Зад портите на "Ла Катедрал" - звездните мачове в затвора на Пабло Ескобар

Наркобосът си построи затвор, в който цъкаше мачлета с Марадона и национали на Колумбия

Обратно в новината

Коментари - Зад портите на "Ла Катедрал" - звездните мачове в затвора на Пабло Ескобар | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Можел е да си го позволи - правил го е.... А за Марадона... едва ли не е знаел кой е Ескобар :) А може и да не е, зависи колко от стоката му е опукал.

Добре, че си е обичал забранените субстанции, та го изхвърлиха от световното през 94-та, че иначе щеше сам да ни бие и да приключим курса в групите.

Скоро и Меси ще играе в затвора с ЕлПатрона на ОПГ "Отровено общество"

Представих си как нашият елпатроне кани бистришките тигри да играят в пазарджишкия затвор срещу отбора на надзирателите и след мачлето правят оргия с Лиляна, Цецка, Теменужка, Екатерина, Николина.

Дон Диего беше велик. За пари много неща правеше. Представяте ли си сега Меси или Роналдо играещи в затвора с Ел Чапо?

А мислиш ли, че ще имат избор?

Никакъв интерес нямам към такива боклуци, дреме ми на шалтера.

Като нямаш интерес що цъкаш и влизаш да четеш? Че и да си напишеш простотията много си държал. А въобще някакъв интерес имаш ли към нещо?

магьосник, и велик футболист такива дето ги обича славата, парите, наркотиците и алкохола

"Великият" марадона, който позорно избяга от Италия, защото го набараха, че се беше замесил с мафията там! Та затова си намери нов приятел в компанията на друг световен престъпник! Колко велик ще си ако си наркоман и подлога на мафиотите ? Ха, ха ...

Това което е бил Ескобар няма как да стане без политически, полицейски и чадър от службите. Така, че анаболните филмарчета в Бг дето искат да стават като него 1-во да погледнат годината, 2-ро да осъзнаят мястото си в живота и 3-то с 5 саксии трева не си Ескобар ами си поредния смешко , който ще се разкарва по съдилища и ще лежи в затвора за едно нищо.

И България не е Колумбия, нито София е Меделин, Кали или Богота.

Източна Европа е Колумбия, а Пабло Ескобар е Дьорд Шорош.

Подбирай малко от малко какво пускаш в тая тиква и какво не бе

Никъде не е е възможно без чадър, защото който и да си, една държава винаги ще разполага с повече пари, хора и оръжие от теб. Ескобар си повярва пркалено, прекали с насилието и му дръпнаха шалтера.

Марадона не знаел кой е Ескобар? Хм, че то цял свят знаеше.

Остави това, ами Марадона си беше як любител на кокаина, бог да го прости.. В началото на кариерата си като 17-18 годишен бледен юноша едва ли нещо е знаел, но мъж по на 24-25 години, много добре е разбирал нещата. В края на краищата не е имал избор. По интересно е друго, ако Ескобар беше взел реалната власт и беше станал премиер - както наш Бойко Борисов, който е бил престъпник продавал амфетамини и други незаконни вещаства, и после 12 години беше премиер. Дали Ескобар нямаше да е по-добър премиер от него, от нашия парцал?

Факт е, че богатството на наркобароните се крепи най-вече на това, че дрогата е извън закона. Точно както е било когато е бил забранен алкохолът през 30те в САЩ. Ескобар пак е щял да бъде много богат от другите си престъпления като, но далеч не толкова могъщ.

d а "редактор" венислав кирилов, басиимето, дали може смислено да обясни защо ни пробутва тази статия??

Предпочиташ статия за Путин ли?