Задържаха Джокович, решават съдбата му в неделя

За пореден път отложиха решението за бъдещето му в Австралия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мен, като българин, най - правилното и справедливо наказание за Джокович е да не го приемат доживотно в нито един от големите шлемове. Само така ще изкоренят на балканските Ганьовци тарикатските им маниери и да се мислят за нещо повече от примати. Даже бих ги затворил пак в руския концлагер за още 50 години, за да им дойде акъла комунистически.

Посочете един случай когато Сърбия е защитила България, когато сърби защитават българи. В Сърбия слушат ли се български песни, гледат ли се български филми, превеждат  ли се български книги. Чуваме  ги да казват "братя българи". Тези наши "братя" предават на турско заколения българските въстаници в нишко  през 1841, окупират българското Поморавие през 1878, окупират и части от днешна западна България, противно на решенията на жестокият за нас Берлински конгрес - налага се Дондуков-Корсаков да ги прогони с войска оттам, обявяват ни война 1885-а докато войската ни е на турската граница, окупират Македония през 1913 докато воюваме с турците на подстъпите на Цариград. Прочетете какво Христо Ботев пише за тях. И сега със своите слуги в Македония нагнетяват омраза между нас и нашите български братя в Македония. Тръгнали да защитавате Сърбия и Джокович. Ние мазохисти ли сме или малоумни идиоти. Осъзнайте реалностите и слезте на земята.

Закона трябва да е един и същ за всички! Не е фашизъм и всеки живот е важен! Това, че сърбина върти лопатата или ракетата не ме интересува. Точно, защото е балканац не може да побегне от лъжите и измамоте, колкото и да е велик. Това, което прави е срам и позор за него, първо като спортист, а после като първак. А си спомнвтв как се отнесе с нашия Григор неговия четник баща...С една дума, Ноле се осра и доказа, че колйото и да е велик без лъжа не може, типипен сърбин!

Жив фашизъм.... Нашенските мишоци аплодират неолиберал фашизма в родината на овцете.

За съжаление няма начин да му се размине. Залогът е голям. Много пари са намесени. Цял свят следи цирка, а Норе влияе върху нагласите на хората. Всички го знаят, на някои хора им е кумир. Пък и ако той спечели, овцете може да се събудят, може и да се усетят как са ги водили за носа и заключили в дигиталните кошари. Едва ли ще го допуснат.

нарушението на карантината и евентуално съдене или глоба, е задължение на Сърбия, не на Австралия. Това, което трябва да вълнува Австралия е ФАКТА, че той е имал положителен тест за ковид...ами ако не беше се "разкрило" че е нарушил карантината, как да сме сигурни, че ВСИЧКИ останали участници казват ИСТИНАТА ?! бИЛ заплаха за здравето на австралийското общество!!! Пароле, пароле, пароле...човек, с прекарано заболяване /безсимптомно или симптомно/ е заплаха, а ваксинираните, които с плюс или минус % разлика могат да заразяват - не са? Колко вече се изтъркахме да повтаряме...

За наказание , екстрадиция и съд в България.

ето го отговора ви дадедн от специалист https://corner.dir.bg/tenis/sesil-karatancheva-s-ostri-dumi-za-dvulichieto-na-sveta-i-na-tenisa всичко е за назидание за да се набоцкате за да им правите реклама дори и когато не сте набодени, нещо което Ноле явно е отказал и трябва да бъде наказан

И какъв експерт е Сесил Каратанчева - по взимане на допинг ли? Или по лъжене, че положителния и допинг тест бил защото е бременна? А на бас, че Каратанчева никога не е попълвала собственоръчно каквито и да е визови документи и не знае как се попълват.

Джокович е србски лъжец с дипломатически пасош, който се посра публично. Ебем му и шлемовете и купите и милионите.

В конкретния случай става въпрос за правила определени за влизане в Австралия и за участие в турнира. Не става въпрос за любимите на троловете и малоумниците, фашизъм ваксини ковид и така нататък. Има правила-по които се издава и виза и които ти разрешават влизане в страната. Джокович не само че е нарушил правилата, също така е фалшифицирал документи и публично излъга. Я да ви питам сега вас многознайковците-лъжец измамник и фалшификатор ли ви е иконата на борбата срещу мерките???

