резултати без конкуренция?! За вдин прЕател питам!

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще добие Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува над 40 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще почерпите :-)))

Голям си балък.. намери къде да си пускаш рефералния линк. Не се връзвайте на тая глупост. Няма да спечелиш и 1 сатоши, а само ще ти изтеглят данните за всички сайтове, пароли и др..