Ясен Петров: Имаше лек съдийски вятър в гърба на Хърватия

Националният селекционер е доволен от показаното при загубата с 1:2

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пак доволен, от какво - от добрата си заплата ли?

Хърватите си разходиха резервния състав и след като нашите поведоха, влязоха 2-3 - ма от титулярите, вдигнаха оборотите, вкараха 2 гола и обърнаха мача, след което спряха да играят. За тези 10-тина минути, в които хърватите играха футбол, нашите се чудеха как да пипнат топката. А Киро е такъв олигофрен, че повече не може. Явно, че италианците са го преценили правилно, след като го видяха какво е некадърно леке и го изхвърлиха без време.

Скафандъра му пречи на космонавтчето.

Вече не е "космонафтчето", а е "стриптизьорчето"!

На какво точно е доволен :) че падаме с 1 гол ха-ха-ха. Рия сериозно ли са доволни и на загуби вече :)

има вятър в главата ти,и то не лек.

Чалгата ви е издухала и малкото мозък ,който сте имали !!! Бастуни !!

ясенчо, не знам какъв вятър е духал или твоята е духала, обаче със сигурност знам, че играхте срещу резервите на Хърватия и паднахте! Оставам с впечатление, че не си го разбрал това! Май не си разбрал, че паднахте и от Катар! От Катар бе ,майна! От Катар! Ама аз съм сигурен, че и от Люксембург, Лихтенщайн, Фарьорски острови ще паднете утре! Перуката, как е братчед - надграждате ли ?!

ЕЕЕЕ , Най-накрая го махнаха този велик тренер, аман от некадърнициЧ

На Ясен уменията му са ни ясни,те са като на Бобето.Нещастни във футбола и двамата.С девиз все някога ще бием,сте за смях и ужас на любителите на футбола.

лек съдийски вятър в гърба и К.Р в гъзъ ... почувствал всеки БГ футболист

Да те издуха и тебе и цялата пасмина зад гърба ти. Палячовци...

Все някога ще бием :))))))))))))

лек съдийски вятър в гърба и остра болка отзад...

Да...иначе щяхте да ги разбиете 4-5:0...нещастник...

Доволен от загубата? Или доволен, че не ни биха с резултат от баскета? Как може да си доволен изобщо на нещо свързано с беге футбол? Аре довиждане!

jingiby

На крив к?р, космите му пречат....

че на Ясен Петров футболът не му е никак ясен. И на футболистите му толкова. Сутуацията 3:1 в края на мача е идеален пример за това колко сме некадърни. За простотията отдавна е ясно.

Вчтърът е в главата ти! На теб и на твоите избраници! Те знаеха ли, преди да излязат, че защитават цветовете на родния трибагреник. Или е по-важно Десподов да си съблече фланелката...

На Ясен си ми трябва да му викат Ясен Хендикапа-при него загубата е "играхме като равен с равен", равенството е победа, а победата е ? Още не знаем...

Коктейл пространство и липса на акъл...

Много му беше зор на тоя кавал да си покаже сутиена. Всичките са боклуци, до един-михайловци, лечковци, петровци, и една дузина спънати коне, срам за България.

Келешът, Кирчо провали отбора....

Вятъра повече беше между двете уши на Кирил Десподов, мен ако питаш, Ясене. Наздраве!