Коментари - Юбилей зад решетките: Най-титулуваният футболист на 40. Жертва или демон е Алвеш? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

виждала си ти чрЪвце ма само по ТВ-то пръдла нещастна...............

Ах , аха,ах кариерата на тези примати , хванати от гетата и които като са видели пари и слава са решили, че всичките жени трябва да им правят фелацио когато той поиска , щото той имал ежедневни нужди, като ходеното в писоара. И ме признават НЕ за отговор . Как така ще мй отказва да му осигурява ежедневните нужди да си пъха онова висящо нещо в различни усти. Която откаже - ще и бие шамари и ще в изнасили за наказание и назидание кога е отказала на примат - надрусан и безмозъчен ритнитопковец. Браво на испанското правосъдие, макар че и там доста скандални съдебни процеси за изнасилвяния на малолетни и групови изнасилвяния ги взимат насериозно само чрез граждански сериозно протести . Но хората там излизат ба митинги и протести , ако не са доволни от някой съдебен процес , а в България прогнилото и разпадащо се “ общество” не само не взима сериозно делата за изнасилване, ами к прикриваха две години убиеца от Борисовата градина , като поне 100 души за знаели кой е. Така че посвета като убиеш или изнасилиш лежиш до живот в затвор и край не само с кариерата ти, ами и с живота ти, защото си унищожил живота на жертвата на изнасилване или на убития

птиче феминистко с небръснати крака. Как на 31 декември, в препълнено заведени ще завлека някоя в тоалетната, ще я шамаря и изнасилвам? Пред ококорените погледи на десетки свидетели, охрана, камери? И в тоалетната няма да влезе никой да види и чуе? Абе ти с мъж била ли си? Ако е вярно и за последващите чатове нещата не са в полза на жената. Все пак й признавам, че за сегане иска пари. Ще видим. Дали е да вдигне цената или мисли да пише книга и да продава правата за филм. Като любителката на пурите.

Какво правят тези момиченца в ложата, в тоалетната? Едва ли някой ги е закарал насила. Тези са групита, ходят след известни футболисти за да правят секс с тях. Това едва ли е някаква тайна. А момичето е излизало с Алвеш и преди, познават се, не е за първи път. Не са правили нищо което не са правили и преди. Защо сега е казало, виж той ме изнасили, те си знаят. Тя дори не е била сигурна дали иска да подава жалба. Може да е искала бонуси и Алвеш да не и е дал. Пазете се от такива жени, далече от тях. Жалко за човека, но той си е виновен, да внимава къде си го развява.

По тази логика всички трябва да страним лт хира с пари и власт и да не общуваме с такива хора, защото по прозумция, ако го познавам и говоря с него, значи съм се съгласила и съм си знаела , че ще ме изнасили , така ли , бе умнико Тъп . Ми дай с никого да не говорим или да не пием с никого кафе, защото иначе означава мълчаливо съгласие да ме изнасили?!?!? Добре , че законите в нормалните държави ги пишат хора с мозък , а от такива като тебе - бета, гама или омега мъжленца

Всичко, което трябва да знаете за него, е ИЗПИСАНО КАТО ИЗРАЖЕНИЕ на лицето му. Стойте далеч от такива хора! Дали рита добре и тича бързо след топката - няма абсолютно никакво значение! А неговите така наречени "фенове" да мислят кого са си избрали да следват... ако могат да мислят въобще.

педро хммм дърта е и си пада по млади мъже ?!

въпросната какво е търсела в мъжката тоалетна

Ти беше там и я видя ли?

секс в тоалетната е най-малкото нехигиенично, неприлично, а и доста извратено

Понеже всички гледат и четат видяли са първия коментар обаче никой не си задава въпроса как така се изместват първите коментари с ПО-ПЪРВИ ? Моето мнение и от наблюденията който имам и най вече учудването ми от факта че заместващия първите коментари няма такъв умствен капацитет да го прави значи следния извод е Или модератора има мн добри познания с php но обича да дразни с глупостите си четящите или някаква демонична сила играе тук за която вс ние нищо не знаем вярвате ли в фокуси и вс на базата на фокуси ли е ?

Поредната жена която проваля кариерата на футболист

а най-обикновен, арогантен, примитивен и глупав ритнитопковец.

Яж ми куру. Стой си у панелката и пий вода от бойлера

Виждаш един простак.

От Миконос ли викаш да ти вм онова чръвце между краката