Коментари - За разлика от Пирин: Берое отказа да отмени контрола с македонци | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който играе с руската измет или техните производни от македонската измет трябва да бъде изключен от първенството! Като типични рубладжии почнаха да се оправдават за спорта и политиката. Мърша!

Беров си плю на физиономията. Винаги са ми били симпатичен отбор дори шампиони на България, но това е продажничество. С тази контрола няма да станат шампиони. Всичко зависи от шефовете им. Господ да им помага ще им трябва.

Берое държавен отбор ли е, или вече е частен?

СРАМ! СРАМ! СРАМ!

егати продажният и дребнав народ сме, нямало да има пари за заплатки...срам и резил, затова не ни уважават никъде по света, защото сме мекерета! Но като отидат да играят там и им викат от трибуните, че са цигани и там подобни, да видим как ще се чустват. смешници!

правилно

Нормално , Берое са турци !

Брей че еФтини били заралиите. Със сигурност са баш българе. Да идат да ги посинят и тех от бой та да видим дали ще започнат да разсъждават

Аман от предатели в тоя народец..

Нещо им се е размекнала главата на тия от Берое... Такава декларация трябва да излезе от името на отбора от югозападната ни съседка, ама иди го обясни на мозък с формата и големината на билярдна топка...