17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от къде го изкопаха за къф успех говори? те му напраиха скромен подарък, а той даже не разбра кухия

Това си е победа!

Ама разбира се. Ние така се главозамаяхме че вече се имаме равни с Италия! Добре че ни напомни

Веднага си пролича , че два отбора на цивилизовани народи ще играят играта. Нашите ръкопляскаха на техния ветеран в началото на мача. После стояха ,без да мърдат и да си бъркат в носа, по време на минутата мълчание за някакъв именит италианец. После на нашия химн, стадионът така притихна, че фалшивото пеене на нациналите ни се чуваше, все едно са сами в зала.. а 40 хил. италианци публика имаше

Просто удържахме в защитата. Нищо повече! Е да и една що годе успешна атака, която доведе напълно случайно до този гол, който италианците въобще не очакваха. След което всички ние очаквахме някакви по-смела игра от нашите! А точно обратното се получи! Игра само един отбор- на Италия. Докъто нашите гонеха топката и се стремяха единствено и само да се защитават и да рушат играта на противника. Как поне за 30 секунди не успяха да задържат топката и да направят поне три- четири точни паса? Нали това ги учат още от деца? А не да избиват топката безразборно в противниковото поле! Отбори от нашите географски ширини като Косово, Албания, Македония или Румъния сигурно и щяха да загубят този мач, но щяха да играят футбол- отворен, атрактивен, бърз и нападателен. За какъв исторически успех да говорим?.

Това, че сме направили равен с Европейския шампион ни прави европейски съ-шампиони нали?

За какво съзнание говориш ? Италианците си правиха гъргара с вас. Един точен пас от твоите футболисти не видях. Освен този,дето наш направи двоен пас с италианците да ни вкарат гол.