Японските фенове спазиха традицията - почистиха стадиона след най-паметната победа

Удивителната традиция обаче явно не запалва никой друг привърженик на Мондиали

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледахме ги по телевизията на двама с торбичка по един надзорник . Аз на такъв ще му захлупя торбичка на главата .Пълна дискреминация и унижение ще върви някой зад мен и ще снима .

Абе ш чистят, друго си е д сложиш една педерска лентички и да се правиш на интересен кат немските паляци

То не са българските, английските, немските и т.н. свине... Колко клубни и национални агитки в света почистват след себе си уважаеми съотечественици болшевик-нихилисти? Накарайте кирчо, бочко и копейкин да ви задължават да си почиствате след мероприятие... Бащите ви и майките ви възпитани в златното време на соца, защо не са ви възпитали да си правите ленински съботник след мач?

баси якото, трябва да ги поканим тез япончета и на нащите мачове..

Поздравления за добрия пример от японските фенове. Резултат от традиции, възпитание и дисциплина. За съжаление ние и останалите фенове нищо добро не възприемаме, точно обратното.

А бе то не е да станеш фен и да започнеш да почистваш след мач. Целия им народ си е така. В училищата няма персонал, който да почиства, правят го учениците. Срещу тях да тичаме не можем ги стигна...

Еми японци. То и затова и колите им са най-добрите. А бе нищо общо с нас, за наше съжаление.

.., значи футбола можел да е спорт, а не зрелище с алкохол, дрога и побоища!?!

Тази традиция остана след световното първенство в Русия.

Баси ахмаците! Вместо да се ноковат подобаващи, те ми взели да чистят! Слаба ракия!

Можем само да се учим от японците. За съжаление в наши дни човещината и морала ни е на изчезване.

Ами да, японците не са като немските свине с големи космати тумбаци наливащи се с бира, които хвърлят пластмасови чаши и бутилки навскяъде, и навсякъде около тях мирише на пикня. Браво на японците. И браво че биха тия немски надути пуяци, дето мислят че играят футбол. И да добавя, че немския език е най-грозния за слушане език, все едно животни мучат.

Личи си, че нищо не знаеш за немците, за немския футбол, за немската икономика и немската култура. Простено да ти е невежеството.

Радвам се, когато видя че е останал морал и човещина в тези хора. Това е нещо невиждано, странно и екзотично по стадионите. Необясним феномен. А всъщност е толкова добро и човешко! Невероятно, моите уважения за японците - конкретно за тези, които са почистили там и за народа им , като цяло.