Тъй като чета мнения че Джокович излъгал и тнт.да поясня: На Джокович документите за виза са редовни и това го реши съда.Грешното квадратче в декларацията е административна грешка,наказуема с глоба,защото е без значение от Дубай ли е пристигнал или от Испания.Нарушаването на карантината ще му донесе глоба в Сърбия и това не засяга Австралия.Анулират визата,защото е в "обществен интерес".Популярен спортист,а не иска да се ваксинира и това е лош пример за австралийците.Този случай ще влезне в историята,ще има филми и книги за него Джоко е герой!

До Ей,паляк: май се оказа, че съдът е решил на база представени фалшиви документи. Грешното квадратче, както ти го омаловажаваш, освен глоба може да ти донесе и 3 месеца затвор. Затова е и оправданието, че друг го е попълвал. И се отнася дали си посещавал други държави през последните 14 дена. И накрая, сега Джокович го чака и разследване в Сърбия за нарушаване на карантината ( дори е ходил до Испания през това време ) , което включва и от 3 до 5 години затвор.

Това не е повод за отнемане на виза и съдът знаеше за грешното квадратче.Мефицинско изключение е.Всичко е цирк

Не се предавай Ноле!Не клякай пред фашистите!

Ще бъдат трима съдии!

За да не може министърът да оспори!

Лов на вещици ! Всеки, който не е ваксиниран...на кладата ! Щом с Джокович така репресират, смятайте какъв фашизъм настъпва в т.нар. "свободен" и "демократичен" визов свят...

Не само това, всеки кйто не е черен надрусан педал ще бъде мачкан, унижаван и санкциониран ! Не се вписва в "новото нормално" !

Жалко е, но си прав.

Значи викаш след като лъже и фалшифицира документи за да изкара едни пари значи е борец за свобода? Ама наистина най-големите идиоти сте се събрали.

Ами ако утре съдът реши в негова полза? Стига с тия тежки изказвания и траурни предзнаменования. Джокович може и да играе в понеделник!

Според мен там са все навързани либерастки черва...Няма никаква независимост.

С топките в понеделник

Наваксани кртени да ядат кра.Не че не са го изяли вече.

Абе стига ни занимавайте с този сръбски позьор бе, деба и сръбската свиня проста!

Бай Иване, закла ши прасето ??? Освини ли се подобаващо ? Айде, пий си ракийката и не давай квалификации на хора, които те водят много обиколки.

Ноле знае 5 езика драги за разлика пт теб, така че обидите които му отправяш са явно за теб

Иванеее, Иване, Иване... Да ти еба майката, Иване!

Лъсна фашисткият гъз на "свободния" и "демократичен" свят...бла...бла...бла... Левите либерастки отрепки водят със себе си неолиберал-фашизъм. Терор, тормоз, цензура... Само за послушни мишки и упоени овце...те дори се радват и приветстват неолиберал-фашистката диктатура, която малоумно наричат "демокрация". И се радват как репресират Джокович. Без да се замислят, че утре ще са те или техните лапетии.

Това че ще съдиш фалшификатор и лъжец е репресия. Като не отговаря на изискванията що се напъва да ходи в Австралия?

Много лошо ги изненада миналата година Джокович. Започна със 17 шлема, а завърши с 20. Никой не иска източно европеец да кове история в тениса. Утре ще подпукат и Медведев ако дръпне, макар че е на годинки, така че едва ли е на прицел.

Айде, поредния комплексар от балкански произход.

То си личи кой е комплексара...

Много ги стресира Джокович. Сънуват кошмари и му спретнаха тая мръсотия.

Австралия е държава -концлагер.

Сигурно затова с едно от най- високите качества на живот, стандарт на живот, продължителност на живота...мрете си в свободия

И Аржентина преди век е била с по-висок стандарт от повечето западни държави...

