Коментари - Юноша на Арсенал влезе в затвора заради секс с 14-годишна | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде сега малко да помислим. Живеем в други времена, но винаги е било така, и така ще бъде - един човек може да съзрее и на 12 години, а може и до 80 да не му дойде акъла в главата. Много неща се свеждат до отговорност. Отдолу някой е писал, че 14 годишна не можела да даде съгласие ... ама родителите могат, нали? Да си навършил току що пълнолетие и да имаш връзка с непълнолетна е ок, по моите разбирания, стига родителите да знаят къде сте и какво правите. Това е най-важното - отговорността. Защото ако отидем в другата крайност - контрол до спукване, познавам такива случаи на момичета, тогава ... абе нали имаме една поговорка - отвързано куче. Като станах студент, едната колежка започна да се плющи с де който може. Питам я, абе, моме, защо така? Ами - докато бях в къщи - контрол, а аз искам да живея. Това ли е по-добрия вариант? Спор няма - това момиче е било още дете, но е работа на родителите и я научат на отговорност. И това не става със забрани, ама не става и с това да я пуснат да хайманосва без да я знаят къде е. Гледам Борката-моралиста мълчи. Твърде вероятно е и той да е кандидат затворник по английските закони. Това е проблемът - системата се бърка в отношенията мъж жена, а ако бяха двама пълнолетен и непълнолетен гейове или лесбийки - никой нямаше да ги докосне. Прокажена система с прокажени закони създава и такива хора. Отделно, слава Богу, чак сега е луднал света по тази тема, но ако приемат подобни закони със задна дата, си готова потенциална мишена за изнудване. Защото си обичал(например). Ясно е, че в този случай са се плющяли за кефа. Такова им е поколението, възпитано от такива хора, приемащи такива закони. Толкоз по темата!

14 годишно дете не може да даде съгласие. Това е изнасилване и много малко са го осъдили. Чета тези мнения по-долу и не мога да повярвам! Хора, стига с тези андрешковски изцепки! Има морал и има закони за мен за вас и за децата ни.

нашите мургави моми на такава възраст гледат поне второ чаве

Леле, половината младежи от факултето и столипиново трябва да са в затвора. Нали уж законите са уеднаквени в европа.

Половината?

До всички глупаци одобрили поведението на негъра - що не си пуснете 14 - годишните щерки да ги чукат бе, ганьовци?

Борка, я си кажи честно, ти като беше млад колко годишна беше първата ти мома, а? На мен баба ми и дядо ми са се оженили на 16 и 17. Да - такъв е закона в Англия. Да го е знаел младежа. Но да лежи? И то при положение, че момата сама го е искала. Не другото, това е пълна порнография. Борка, докарали сме я до там, че 14 годишните моми да искат да си лягат с големи за кеф! Там е проблемът! А не, защото както е било на времето я има болен човек да се гледа, я нива да се оре. Законите са толкова скапани, както и времето. И определено се мери с двоен аршин. Техните пакита що никой не ги пита кога се женят и колко годишни са булките? Да не говорим, че там има случаи на 70 годишни дядковци да вземат 7-8 годишни булки, щото си плащат. Ето ТОВА е извръстно, но никой не говори по въпроса!

Личи ти

Инженерче

Кое?

Затова казвам на сина си който е в Канада, пич, шибай стари каки че вече си пълнолетен и ako плющиш някоя непълнолетна, все едно си изтеглил Go directly to jail, do not pass GO, do not collect $200.

Харесала е големия черен патладжан, а сега шебека отива в затвора. Баси

Една 14 годишна може да бъде точно толкова развратна колкото и една 45 годишна! Всичко зависи от индивидуалното и развитие, и много вероятно момичето да е изнасилило цигането заради голямата му тояга! Всички знаем колко са любопитни тинейджърките, особено в Англия, и особенно в тези луди времена! Този закон който прецезира годините за зрялоста на човек е пълна отживелица, и критериите тртябва да са съвсем други! Като експертиза на комисия от психолози например! В някой по-екзотични общества по света съм виждал супер курвентийки на по 11-12 години, както и съвсем невинни деца по на 16-17 години на други места по света!

Луди хора ... все повече се убеждавам, че България е една свободна държава. Ако я беше насилил, и 35 години да му дадат ще му е малко, но за такова нещо?!? Тази девойка е имала глава на раменете. Харесали са се, па са се зели, дори и за една нощ. По тая логика нашите тъмни викинги да са ги окошарили всичките!

Защо е насилник, след като е по взаимно съгласие....??? На 14 могат вече да мислят сами

Приема се, че не могат. А това, че на 14 наш'те са самотни майки с непорочно зачатие е друг въпрос.

..такъв е законът! Други умни въпроси?