Ясен Петров готви две големи изненади в състава за швейцарците

Валентин Антов от Болоня и най-опитният ни нападател Спас Делев остават резерви?

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така ни изненада Ясене, че чак се осрахме.

Айдеееее,момчетаааа.Смачкайте шейцарските шиптъри,беееее!Оставете си телата на терена!!! Покажете какво е български дух ,и как се игае за Майка България.Па квото сабя юнашка покаже! Удриииии... Не бъдете родоотстъпници и малодушници като Барбуков!

Освен да пусне втори вратар, че да не паднеме 5-6 гола, а само с 2-3 друга изненада не виждам...

Изненадата е че Спас делев нема да играй

Май само вратарят им е швейцарец .Повечето черно и арабско !

Эащо вика Пл.Илиев,Стр.Попов,Божиков,Сисиньо.Раэлични селекционери викат едни и същи играчи.Къде е логиката?Нищо общо.

Виж едно маце минува! Де го? Ей го! Муш! Въх, уби ма......

Албанските швейцарци ще дойдат, ще ни го цепнат и няма да изненадат никой. А ние ще се готвим за следващия.

Ясен Петров да бяга заедно с маймуната, която е домъкнал, към Африка. Една лъжица черен Катран РАЗВАЛЯ цяла каца с мед.. Тоя Ясен би трябвало да ходи на турската гранциа да ПАЗИ България... А ако вземе парите на някакви маймуни- нашественици, ПОСЛЕ може да играе на карти или футбол и да пирува и гуляйства.

Да да си даде оставката и да изненада себе си най добре ще бъде

Занев и в най-добрите си години нямаше ЕДНО смислено центриране,а за сега да не говорим.Костадинов и Малинов пас напред нямат,а Димов от ЧМ няма да коментирам. В атака тримата са ок,Наско Илиев като таран би бил интересен. И все пак успех!

Най-голямата изненада беше, че некадърен тъпак като Ясен Петров е назначен за национален селекционер. Но после се сетих, че става дума за БГ, където посредствеността и простотията се толерират и нещата си дойдоха на мястото.

Само него са успели да навият, защото е мека Мария. Други трима са отказали. Проблемът е, че ще играем без защита на практика.

Мисля че тази тъпа мода да се слагат черни в националните отбори на бели държави трябва да се прекрати! Франция и Холандия не могат да бъдат за пример! Българския национален отбор е за българи! Колкото направят, толкова! Това е спорт, а не война! Иначе успех довечера на Ясен и момчетата! Шанс винаги има!

Изненада е Сисиньо като Домусчиев реди състава?

Гнусната Дявол- маймуна Африкански Шпионин- Неусиано де Жезуз Гузмао, който се представя за Сисиньо, да бяга към Африка да си търси правата и да играе с топка или да скача по дърветата, като другите маймуни.

С така повиканите футболисти и с така подредения състав от Ути 2, виждам две разгромни загуби в идните дни. Какво по дяволите правят ре3аци като Цициню, Пацю Тигърчето и Десподоолу в БГ национала???

Роналдо и Меси?