Уф, ай стига с тия пари и стандарти. Като крадеш и грабиш от другите ставаш богат, а те бедни. Как не го проумяхте това ? Англосаксонските варвари, крадливи и безскруполни, тръгнал да ми хвали...

Мри в лукс

Голям герой ще излезне Джоката ей! Щом фармационната мафия не може да го купи! За тях не е проблем да му платят 100- 200 милиарда долара. :)

Приятели, нека бъдем обективни и не правим грозни емоционални изказвания,Ноле е гигант в спорта, но той също е и човек, нали.Всяко едно правителство лъже поданиците си по всевъзможни начини за да ги държи в спокойно състояние за да работят и създават благата.От една страна, уж не те задължават за ваксина а, от друга страна ти съсипват живота с безмислени мерки и ограничения с идеята фокуса да е другаде но не и към харчовете и корупцията.Та Ноле се пробва както и те правят, ако няма протести значи търпят си модерните роби и всичко е ОК.

Пич, драмата не е в това, че джоката не е ваксан. А в това, че е попълнил с невярна информация документите си. Ако там всичко беше наред нямаше да има проблем да играе. Но той избра да се прави на тарикат, там е заровено кучето и според теб това го прави герой.

Защо трябва да се срамувам,че съм от балканите??? Гейовете от средна европа по добри ли са? Или да вземам аборигените като модел за подражание??? Аман от псевдоцивилизовани лекета дето ако им размениш местата на обувките цял ден ще свикват комисии да решат случая! Джокович това допълнително го мотивира и ще ги смаже на корта! Той е тенисист,при това най добрият!!!

Това дали Австралия опен ще загуби слава, пари и репутация, по важно е зобираните "граждани" да не би да мръднат от калъпа. Слагай по пет бустера, капаците на очите и всички в матрицата. Такива "алтернативни" варианти са разрешени само в продукциите на холивуд, но те и на живо

Опънът откакто Джокович играе ли го има? Или отпреди? И ше свърши ли, ако тоя не играе?

Незабавен разстрел за австралийските ковидиоти! No Vax им разказа играта!

...сам се приключи тоя балкански хитрец- далавераджия! Сега на ред са спонсорите - началото на големия бърз край за един самозабравил се човек, който трябваше да е пример за поведение! Хитрец- лъжец,. това е!

Типичен булгаристански мръсен катил пък си ти. Такива като теб утре и по нашия Григор ще плюете. Мръсно и долно племе ! Винаги готови да те предадат...Наистина боклуци, да те е срам да ги наричеш сънародници.

А кервана си върви.Вчера кремълското жуже е наложило санкции на Казахстан, след ултиматум на Китай да се изтеглят "умиротворителите", днес е ред на сръбския хибрид да събира багажа и да изчезва, а на изпроводяк ще му лепнат 3 годишна забрана да влиза в Австралия

Островните държави имат точно това поведение. Лошото е че не искат да се отърват от него. Останало е каторжническото мислене. Жалко

Много ми е чудно тия србе дека викаа по балконо на Джоко, дали от солидарност ке се трагнатбсо него у майка Србия

Разбрах защо "политкоректните" тролове са на амбразурата днес, тук и сега и водят отчаяна битка за задушаване и обезличаване на мнението на обикновените българи по темата: УВАЖАЕМИ БЪЛГАРИ ПО-ДОЛУ Е ПОМЕСТЕНО СТАНОВИЩЕ НА СЕСИЛ КАРАТАНЧЕВА ! НАМЕРЕТЕ ГО ! ПРОЧЕТЕТЕ ГО ! Има вероятност да го е написала и/или публикувала сама тук ! Това е оглушителната плеснца, която отчаяно се мъчат да скрият от вас като на всеки 10 секунди от 5 часа сутринта публикуват глупст след глупост, само и само да не стигнете до ИСТИНАТА. Сортирайте постовете по "НАЙ-ОДОБРЯВАНИТЕ". По този начин виждате и истинското лице на ш о р ш-о-идната пропганда и цензура в БГ ...

