Коментари - Ямайска схема: Източиха 12 милиона долара от сметката на Юсейн Болт | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моето момче ,щом си толкоз тъп ,на дърти години ще бягаш ,накъдето ти видят очите.

ямайски инвестиционен фонд ?!? WTF? И бил поверил пенсионните си спестявания. Мислех, че няма по-тъп от нашия Мартин Петров

Е Нексо трябва да вземат все пак от някъде пари, да си платят рекета на краварите!

Да си ги беше сложил в КТБ! Бойко, Цацаров и Гешев щяха да ги пазят. Ха-ха-ха-ха-ха-ха!!!

...и почвам да бегам бате :) кой знае какви мошеници са управлявали парите на негрото...често се забъркват такива измами в големи размери Тук в България така изгоря Мартин Петров с няколко милиона в уникредит. Мисля че наглите , алчни банки трябва да връщат парите на измамените в такива случаи. А не да се правят , че тия не били работили за тях :)

Нямал е пари човекът да си направи няколко сметки - за спестяванията, за инвестиране, разплащателна...

Да почва да бяга ...

Нещо не мога да разбера . Инвестирал ги е и парите са загубени ??? Е какво ново под слънцето . Защо трябва да се връщат .

За да купуваш или продаваш акции изпозлваш посредник, при който си потваряш сметка. Ти купуваш и продаваш, но сметката е в посредника, заедно с парите които си налял там. По регуалции, тя трябва да е отделна за всеки и да не се изпозлва за заплати на персонала на фонда примерно. Обаче, на практика често се получава, че посредника не е на регулирания пазар, а регистриран някъде си, незнайно къде, където няма подобно изксване и хоп, като му свършат парите, мята тези на клиентите си. Накрая затваря сайта и пито платено.