Дето забремене на 15 ли да слушаме?

Много има още да се учат австралийците на демокрация и спазване върховенството на закона.Това е само един от многото случай.Да не говорим че това е политически /тъп/ ход за спечелване на електорат на гърба на ракета номер 1,което не е честно.Но има Бог той да въздава...

Австралия да се учи на демокрация от... Сърбия? :D Аааахахахахахха

Ти дори не си живял там а говориш за Сърбия. Интересно.

Живей си ти там. Ако искаш си върни и Слобо на бял кон - един от най-големите демократи

Федералният съд в Мелбърн публикува документ от 268 страници, в който министърът по миграцията Алекс Хоук обосновава решението си повторно да отнеме входната виза на Новак Джокович за Австралия. Министърът счита, че със своето поведение Джокович може да повиши популярността на антиваксърските нагласи на Зеления континент и да даде увереност в действията на противниците на ваксинацията срещу COVID-19. В документа е обяснено, че отказът от имунизация ще повлече след себе си разпространението на коронавируса в страната, а това пък ще доведе до претоварване на здравната система.

Значи си е жив фашизъм, репресия срещу неваксинирания Джокович... Лелееееее. Това е страшно, бе хора...

Какво ли ще стане ако Джоката /както съм сигурен/спечели АО.

Сесил пък коя е да дава компетентни мнения? Една отрекла се от България за пари "казахстанка". Още не може да прости факта, че и нейният номер не мина и беше хваната с допинг. Че бременност на 15г...панаири, сълзи и измислици, сравними с тази на Новакса ..а говори за отдаденост и дисциплина в спорта, докато явно се е шибала дори без защита, в разгара на кариерата си

Не ти ли стана интересно, като прочете?

Долу ваксините и геноцида върху здравите!

Абе, хубаво, не ще да се ваксинира. Какъв го дири в Австралия, като му е пределно ясно , че там пускат само ваксинирани. Излага се яко!

Щата Виктория му дава тези права и не виждам проблем в това.

За съжаление това ти какво виждаш или не няма никакво значение. Важното е какво вижда съдът, който вече го прати да си ходи.

Не разбрах защо ми изтрихте коментара! Пускам го пак! Не мога да си обясня,с какво един неваксиниран е заплаха за общественото здраве в аборигенската държава,след като неваксинираните,преболедувалите и ваксинираните и трите групи се разболяват и пренасят вируса?!?! Вируса не го интересува дали си бил неваксиниран,преболедувал или ваксиниран. И трите групи трябва да се тестват,какви са тези привилегии за ваксинираните,няма логика!!!!! Просто промиване на мозъка и налагане на някакво мнение и нагласа в обществото,манипулиране и луди печалби за две три избрани фармацевтични фирми в света! Повтарянето на една лъжа,води до сляпо подчинение на почти целият сват,който не е съгласен с официалните власти и е тормозен и дискриминиран по различни начини! Хора,свободата свършва,връщат се фашистките и комунистическите методи и тоталният контрол! Не съм против ваксинирането,то евентуално би предпазило човек от летален изход,но налагането на това с тези методи е началото на края на този свят,на свободата и преход към тотален контрол над всички. По същия начин ни се налага ,че хосексуалноста,лезбииството и всичко друго ненормално. Чрез телефоните,банковите карти и всичко дигитализироно,което е само по себе си добро,света изпада под тотален контрол.

Надал, гъзобръка , напомпен с разрешение на УАДА, и той се изказал!

Джокович САМ си го вкара. бъркате САЩ с Австралия. в САЩ са претенциозни бегълци и престъпници с пари. в Австралия са ги карали насила, като каторжници. там не обичат 'синята кръв' и са доста чувствителни към 'изключтелните'.

Съгласен! Да търси правата си от каторжници,

ексклузивните права искаш да кажеш. тези, само за него. от хора, които идват от обратната страна на хранителната верига. щото това е проблема на 'ноле'. а и е двуличен. справка: обвиненията му към Гришо. никакъв борец за анти-вакса не е.

Я стига с този антибългарин гришо! Отишъл заразен, зарази и другите, ама не си признава! А забрави ли, как Джоката ходеше на пресконфенциите му и го подкрпяше

Аз вече имам план. Пускат го и печели турнира, после го обвиняват, че е заразил ваксинираните и го изгарят публично на кладата!

Австралия вероятно се приближи до върха на своята вълна Omicron, съобщиха властите в събота, но предупредиха, че ежедневните инфекции ще се задържат близо до рекордните нива през “следващите няколко седмици”, след като повече от 100 000 случая бяха докладвани

С една дума - Сърбите са педали, ама австралийците - още по-големи! Титаничен сблъсък на най-долния балкански манталитет (сръбския!) с комплексарщината на бившите завторници (австралийците).

Трябва да ви е станало ясно, че Жокера ще участва на АО. Ако можеха до сега да са го изгонили. А колкото до сиропираните тук , човек каквото сам си направи никой не може да му го направи. И последно забелязвам използването на думата балканец много често. Драги ми комплексирани западно-европейски джендъри да си роден на балканите трябва да е гордост за вас по множеството исторически факти. Ай с здраве.

Толкова ми хареса коментара ти, че го четах 5 пъти. Сполай и със здраве

"Четох" се пише. Само неграмотници тука.

Подмажи се още малко ако искаш

Къв приятел си ми ти бе, мелез? Само неграмотни , неепилирани и неизкъпани балкански субекти тука .

аз говоря на 4, 5 езика. Завърших Англия, Германия и САЩ. Но нося България дълбоко в сърцето си. Чел съм Под Игото 3 пъти. А колко пъти съм плакал на Филма Капитан Петко Войвода. Незнам откъде идва тази злоба и завист. На мен нищо българско не ми е чуждо. И със здраве, не се ядосвай толкова

Абе то и никой не вярваше, че заради един лъжец ще спрат цяла Русия от олимпийските игри... ще видим до два дни.

Вероятно Бих обърнал внимание на коментара ти, ако беше написан грамотно.

Прави повравките и давай! Да тъй в тъпата даскалка!

Сироп, кое е по-важно - формата или съдържанието?

Защо да е заплаха. Нали всички в Австралия са ваксинирани, дори имат по 2-3 дози? А той дори не е преносител на вируса?

След като е задържан,сложиха,ли му белезници,пранги на краката,нашийник и намордник на зурлата?

Абе, комунета, утре ако тръгнете за Австралия нали няма да ви пуснат, защото идвате от бедни комунистически страни?

След като САЩ обявява независимостта си, Великобритания вече няма къде да изолира престъпниците си и затова решава да изпраща осъдените далеч в Тихия океан. Първият кораб с 1500 осъдени пристига в Австралия през 1788 г. Оттогава започва изтласкването на местното население от плодородните земи към недружелюбните територии на страната.

lu4ka

Само си представи израза “произхожда от стар австралийски род. :) :) :)

Браво Луче!

Дори на олимпиадата в Берлин, Хитлер не е посмял да не допусне негрите и евреите. Позор за Австралия и всички тенисисти, които не откажат участие, ако Джокович не бъде допуснат.

Стига с тая пропаганда за Хитлер и негрите на олимпиадата, бре! Самият Джеси Оуенз си казва какво е станало - след спечелването на златния медал, когато минава пред трибуните кимва с глава към Хитлер и Хитлер лично го поздравява с неговия си поздрав с ръката. Този, който игнорира Оуенз като подчовек е... Рузвелт. Рузвелт е този, който се прави, че Оуенз не съществува и нито го поздравява за златния медал, нито изобщо го брои за човек.

Минусджията, цитирам думите на самия Оуенз, а не изказвам мнение, бе, бунак...

Негрите и евреите са били изрядни, за разлика от Джокович.

Ха ха ха ха! Говориш за тосподин Хитлер, човекът на годината ,според Ню Йорк таймс? За него ли говориш? Ха ха ха ха!

Щом посегнаха и на него ,правете си изводите за каква игра става въпрос!!! Нещата са зловещи! ТОВА Е ЛОВ НА ВЕЩИЦИ!!! ВСЕКИ КОЙТО НЕ ПРИЗНАЕ ЧЕ ЗЕМЯТА Е КВАДРАТНА, ЩЕ БЪДЕ НА ИЗГОРЕН НА КЛАДАТА!!! Господ да се погрижи за нас срещу Сатаната и лъжите му!!!

Nole NIKOGA NE GOUBI FASHISTI

Всички забравяте едно нещо, че да не се ваксинираш, не е престъпление. Ваксините са още в период на проучвания, и е въпрос на свободна воля. Относно истиността на документите, нито Шпигел, нито австралийският съд са компетентни, а само и единствено сръбската прокуратура и сръбският съд. Истината е че англи-саксонците не обичат балканци , даже когато печелеше преди, винаги домакините бяха на страната на противниците му. И за инфо, Австралия е вече с 40% цветнокожо, не местно население.

Да добавя че не съм фен на Джокович, но подкрепям правото на свободен избор.

И за инфо, Австралия е вече с 40% цветнокожо, не местно население" Откъде черпите данни? Аз навсякъде намирам_) English 25.9%, Australian 25.4%, Irish 7.5%, Scottish 6.4%, Italian 3.3%, German 3.2%, Chinese 3.1%, Indian 1.4%, Greek 1.4%, Dutch 1.2%, other 15.8% (includes Australian Aboriginal ) Или твърдите, че 20 от 25% англичани са цветни и 20 от 25% англичани сьщо Звучи силно невероятно. Не е престъпление да не си ваксиниран, престъпление е да влизаш в държава, за която нямаш оторизация да влезеш. Но господинът го направил в Испания и мисли, че цял свят му е длъжен. Колкото до това за балканците- в Австралия живеят големи групи македонци и сърби, видяхте ги по протестите. Не виждам защо хората са длъжни да харесват някого на сила? На мен ми харесват скромните спортисти, така че Джокович независимо от коя държава е,заедно с другата цупла Роналдо не ми харесват, ако и да са велики в спорта си. И калво всъщност целите с този пост за цветнокожеството, каква е теорията Ви? Препоръчвам да се разходите из Белгия и Франция, от паметниците за 1 и 2 Световна война ще прочетете колко стотици хиляди цветнокожи са прехвърляни с кораби да воюват за белите- аборигени, сикхи, индуси,..всякаква явно по вашите стандарти цветнокожа паплач. Ама така в, сърбите са друго нещо, ре убиват само локално

ама можеш да провериш кое е най-модерното име в Лондон, как се казва кмета им етц. ПС саксонците освен себе си други не признават за 'бели'.

Да, ето инфо. 2019 имат 20% емигранти, после са изброени по страна на происзход . На второ место са имдийците. А в последните две години буквално ги залива потоп от азиатски емигранти . https://en.m.wikipedia.org/wiki/Foreign-bornpopulationof_Australia Освен това , той е получил виза, затова е тръгнал. Цяла свят знае че той е против тази ваксина, можели са още тогава да му откажат визата.

Разбрах защо "политкоректните" тролове са на амбразурата днес, тук и сега и водят отчаяна битка за задушаване и обезличаване на мнението на обикновените българи по темата: УВАЖАЕМИ БЪЛГАРИ ПО-ДОЛУ Е ПОМЕСТЕНО ПИСМЕНОТО СТАНОВИЩЕ НА СЕСИЛ КАРАТАНЧЕВА ! НАМЕРЕТЕ ГО ! ПРОЧЕТЕТЕ ГО ! Това е оглушителната плеснца, която отчаяно се мъчат да скрият от вас като на всеки 10 секунди от 5 часа сутринта публикуват глупст след глупост, само и само да не стигнете до ИСТИНАТА. Сортирайте постовете по "НАЙ-ОДОБРЯВАНИТЕ". По този начин виждате и истинското лице на ш о р ш-о-идната пропганда и цензура в БГ ...